0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο τρεχον 6μηνο στα ΙΕΚ όπου εργάζομαι πρόκειται να πληρωθώ α' φορά με ΤΠΥ. 1. Επειδή δεν γνωρίζω, θα πρέπει να κόβω τιμολόγιο κάθε τέτοιο χρονικό διάστημα ώστε να μην ξεπερνάω τα 300 Ε, αλλίως εγώ θα έχω παρακράτηση φόρου? Πόσο είναι?2. Μπορώ να κόβω και ΤΠΥ ανά 5-6 εβδομάδες ώστε <300 Ε, ή πρέπει να είναι υποχρεωτικά μόνο ανά μήνα/ες3. Πρέπει να είναι <300 Ε για κάθε ΙΕΚ όπου εργάζομαι ή για όλα τα ΙΕΚ μαζί? Δηλαδή ανά αφμ/μήνα?4. Στο ένα ΙΕΚ όπου εργάζομαι μου έχουν αναγνωρίσει/μοριοδοτήσει το διδακτορικό, ενώ στο άλλο όχι, για δικούς τους λόγους. Αυτό δεν θα το δουν στα κεντρικά, δηλαδή την απόκλιση ωριαίας αντιμισθίας? Τι θα κάνουν τότε?Ευχαριστώ
Τσεκάρετε την Εθνική σας όσοι ήσασταν με Α.Π.Υ το 2012
Ρε παιδιά είναι και κάποιος άλλος με ΑΠΥ που δεν πληρώθηκε ή μόνο εγώ; Σχετικά με το 20% επειδή πρακτικά κάνεις μια σύμβαση για την παροχή έργου της οποίας το σύνολο είναι πάνω από 300 ευρώ άσχετα αν εσύ κόβεις ΑΠΥ κάτω από 300 ευρώ νομίζω ισχύει η παρακράτηση. Πάντως το 20% δεν το χάνεις, γίνεται συμψηφισμός κατά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης.
Επιβεβαιωνω κι εγω οτι δεν μπηκαν ολα.Σχετικα με τις βεβαιωσεις παρακρατησης φορου, πηρατε για ολο το 2012? Εμενα δεν μου εχουνε δωσει βεβαιωση για τις ΑΠΥ που εκοψα για το 2012
Δίνουν βεβαίωση απο το ΙΝΕΔΙ