0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδιά, αυτά τα περίφημα ένσημα ΙΚΑ που πήραν οι εκπαιδευτές ΙΕΚ το εαρινό του 14, τα έχει δει κανένας στο λογαριασμό του ΙΚΑ του;
λες οσο ειδαμε λεφτα αλλο τοσο να δουμε και ενσημα;
Σοφια εχω νεα να σου πω οσον αφορα την δικη μου πολη.....πηρα στο ενεδιβιμ και μου ειπαν οτι δεν φταινε αυτοι αλλα οι δευτεροβαθμιες τους ειπαν να διορθωσουν τις ωρες διοτι ετσι οπως ειναι δεν τις δεχονται...δηλαδη την περιοδο των εξετασεων επρεπε να κανουμε 6 επιτηρησεις επι 2 δηλ 12 ωρες και εισηγησεις οσα ειναι τα μαθηματα μας επι 3...μονο αυτα θα πληρωθουμε για ιουνιο τιποτα αλλο εμενα μου κοβουν γυρω στις 50 και ωρες ....εαν ειχαν διορθωθει θα ειχαμε πληρωθει...εμενα η δικη μου δευτεροβαθμια θα τα διορθωσει θελοντας και μη οποτε θα μας τα πληρωσουν...πανε στην δευτεροθαθμια σου να στα διορθωσουν γιατι εαν περιμενεις να το κανουν μονοι τους σωθηκες....εμεις καθε μερα τους ενοχλουμε ..παντως τις χαμενες ωρες μην τις ψαχνεις δεν προκειτε να τις πληρωθεις...κανε αυτο που σου ειπα να παρεις τουλαχιστον τα υπολοιπα,,,,
ναι το γνωριζω ..και η δικια μου βθμια εκανε τις διορθωσεις.....αλλα ενσημα ακομα δεν εχουν μπει..μπηκα στο συστημα σημερα και ειδα..εγω δεν ειχα τιποτα..να σαι καλα
οταν λες ενσημα εννοεις αυτα που δουλεψαμε στα επαλ;ουτε καν ....αλλη πονεμενη ιστορια...εδω δεν μπηκαν του ιεκ που μας πληρωσαν σχετικα νωρις θα μπουν αυτα;,,,,,,εσενα τι σου ειπαν οταν εγιναν οι διορθωσεις οτι θα πληρωθεις καποια στιγμη ;η παλι δεν ξερουν; εισαι σε καλο δρομο τουλαχιστον;
nai αυτο μου ειπαν....εγω ασε..πολλες ωρες κομενες..χαμενες..τι να λεμε τωρα....να δουμε ποτε....σε ενα ποστ πιο πανω καποιος ειπε οτι πηρε τηλ στο ινεδιβιμ και ειπαν οτι εχουν μπει τα ενσημα απλα δεν φαινετε ακομα στο συστημα και οτι τελη οκτωβριου θα φανουν...στο περιμενε τοτε....
Μόλις πληρώθηκα για το ΕΠΑ.Λ. , 1200 ευρώ λιγότερα από ότι περίμενα. Μου κόψανε γύρω στις 100ώρες , δηλαδή όλο τον Ιούνιο και Ιούλιο. Αν τα υπολογίζω καλά με 12ευρώ ημερομίσθιο καθαρά.
ωχ ..να υπολογιζω τα ιδια...80 εχω τον ιουνιο και 18 τον ιουλιο.....
Πάντως για όποια/ον ενδιαφέρεται, έχω ετοιμάσει μια αίτηση-υπόμνημα για να το καταθέσω στο Ι.ΝΕ.ΔΙ.
εμενα με ενδιαφερει γιατι εχω σκοπο και εγω να κανω διαφορες κινησεις στην βθμια , ινεδιβιμ. περιφεριακο,επιθεωρηση δημοσιας διοικησης και οπου μπορω τελος παντων........