0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δίκαιο είναι να γίνουν εκ νέου οι αιτήσεις. Το 2013 επρόκειτο για πρόσκληση και όχι για εγκύκλιο με συγκεκριμένα κριτήρια οπότε πολλοί δεν έκαναν αίτηση τότε.
επισης, αν καποιος ειχε οργανικη στη δευτεροβαθμια κ τον αναγκασουν να επιστρεψει και την εχει παρει καποιος αλλος;
Δεν σας εμπόδισε κανείς να κάνετε αίτηση, δική σας προσωπική επιλογή ήταν. Μη το χρεώνετε και αυτό τώρα στους μεταταγμένους
Και τι μόρια να δηλώσουν όσοι μεταταγμένοι δουλεύουν ήδη σχεδόν δύο χρόνια στην Α/θμια;
ΔΕΝ μπορούσαν όλοι να κάνουν αίτηση. Κάποια ΠΥΣΔΕ ΔΕΝ έδωσαν πλεόνασμα.
Δηλαδή η στρατηγική τους ίσως είναι εξομαλυντική μειώνοντας τους αδικημένους μέσω της ικανοποίησηςκάποιων αιτημάτων από διάφορες πλευρές που έχουν αδικηθεί χωρίς ταυτόχρονα να θίξουν τους ήδη μεταταγέντες.
Καλό ακούγεται αυτό που λέει ο Μπράτης αλλά θέλω να δώ αν έχει την δύναμη η νεα κυβέρνηση να το κάνει.Δεν νομίζω ότι κάποιος με 25 μόρια να είχε οργανική στο αρχικό του ΠΥΣΔΕ ή να έιχε ελπίδα να πάρει οριστική τοποθέτηση μετά το 2013 (εκτός εαν "αδειασε" ο νομός λόγω μετατάξεων)... Και πάλι η μόνη περίπτωση για να γυρίσει θα είναι να "επιμένει" οτι θέλει μετάταξη ΜΟΝΟ στα δύσκολα που δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάει με κανόνική μοριοδότηση (πχ Θεσ/νκη, Αθηνα). Με τα κενά που έχουμε φτάσει τώρα λόγω ενστάσεων σχεδόν όλοι θα βρεθουν -αν όχι στους νομους- στις περιφέρειες τους.Λάθος μεγάλο αυτό...1.Δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε[/color][/color]2. Όλοι ξέρουν -ή φαντάζονται- ποιά πολύ μικρή ομάδα μεταταγμένων κατηγορούμεΕαν είναι αυτό το πρόβλημα να ζητήσουν όσοι συμμετέχουν στις νέες αιτήσεις να υπολογίστούν τα μόρια τους μονο μέχρι το 2013 (με ατομική-προσωπική αίτηση&ευθύνη εννοώ). Εαν υπάρξει αδικία σε αυτό το θέμα η λύση θα βρεθει μέσω της νομικής οδου. Δεν φταίνε αυτόι που υπηρετουν στα δυσπρόσιτα για αυτό, φταίει το υπουργείο.
Όχι, συνάδελφε, εσύ κάνεις λάθος. Ποτέ δεν απαγορεύτηκε σε εκπαιδευτικό να κάνει αίτηση για μετάταξη από μη πλεονάζον στην ειδικότητά του ΠΥΣΔΕ. Απλά έλεγαν ότι θα προηγηθούν όσοι προέρχονται από πλεονάζοντα ΠΥΣΔΕ. Μην παραπληροφορούμε. Όλοι το ζήσαμε εκείνο το καλοκαίρι...
Καλό ακούγεται αυτό που λέει ο Μπράτης αλλά θέλω να δώ αν έχει την δύναμη η νεα κυβέρνηση να το κάνει.Δεν νομίζω ότι κάποιος με 25 μόρια να είχε οργανική στο αρχικό του ΠΥΣΔΕ ή να έιχε ελπίδα να πάρει οριστική τοποθέτηση μετά το 2013 (εκτός εαν "αδειασε" ο νομός λόγω μετατάξεων)... Και πάλι η μόνη περίπτωση για να γυρίσει θα είναι να "επιμένει" οτι θέλει μετάταξη ΜΟΝΟ στα δύσκολα που δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάει με κανόνική μοριοδότηση (πχ Θεσ/νκη, Αθηνα). Με τα κενά που έχουμε φτάσει τώρα λόγω ενστάσεων σχεδόν όλοι θα βρεθουν -αν όχι στους νομους- στις περιφέρειες τους.Λάθος μεγάλο αυτό...1.Δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε2. Όλοι ξέρουν -ή φαντάζονται- ποιά πολύ μικρή ομάδα μεταταγμένων κατηγορούμεΕαν είναι αυτό το πρόβλημα να ζητήσουν όσοι συμμετέχουν στις νέες αιτήσεις να υπολογίστούν τα μόρια τους μονο μέχρι το 2013 (με ατομική-προσωπική αίτηση&ευθύνη εννοώ). Εαν υπάρξει αδικία σε αυτό το θέμα η λύση θα βρεθει μέσω της νομικής οδου. Δεν φταίνε αυτόι που υπηρετουν στα δυσπρόσιτα για αυτό, φταίει το υπουργείο.