0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια πηγα σημερα να ελεγξω τον λογαριασμο μου, αλλα δεν μπηκε τιποτα σ εμενα για το 2013Α....αφορα δεδουλευμενα στο 2ο ΙΕΚ λαρισας. Σας παρακαλω, υπαρχει αλλος που να μην εχει πληρωθει; Τι μπορει να συμβαινει; Δεν πληρωνομαι με μπλοκακι, νομιζω με ΑΕΔ πληρωνομαι (ετσι δεν λεγεται?)
Γεια σας συνάδελφοι,θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα εαρινού εξαμήνου 2008-2009 (2009α) του καταργημένου πλέον ΙΕΚ Ελευσίνας. Εάν έχουν πληρωθεί, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για την ημερομηνία κατάθεσής στους στον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός;Σας ευχαριστώ πολύ.
με πηραν απο ΙΔΕΚΕ και με ενημερωσαν πως προσπαθησαν να κανουν καταθεση, αλλα ο λογαριασμος που ειχαν ηταν λαθος. συγκεκριμενα ελειπαν ψηφια..... . μου ζητησαν να τους στειλω μια φωτοτυπια του λογαρισμου τραπεζης για να ξαναστειλουν εντολη για πληρωμη...........................................................................
Παράθεση από: JEAP στις Ιουλίου 22, 2013, 03:46:17 pmΓεια σας συνάδελφοι,θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν πληρωθεί τα δεδουλευμένα εαρινού εξαμήνου 2008-2009 (2009α) του καταργημένου πλέον ΙΕΚ Ελευσίνας. Εάν έχουν πληρωθεί, μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για την ημερομηνία κατάθεσής στους στον τραπεζικό λογαριασμό του καθενός;Σας ευχαριστώ πολύ.Αγαπητοί Συνάδελφοι,Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στις 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 θα πληρωθούν τα Δεδουλευμένα των Εξαμήνων 2008
Παράθεση από: dlmltrls στις Ιουλίου 24, 2013, 01:44:15 pmμε πηραν απο ΙΔΕΚΕ και με ενημερωσαν πως προσπαθησαν να κανουν καταθεση, αλλα ο λογαριασμος που ειχαν ηταν λαθος. συγκεκριμενα ελειπαν ψηφια..... . μου ζητησαν να τους στειλω μια φωτοτυπια του λογαρισμου τραπεζης για να ξαναστειλουν εντολη για πληρωμη........................................................................... Συνάδελφε με ΑΠΥ είσαι ή ΑΕΔ? Απο ποιό ΙΕΚ; Εγω με ΑΠΥ δεν έχω πληρωθεί τίποτα ακόμα γνωρίζει κανείς???
Σχετικά με την πληρωμή εκπαιδευτών με ΑΠΥ απάντηση απο ΙΝΕΔΙ
Οι κρατήσεις χαρτοσήμου (3%) και ΟΓΑ (0,6%) έχουν καταργηθεί εδώ και πολύ καιρό....george_thess προτείνω να το ψάξεις λίγο περισσότερο το θέμα!
1. Παρακρατεί φόρο 20%, τον οποίο αποδίδει στην Εφορία.2. Παρακρατεί χαρτόσημο 3,6%, το οποίο επίσης αποδίδει στο Δημόσιο. Ετσι, για αμοιβή 1.000 ευρώ ο ενδιαφερόμενος εισπράττει 764 ευρώ.http://www.dimokratianews.gr/content/12747/αποδοχές-έως-10000-ευρώ-με-απόδειξη-δαπάνης[στις αμοιβές που εισπράττονται με απόδειξη δαπάνης επιβάλλεται φόρος 26%, και μάλιστα από το πρώτο ευρώ!Ποσοστό 20% θα παρακρατείται από τον εργοδότη, οπότε, όταν έρχεται η ώρα υποβολής της φορολογικής δήλωσης, ο φορολογούμενος θα καταβάλλει τη διαφορά φόρου.]σύνολο φόρου 30% επί των μικτών, 42% επι των καθαρών. Μείον οποιαδήποτε ασφάλιση.μήπως συμφέρει να δηλώσουμε ότι βγάζουμε πάνω απο 1 εκατ. ευρώ, μήπως και πληρώσουμε λιγότερο φόρο;