0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα, το ΙΕΚ κύριε ειναι το μαδικό σας έσοδο? αν θελετε απαντάτε.
όχι,δεν είναι το μοναδικό μου έσοδο. Δουλεύω ελεύθερος επαγγελματίας ,αλλά με την κόλαση που επικρατεί στον ιδιωτικό τομέα (έλλειψη ρευστότητας, υπερφορολόγηση, αβάστακτες ασφαλιστικές εισφορές, πάγια έξοδα που τρέχουν κλπ κλπ) μας κατάντησαν να περιμένουμε τα ψίχουλα του ΙΕΚ ως μάννα εξ ουρανού.Η κινεζοποίηση της αγοράς εργασίας δεν θα ερθεί. Είναι ήδη εδώ.http://www.periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2012-02-29/metopo-koinonikis-ethnikis-apeleftherosis
Καλησπέρα,Γνωρίζει κανένας πότε θα υπογράψουμε τις συμβάσεις μας; όσοι είμαστε άνεργοι πρέπει να προσκομίσουμε στον οαεδ τη σύμβαση μας για να μη χάσουμε την κάρτα ανεργίας... πήρα τηλ στον οαεδ και μου είπαν πως μπορούμε να εργαστούμε ως ωρομίσθιοι και να έχουμε και κάρτα ανεργίας. Απ' ότι είδα πέρυσι υπέγραψαν τις συμβάσεις στο τέλος κάθε εξαμήνου...
όσοι είναι με ΤΠΥ έχει πληρωθεί κανείς;εγώ τίποτα ακόμη
Οι μηχανικοί με εισφορές ΤΣΜΕΔΕ πληρώθηκαν για το 2016Α μόνο για τους μήνες Απρίλιο Μάιο και Ιούνιο. Δεν έχει πληρωθεί καθόλου το β μισό του Μαρτίου. Επίσης θυμίζω ότι δεν έχει πληρωθεί για το 2015
Σήμερα μίλησα με το οικονομικό του ΙΝΕΔΙ