0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές, ήδη έχουν πληρωθεί απο τις 24/9 η Ηλεία, η Βοιωτία, η Μεσσηνία, η Άρτα, η Αχαϊα, Γρεβενά καο Σάμος.... Μάλλον δεν είχαν εκκρεμότητες αυτές οι διευθύνσεις!!
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, τουλάχιστον για το Νομό Αττικής (Α' Αθήνας) η πληρωμή των αποσπασμένων εκπαιδευτικών από ΙΕΚ σε ΕΠΑΛ θα γίνει μέσα στις επόμενες 10 εργάσιμες ημέρες. Όσο ζούμε ελπίζουμε...
Η σύμβασή μας τελείωνε 30 Ιουνίου, λήγουν αυτοδίκαια, άσχετα αν το σχολικό έτος παρατάθηκε.. Δεν έπρεπε να πάτε τον Ιούλιο.. Εγώ προσωπικά δε πήγα! Για τη Γ' Αθήνας κανένα νεότερο?
Αφορούσε παράταση του σχολικού έτους για τους μόνιμους καθηγητές, εμείς ανήκαμε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ αυτό μας "παραχώρησε" στις Β/θμιες, το ΙΝΕΔΙΒΙΜ δεν έστειλε κάποια απόφαση που να λέει ότι παρατείνονται και οι συμβάσεις μας!!
Τη διάβασες την απόφαση? Ή στο είπε ο διευθυντής σου? Εγω όταν μου έλεγαν το οτιδήποτε, είτε για παρατάσεις, είτε για επιτηρήσεις έπαιρνα τηλέφωνο στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ μπροστά τους. Ήμουν και στα ΙΕΚ και γνώριζα το καθεστώς των πληρωμών και η σύμβαση είναι ξεκάθαρη και για τις επιτηρήσεις και για τη λήξη, εφόσον λέει λήξη 30 Ιουνίου.