0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απόλυτα respect , που λέν’ και τα μαξούμια τα Σπουδαστάκια μας!!... Ο Σαρκασμός είν’ η ευφυΐα , το Ταλέντο των Ανθρώπων , που δεν παρατάνε τίποτα , δεν ζουν καμία μοιρολατρία , αλλά το’ χουν ρε παιδί μου!.. ΔΕΝ καταβάλλονται.Φιλιά!.. Να’ στε καλά ρε παιδιά, Συνάδελφοι!Θ.
Καλησπέρα και απο εμένα...Εμένα δεν φαίνεται κάτι στη καρτέλα των ενσήμων μου, όπως σε κάποιους στη παρέα εδω μέσα. Τουλάχιστον μέσα απο την εφαρμογή στο www.ika.gr δεν εχει περαστεί κάτι.Όσο αναφορά τα χρήματα, η σύμβαση είναι με 15 ευρώ(μικτές αποδοχές) την ώρα.Το Νοέμβρη έκανα 6 ώρες και οι καθαρές αποδοχές βγαίνουν 11.023/ώρα.Το Δεκέμβρη είχα 33 ώρες και βγαίνουν οι καθαρές αποδοχές 12,5145/ωρα.Πως τα υπολογίζουν;;
αγαπητε vagbel2015 πληρωθηκαμε μονο απο τα ΔΙΕΚ. για τις ΔΣΕΚ δεν εχει εκταμιευτει η χρηματοδοτηση.το ωρομισθιο δε μειωθηκε αμεσα, απλα αυξηθηκαν τις εισφορες μας αναφορικα με το ενσημο απο 1/5/16 κατα 1 ευρω και γι'αυτο το ωρομ. πηγε στις 15.500 κατι. συνεπως ειναι σαν να εχουμε υποστει καποια μειωση.
george_thess σε ευχαριστω! Αρα ειναι 13,5 μου εβαλαν σωστά τις ώρες...απλά όλοι μου έλεγαν 14,4 του ελειπε αυτο το ΑΚΑΓΕ
Γεια σας,Έχει κάποιος το τηλέφωνο του λογιστηρίου του ινεδιβιμ;
καλησπέρα συνάδελφοι,κοιτώντας τη φορολογική μου δήλωση βλέπω ότι στα προεκτυπωμένα ποσά από το ινεδιβιμ δεν ανταποκρίνεται το ποσό που έχω πάρει,μάλιστα πήγα σήμερα στην εθνική και πήρα ανάλυση κινήσεων και έχω διαφορά,μου έχουν βάλει παραπάνω ποσό ότι έχω εισπράξει,μήπως έχουν προσθέσει και το ποσό που πήραμε τώρα επειδή αφορούν 11ο-12ο 2015 αν και πάλι δε συμφωνούν τα ποσά
εννοώ εχουν γράψει μεγαλύτερο ποσό στη δήλωση ενώ εγώ από την κίνηση του λογαριασμού δεν τα έχω πάρει αυτά υπάρχει διαφορά,βεβαιώσεις αποδοχών αφού δεν στέλνουν τι να κάνω να ζητήσω;