0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1) είμαι ελεύθερος επαγγελματίας-αυτοαπασχολούμενος. Και στο ΔΙΕΚ που δουλεύω μας έδωσαν αυτό το χαρτί από τον ΕΦΚΑ και πρέπει να απαντήσω αν εμπίπτω ή όχι στις διατάξεις της παραγράφου 9 του άρθρου 39 του Ν4387/2016.
Καλησπέρα, αν μπορώ να βοηθήσω: το χαρτί απο τη μια καλώς σου του έδωσαν αλλά η ενημέρωση που υπάρχει (τώρα που μιλάμε, σήμερα) απο ΙΝΕΔΙ
Προσωπικά το δικό μας ιεκ μας ενημέρωσε και την κατέθεσα. Το ΙΝΕΔΙ
Η ενημέρωση απο ΙΝΕΔΙ
Ευχαριστώ όλους τους συνάδελφους για τις απαντήσεις. Ειλικρινά μάλλον μπερδεύτηκα περισσότερο. Από το ΔΙΕΚ μου λένε ότι μπορώ να το αφήσω φλου το θέμα-να μην απαντήσω δηλαδή αν εμπίπτω ή όχι στις διατάξεις της παραγράφου 9-γιατί δεν είναι ακόμα 100% σίγουρο τι ισχύει και τι όχι. Ο λογιστής μου λέει να περιμένω νέα διευκρινιστική εγκύκλιο που θα εξετάζει όλες τις (υπο)περιπτώσεις και από τον ΕΦΚΑ μου είπαν ότι κι αυτοί δεν ξέρουν τι ακριβώς πρέπει να κάνω οπότε καλύτερα να το αφήσω χωρίς δήλωση μέχρι να σιγουρευτούν κι αυτοί τι ισχύει για καθένα ξεχωριστά, εγώ π.χ. είμαι ιδιώτης γιατρός και στο ιατρείο μου κόβω αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ενώ στο ΔΙΕΚ κόβω τιμολόγιο Παροχής υπηρεσιών με μόνο εργοδότη το ΙΕΚ-ΙΝΕΔΙ
Καλημέρα, χθες μπήκαν τα υπόλοιπα χρήματα για το χειμερινό εξάμηνο. Στη δική μου περίπτωση (με μεταπτυχιακό μη συναφές με το αντικείμενο διδασκαλίας και ΙΚΑ) 1 ώρα=9,8 Ε περίπου...... Καλή δύναμη σε όλους.
Τίποτα..