0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με άλλα λόγια οι κρατήσεις δεν είναι ίδιες για όλους γι αυτό και στη δήλωση με τα στοιχεία μας που συμπληρώνουμε αυτή την περίοδο, δηλώνουμε σε ποια κατηγορία ανήκουμε, αναλόγως της κατηγορίας γίνονται και οι κρατήσεις.
Κορυδαλλός, 16 Μαΐου 2018 Αρ. Πρωτοκόλλου: 17/2018«27 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΑΣ»Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας οι πρώτες πληρωμές μας θα γίνουν την 27 Μαΐου και θα αφορούν τους Πιστοποιημένους Εκπαιδευτές με Ι.Κ.Α.Το τελευταίο διάστημα η πίεση προς το Υπουργείο έγινε, από ότι φαίνεται, αρκετά ισχυρή ώστε να κινητοποιηθούν οι Αρμόδιοι και να ξεκινήσουν οι πληρωμές μας.Σε αυτό συνέβαλαν όλοι, από τον κάθε Συνάδελφο που προσπαθούσε να βρει κάποιον Υπεύθυνο να πιέσει, μέχρι τα μηνύματα που έφταναν μέσω Διευθυντών για εξαγριωμένους Εκπαιδευτές που οδεύουν προς κινητοποιήσεις, ακόμα δε και οι ερωτήσεις που κατατέθηκαν στη
Σε ποιο νόμο του Εργατικού Δικαίου επιτρέπεται οι μισοί εργαζόμενοι, που προσλήφθηκαν με την ίδια προκήρυξη και για το ίδιο παρεχόμενο έργο, να πληρώνονται και οι άλλοι μισοί να μην γνωρίζουν ούτε πόσο(!), ούτε πότε(!) θα πληρωθούν; Πόσες παραβάσεις εμπεριέχει αυτή η ανήθικη, αντιδεοντολογική, άδικη και παράνομη απόφαση; Αλλά βέβαια αφού οι "πιστούληδες" εξασφαλίστηκε ότι θα τα πάρουν ποιος χ###### για τους υπόλοιπους. "ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ Δ.Ι.Ε.Κ. & Λ.Φ.Δ.
ΙΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΙΠΟΙΗΜΕΝΟΣ
ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ
Και εγώ πληρώθηκα- Πιστοποιημένος ΕΟΠΠΕΠ- ΜεταπτυχιακόΜε αρχικό υπολογισμό Σύνολο ωρών (μαθήματος και εξεταστικής) και το κατατεθέν ποσό μου βγήκε στα 13,5