0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο υπουργείοτο ξέρουν πολύ καλά οτι θα δουλέψουμε και απλήρωτοι...εξάλλου μου το είπαν στο τηλ. "ξέρετε πόσοι παρακαλάνε να δουλέψουν εστω και χωρίς χρήματα"
Καλησπέρα,παιδιά.Κάτι κινείται στα οικονομικά μας.Σήμερα μπήκαν κάποια χρήματα στον λογαριασμό μου, με την ένδειξη Μισθοδοσία.Πιστεύω ότι είναι από τα οφειλόμενα του ΙΕΚ.Κρατάω μια επιφύλαξη γιατί περιμένω και κάποια χρήματα από το ΙΕΚ ΕΚΑ
Δεν πληρωθήκαμε. Έλεγξα το λογαριασμό μου.
Τηλεφώνησα και έγώ στο λογιστήριο ινεδιβιμ με τον ιδιο κο Μ. Μου είπε πως, εντός των επόμενων 2-3 ημερών θα πληρωθούν οι μηχανικοί που ήταν με αεδ για το 15α. Αλλαξε η διεύθυνση του ινεδιβιμ και δεν υπέγραφε κανένας. Τώρα όμως έπεσαν οι σχετικές υπογραφές και θα πληρωθούμε για τους 2 πρώτους μήνες + τον Απρίλη. Ιδωμεν...(- Αν δεν είναι αυτός εμπαιγμός, τι είναι?- Η ηγεσια του ινεδιβιμ γιατί να αλλάξει τη δεδομένη χρονική στιγμή, μέσα Οκτώβρη, ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν αρχίσει τα διεκ? Πάντα επιλέγουν τις πλεον άσχετες χρονικές στιγμές...- Και μετά τρέχουμε από πίσω για μερικές ώρες ανάθεσης διδακσαλίας, όντας απλήρωτοι και με ηγεσία του ινεδιβιμ να αδιαφορεί/προσβάλει προκλητικά και συστηματικά τόσο τους εκπαιδευτές, όσο και τους εκπαιδευόμενους!)