0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χμμμ… κι εμένα μου βγήκαν κατά τι (;….) ….Μάλλον (σημαντικά) λιγότερα.• Εκδοχή Ι. Όπως λεν Συνάδελφοι στο Φόρουμ , κπάποιο – κάποια Δ.ι.ε.κ. να ΜΗΝ έχει στείλει ακόμα κατάσταση… Ενδεικτικά , εμένανε μου βγαίνει σα να μην έχω πληρωθεί από κάποιο Δ.ι.ε.κ. στο οποίο δίδασκα 2 ώρες / βδομάδα… Ωστόσο , περισσότερο από μένα Γνώστες , αναφέρουν ότι «εξοφληθήκαμε». Για παντού…. • Εκδοχή ΙΙ. Για κάποιο λόγο (κατά πως είν’ το moto μιας πανέξυπνης Σπουδάστριάς μου) αυξήθηκαν οι Κρατήσεις!.... Διαιρώντας , χοντρικά , τις ώρες με την τωρινή «συνολική ‘εξόφληση’» , συγκρίνοντας με τα έως πρότινος , βρήκα μια μείωση ανά ώρα , τουλάχιστο 1,4 εβρά…. Πλέον , για τις βεβαιώσεις λήξης συμβάσεων και Κυριότατο κατάσταση ενσήμων , που αγωνιά Πολύ Σωστα ο Συν. Newcoming , όπως και μπόλικοι άλλοι από μας , προς ώρας … ή τουλάχιστο έως Τετάρτη μεσημέρι , Τίποτα νεότερο…. Εξακολουθούν Παιδιά να ισχύουν οι διαδικασίες που πρότεινα στο ποστ http://www.pde.gr/index.php?topic=4284.msg974096#msg974096 Εάν έχω ό,τι νεότερο… Εδώ είμαστε , θα το επικοινωνήσω…Φιλιά,Θ._
Καλησπέρα ,ναι έστειλα!!!
''Πλέον , για τις βεβαιώσεις λήξης συμβάσεων και Κυριότατο κατάσταση ενσήμων''Είναι έτοιμες μπορείτε να τις ζητήσετε με email.
Σε ποιο email ;Οι βεβαιωσεις ληξεις συμβασεων είναι το ιδιο με τις βεβαιωσεις εργου ;
Οι βεβαιωσεις ληξεις συμβασεων είναι το ιδιο με τις βεβαιωσεις εργου ;