0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρσι που το χειμερινό εξάμηνο ξεκίνησε της Αγ.Αικατερίνης- ήτοι 25 Νοεμβρίου- είχαν ξεπληρώσει ένα μεγάλο μέρος εκπαιδευτών για τις υπηρεσίες τους στο εαρινο εξάμηνο του 2015..ευελπιστούμε ότι θα επαναληφθεί και φέτος, αν και ακούγεται ότι θα εκκινήσει το εξάμηνο μέσα Οκτώβρη..είδομεν
Το καλοκαίρι μετά την κινητοποίηση και δημοσίευση της οικονομικής εκκρεμότητας του ΙΝΕΔΙ
Σωστός ο Γενικός μας δουλευει κανονικα σύμβαση θα υπογράψουμε κατά το Μάρτιο....Επιπλέον τα έτη 2013,2014πληρωνόμασταν στην ώρα μας όταν έληγε το εξάμηνο ,τα δυο τελευταιά χρόνια υπάρχει καθυστέρηση..... Κατά τη γνώμη μου με την έναρξη των μαθημάτων θα είμαστε νούμερα αν μπούμε στις τάξεις απλήρωτοι αυτά...
φίλε όσοι είναι άνεργοι και έχουν ανάγκη μαμιώντας θα δουλεύουν!
Α ναι γιατί εγώ ξέρω ότι όποιος φτάσει σε τόσο μεγάλη ανάγκη που να πάει να δουλέψει για να πληρωθεί μετά από 1 χρόνο μέχρι και στα χωράφια πάει να δουλέψει.Δεν νομίζω να έχεις τόσο μεγάλη ανάγκη για λεφτά και να πας στα ΙΕΚ ξέροντας ότι θα πληρωθείς του χρόνου ανήμερα.Η έχεις και από αλλού εισόδημα, ή στα πληρώνουν όλα οι γονείς ή ο/η σύζυγος ή έχεις εισοδήματα από σπίτια ή είσαι άνεργος με χωράφια και έχεις στη τράπεζα καταθέσεις και έχεις να ξοδεύεις.Όλο και κάποιον θα έχει από πίσω (οικογένεια, καταθέσεις, σπίτια) για να πάει στα ΙΕΚ να δουλέψει και όχι να πάει να βγάλει ένα μεροκάματο σε μια άλλη σοβαρή δουλειά.
και γω ενώ θα έχω ταμείο μεχρι γενάρη πάλι έκανα αίτηση και το σκέφτομαι αν με πάρουν στα ιεκ να πάω ή να μην πάω. αν είναι πληρωθούμε μετά από τόσους μήνες μήπως καλύτερα να μείνω με τις 3 και 60...ο καθένας τα βλέπει από τη μεριά του και όπως τον βολεύει...
ΔΥ ή Συνταξιούχος ; ή μας τρολλάρεις; που ζεις;
Η λένε ψέματα ή υποβιβάζουν τον εαυτό τους.Δεν είναι δυνατόν να σε προσλαμβάνουν ως εκπαιδευτή ΙΕΚ και να μη σε προσλαμβάνει κανένας άλλος σε άλλη δουλειά. Άρα ή μέσο έχεις και σε παίρνουν στα ΙΕΚ ή το σύστημα των ΙΕΚ είναι από μέσα του σάπιο εντελώς.
Παιδιά, ευχαριστώ για την αποδοχή. Έχω πρόβλημα με τις πληρωμές. Δεν μπήκαν ακόμα τα χρήματα για το 2016α. Έστειλαν από τα κεντρικά στο ιεκ, όπου εργαζόμουν, ότι έκοβα ΑΠΥ δλδ απόδειξη παροχής υπηρεσιών και όχι ΤΠΥ τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών, ενώ η πρώτη πληρωμή έγινε με ΑΠΥ. Έστειλα με την γραμματέα του ιεκ εκ νέου ΤΠΥ, αλλά τίποτα. Τι κάνω? Η αμοιβή είναι κάτω από 1500.