0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κανείς πότε θα γίνει η πληρωμή τουλάχιστον του μηνός Νοεμβρίου 2014 στους εκπαιδευτές Δημόσιων ΙΕΚ;
Δε θέλω να σε πληγώσω ...
Όσοι ζητήσατε να πληρωθείτε με τλυ, τι αιτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις υποβάλλατε;
είναι καλό να συμπονάμε τους δυστυχισμένους και κατατρεγμένους συνανθρώπους μας.
προσπαθω εδω και μερες να ιαω γραμμη στο ινεδιβιμ αλλα τιποτα..θα ζητησω εγραφως να μου απαντησουν την ημερομηνια πληρωμης και ποσες ακριβως ωρες πληρωθηκα....εκανα απλα προς το παρον καταγγελια στους ελεκτες δημοσιας διοικησης..περιμενω ομως να παρω το χαρτι και να προχωρησω και αλλου......
Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα σχετικά με την καθαρή ωρομισθία και τις κρατήσεις. Για παράδειγμα (από τα ένσημα που φαίνονται στο ΙΚΑ) για τον 2/14 είχα μικτές αποδοχές 1140ευρώ και κρατήσεις 501,14 (για 4ώρες την ημέρα). Δηλαδή οι κρατήσεις είναι περίπου 44%. Το ίδιο και για τους υπόλοιπους μήνες. Δεν είναι πολλές οι κρατήσεις ; Μου είχανε πει για 20-25%.
και 20% παρακράτηση φόρου , φτάνεις το 44%. Την παρακράτηση θα την συμψηφίσεις με το φόρο σου όταν υποβάλλεις φορολογική δήλωση.
Γιατί ; Δικαιούμαστε ταμείο ανεργίας από τα ΕΠΑΛ ;