0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ίδιο , ακριβώς , ματασυμπληρώνω , ισχύει και για την πλήρη προσυμπλήρωση αποδοχών , κρατήσεων ασφάλισης , αναλογούντων και παρακρατημένων φόρων , όσον αφορά τα Εφοριακά. Σου εκτυπώνουν το "πλήρες" για το 2015 , συμπεριλαμβανομένων των αποδοχών Νοέμβρη - Δεκέμβρη.Ωστόσο, αυτό είναι λίγο τσάμπα πράμα "Δώρον - Άδωρον" ΔΕΝ μπορείς να το συμπληρώσεις στο Ε1 ΤAXIS , εφόσον δεν σου επιτρέπονται παρεμβάσεις στην προσυμπληρωμένη "φόρμα"."ΘΑ" φανεί και "όλα θα διορθωθούν" , άρα θα μπορούμε να υποβάλουμε φορολογική , Τέλος Μάη - αρχή Ιούνη.Ελπίζω να (ξανά) μαι σαφής , πάντα με βάση όσα ξέρω- Όσα μου είπαν και όσα μου εκτύπωσαν στο ΙΝΕΔΙ
Theta.- ΕΙναι σιγουρα οτι Θα Αλλαξουν τα προσυμπληρωμενα πεδια αρχες Ιουνιου ? για να κανω την Δηλωση θελω , και ειπε οτι αν την στειλω ετσι θα χρειαστει Τροποποιητικη. Αλλα σιγουρα ομως θα τα αλλαξουν , η θα τα αφηοσυν για του Χρονου
Συνάδελφε , σε μένα τουλάχιστο Κράτησαν τα προσυμπληρωμένα πεδία ΙΔΙΑ , με τη "διαφορά" ότι άλλαξαν τη "βεβαίωση αποδοχών"Μοίρασαν τα "αποδοχών" 2015 σε δύο Τμήματα:Ι. Όσα έλαβα Εντός του '15 (Τα ήδη προσυμπληρωμένα)... αλλά Μόνον για το 2015... ενώ στη χρονιά έλαβα και Οφειλές του '14
Αν γνωρίζεις...Για αυτές τις οφειλές του '14 που λάβαμε εντός του 2015 θα πρέπει να κάνουμε συμπληρωματική δήλωση στην Εφορία για εισοδήματα του ΄14 (στο έτος που ανάγονται); Γίνεται να την υποβάλλουμε ηλεκτρονικά; ή πρέπει να πάμε στην Εφορία; ευχαριστώ γεια και χαρά
Νά' στε καλά Συνάδελφοι.Καλημέρα!...Φαντάζομαι.. προς είμαι Σίγουρος , ΟΧΙ.Το αιτιολογώ με το δεδομένο ότι Ι. οι προσυμπληρώσεις φορολογικών δηλώσεων και βεβαιώσεις αποδοχών των προηγούμενων ετών , δεν είχαν το τωρινό μπέρδεμα και ΙΙ. Δεν μας ήρθαν ποτέ πρόσθετες βεβαιώσεις αποδοχών. Ενώ για τα τωρινά , τη μεγαπαπαριά του ΙΝΕΔΙ
Κάτι για τους ΤΠΥ...Κάτι μπήκε. Ελέγξτε.
άρχισαν οι πληρωμές για νοέμβρη - δεκέμβρη με ΑΠΥ....