0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι είναι με ΤΠΥ έχουν πληρώθει για Νοεμβριο και Δεκέμβριοεγώ που είμαι με ΤΠΥ δεν με έχουν ειδοποιήσει να στείλω φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.δηλαδή οι πληρωμές γίνονται επιλεκτικά;
Κύριε αν διάβασες επιλεκτικά εκ παραδρομής κάποιες απαντήσεις σου επισημαίνω οτι γινόταν καλαμπούρι για να ευθυμήσουμε , σε μερικές ερωτήσεις επιπεδου πότε θα πατήσουν εντερ να δούν χαρα τα σκ...ΑΤΜ μας με ξεπερνάει και ζητάω συγνώμμη.Πάντως να έχεις ενα σίγουρο, κανείς δεν έχει πληρωθεί απο τα ΙΕΚ είτε με ΤΠΥ είτε με ΙΚΑ. Ο Θεσμός των ΙΕΚ στις πληρωμές ειναι απόλυτα δίκαιος δεν πληρώνει ποτε κανένα, όλα τα άλλα παίζονται.. Επιπροσθέτως θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση, προ ημερών είχα ψάξει στο διαδίκτυο και είχα βρεί ενα σύλλογο εκπαιδευτών ΙΕΚ (οχι οι κοπητηπιταδες) και δημοσιευσα εδω την ιστοσελίδα τους, αποτέλεσμα , κανέναν σχόλιο , ουτε θετικό ουτε αρνητικό, πλήρη απαξίωση.Δεν θελετε σωματεία οπως εχουν οι μόνιμοι και οι αναπληρωτές, ραντεβού οι αθηναίοι, όλοι στο μαρούσι για απαίτηση των δεδουλευμένων μας στο προεδρικό μεγάρο της αυτού μεγαλειότης Φίλης the large.
Το ότι η ανακοίνωση ήταν μια κοροϊδία φάνηκε από αυτό με τις φορολογικές ενημερότητες …τι θα πει μαζεύουν φορολογικές ενημερότητες από αυτούς με ΤΠΥ;;; Όποιος πληρώνεται πάνω από 1500 ευρώ από το δημόσιο πρέπει να την προσκομίσει ΑΕΔ ή ΤΠΥ είναι το ίδιο ! και ποιος θα πάρει πάνω από 1500 για 1 μήνα και 10 μέρες ;;;; Εγώ δεν γνωρίζω ούτε 1 που να τον πήρε το ινεδιβιμ για ενημερότητα !!! Είναι γνωστά τα παραμύθια και το θράσος τους !
Σωματείο ναι πρέπει να υπάρχει, αλλά εγώ που είμαι άλλο άκρο της Ελλάδας πως θα ξέρω αν κάνει δουλειά το σωματείο ή είναι μόνο για κοπή πίτας και ότι υπερασπίζεται τις ίδιες απόψεις με εμένα πχ για την πιστοποίηση εκπαιδευτών ενηλίκων το “σωματείο πίτας” δεν ήθελε πιστοποίηση κτλ …
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!Επανέρχομαι με πεζά αυτή τη φορά λόγω της παρατήρησης που μου έγινε για τα κεφαλαία της προηγούμενης.Κανένα νέο συνάδερφοι με τις πληρωμές μας; Μήπως τώρα που οι 'υπεύθυνοι' για τις πληρωμές μας ψήφισαν υπέρ των εκτρωμάτων ασφαλιστικού και φορολογικού, πάρουν πράσινο φως από το Eurogroup το απόγευμα και επιτέλους(!!!!) πατήσουν εκείνο το ... τιμημένο enter και δουν χαρά τα ATM'ς μας;;;;; Παράκληση, επειδή το e-banking που έχω στην ΕΤΕ δεν λειτουργεί, όποιος δει χρήματα στο λογαριασμό του, ας μας ενημερώσει... Τις τελευταίες μέρες πιο συχνά μπαίνουμε στο pde παρά στο google!!!!καλημέρα και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ σε όλους!!!!