0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χοχοχοχοχοχίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!! ΩΡΑΙΟΣ Δημήτρη Π. !..... Πράγματι , Τρεις καταθέσεις ήσαντε!... Όταν έβαλα την κάρτα κι έσγουξε ηδονικά το ΑΤΜ , στο χαρτάκιον αφτό διεπίστωσα. Απλά , δεν έλεγε ώρα , χρονική στιγμή, για κάθε μία. Αγαπημένος Συνάδελφος και παλιός Συμφοιτητής, στο Αγρίνιο (πού' χε μείνει με 2,5 εβρά) αλλά είναι γκατζετάκιας και τα δουλέβει μια χαρά αφτά τα η-μπάνκια , μου τηλεφώνησε ότι 13:00 μπαμ μπήκε ο Γενάρης ... ύστερα από 45' - 50' ο Φλεβάρης και ύστερα πάλι από 45'- 50' ο ΚουτσοΜάρτης... .......Τεσπά, ετοιμάζομαι για Κραιπάλες...Φεύγω επόμενες μέρες για Αγρίνιο - πατρικό , επιστρέφω , μετά το 15βγουστο να ΔΩ ΟΜΑΔΑ - Παναιτωλικό ο.α.κ.α. , με αεκάκιον λαθρέμπωρος , επιστρέφω Αγρίνιο - Πατρικό, βλέπω και Ομάδα με Νιόνιο ν.Σμύρνης Γήπεδό μας , φεύγω για Σαλόνικα - Τούμπα να δω Ομάδα με μΠΑΟΚ θεομπαίχτη Ιβάν (τάμα τό' χω να πάω με Ομάδα Τούμπα!..)Τσακίζω λίγο κρασάκι τώρα- ΔΕΝ πρόκαμα να πάρω Ρουμάκιον Captain Morgan Στην Υγειά Μας Συνάδελφοι!...
15,5% για το ΙΚΑ. Υπάρχουν και κάποιες κρατήσεις για εφορία. Με 18 ευρώ ωρομίσθιο βγαίνει 14,4 περίπου καθαρά
εμενα μου γβαινει διαφορετικο για καθε μηνα πληρωμης. αλλες οι κρατησεις για μεγαλυτερα ποσα και αλλες για μικροτερα...
Τι κρατήσεις έχεις; Εμένα άλλες 20% και κατι, άλλες 21% και κάτι. Τι γίνεται?Δεν είναι στάνταρ οι κρατήσεις ΙΚΑ?
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ.... ΟΣΟΙ συνάδελφοι είναι στο ΤΣΜΕΔΕ, δεν πληρωθήκαμε τον ΜΑΡΤΙΟ (τον μισό τεσπα) ....διότι.... τον κρατήσανε λέει, γιατί δεν ξέρανε ΑΚΡΙ
Παιδιά , προσέχτε:Στους ι.κ.α.τζήδες τουλάχιστο , είναι δυο λογιών οι κρατήσεις.Ι. Κράτηση αναλογίας ι.κ.α. - ΔΕΝ ξέρω ακριβώς το ποσοστό , αλλά οι Συνάδελφοι που είπαν 15 % προφανώς τό' χουν ψάξει.Ι. βου'. Επακριβώς , επί των Συνολικών Μεικτών αποδοχών κάθε Μήνα , το κλάσμα των κρατήσεων κυρ Ι.κ.α. , θα το βρείτε από τη βεβαίωση ενσήμων του ι.νε.δι.βι.μ. , το οποίο λέει εκτός από τον αριθμό ενσήμων , τις "ακαθάριστες" αποδοχές / μήνα , την ασφαλιστική εισφορά εργοδότη (ι.νε.δι.βι.μ. ) κάτι το οποίο Αγνοείστε το- ΔΕΝ καμία σχέση με ό,τι ψάχνουμε τώρα και , πλάι την ασφαλιστική εισφορά Εργαζομένου. Αυτή , ναι μας Νοιάζει. Από αυτό το ποσό , εν σχέσει με το αρχικό 'ακαθάριστο" βλέπεις την αναλογία...Θ._