0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλημέρα,Εργαζόμουν για χρόνια στα δημόσια ΙΕΚ και πληρωνόμουν με ΑΕΔ με ιδιωτικός υπάλληλος. Το προηγούμενο εξάμηνο αφού πρώτα είχα απολυθεί από την εταιρεία που δούλευα και άνοιξα λογιστικό γραφείο εργάστηκα για πρώτη φορά με ΤΠΥ. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Ως προς το τρόπο πληρωμής τα 18 ευρώ την ώρα που λέει η σύμβαση μου θα τα πληρώνομαι πλέον ολόκληρα ως ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ ή θα υπάρχει κάποια παρακράτηση όπως όταν εργαζόμουν με ΑΕΔ;Ευχαριστώ.
Δεν έχεις παρακράτηση. Κανένα νέο για πλωρωμή ΤΠΥ; έχει πληρωθεί κανένας με ΤΠΥ; ευχαριστώ.
Μόνο σε ποσά άνω των 300,00 ευρώ
marcosath, οι άδειες του ΟΕΕ (Κόλλια) είναι το λιγότερο.....υπάρχει ΤΕΙ της περιφέρειας που αν θέλεις να διδάξεις στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και έχεις τελειώσει το Οικονομικό του ΕΚΠΑ, απορρίπτεσαι με την αιτιολογία ότι δεν κατέχεις το βασικό τίτλο σπουδών και προσλαμβάνονται αυτοί που έχουν τελειώσει ΤΕΙ (ισχύει δηλαδή ΠΕ<ΤΕ) λογιστικής και ας είσαι Α Τάξεως από το 1999 με αποδεδειγμένη (δημοσιευμένους ισολογισμούς) επαγγελματική εμπειρία ενώ είναι οι άλλοι (των ΤΕΙ)
Υπάρχει κάτι νεότερο για αυτούς με Τ.Π.Υ;
Ανταπόκριση από επαρχία. Στις 14/10, ντάλα μεσημέρι, έπεσε το μαρούλι -είμαι με Τ.Π.Υ. -για όλο το εξάμηνο 2016
Καλησπέρα, οι προσλήψεις σε ΙΕΚ αναρτώνται στο ΕΡΓΑΝΗ?