0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ.... ΟΣΟΙ συνάδελφοι είναι στο ΤΣΜΕΔΕ,[b] δεν πληρωθήκαμε τον ΜΑΡΤΙΟ[/b] (τον μισό τεσπα) ....διότι.... τον κρατήσανε λέει, γιατί δεν ξέρανε ΑΚΡΙ
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ,Θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση, εάν κάποιος γνωρίζει μου απαντά:Φέτος για πρώτη φορά πήρα κάποιες ώρες σε ΔΙΕΚ και όταν στο τέλος υπέγραψα την σύμβαση μου, είδα ποσό που αντιστοιχεί σε πτυχίο και όχι σε μεταπτυχιακό (που έχω εγώ). Το μεταπτυχιακό είχε μετρηθεί βαθμολογικά στην ηλεκτρονική μου αίτηση.Όταν ρώτησα στο ΙΕΚ μου απάντησαν ότι πρέπει το μάθημα να έχει συνάφεια με το μεταπτυχιακό για να πληρωθώ βάσει μεταπτυχιακού (δηλαδή 18
Τι ακριβώς εννοείς;Στην ηλεκτρονική αίτηση μετρήθηκε κανονικά σαν μόρια.Το ΙΕΚ έχει διάφορα μαθήματα, εννοείς το μάθημα που έκανα αν έχει συνάφεια με το πτυχίο και όχι με το μεταπτυχιακό;Ή συνολικά εάν το μεταπτυχιακό είναι σε άλλη κατεύθυνση από το πτυχίο;
Στο ΤΕΙ Πειραιά κάνει το ίδιο (υποθέτω) ως προς το περιεχόμενο μάθημα ο καθηγητής Σταυρουλάκης Δημήτρης που είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός με διδακτορικό στο γνωστικό αντικείμενο: διοίκηση ανθρωπίνων πόρων.Μπόρει να θέλανε μεταπτυχιακό στη διοίκηση ανθρωπίνων πόρων;Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται περιέργο να ελέγχουν τόσο πολύ το μεταπτυχιακό αν είναι συναφές.Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μας πουν ποια μεταπτυχιακά είναι συναφή και ποια όχι για κάθε μάθημα.