0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης κάποιοι λένε ότι υπήρχαν επίσημες ανακοινώσεις που τους προέτρεπαν να μην κάνουν μετατάξεις. Ψέματα και πάλι. Δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο που να έλεγε κάτι τέτοιο. Πολλοί λοιπόν που δεν έκαναν αίτηση είχαν ενημέρωση από «κάποιους» που δεν είχαμε οι άλλοι. Πράγμα για το οποίο κατηγορούν τους μεταταγμένους. Θα μου πεις φόρουμ είναι γράφετε ότι θέλετε για να υποστηρίξετε τα συμφέροντά σας (τα άλλα περί ηθικής είναι αστεία).
τι σχεση εχει αν οι πρωτοβάθμιοι επαιρναν πιο ευκολα αποσπαση που ειπαν οι die και ster?εστω και ότι ισχυει αυτό, τι σχεση εχει με μετατάξεις?με την ιδια λογικη να πω και εγω ότι οι δάσκαλοι παιρνουν πιο ευκολα μεταθεση, με 30 μορια είναι αθηνα πχ..δεν εχει να λεει..η ster με ειρωνευτηκε λεγοντας ότι πεταω τη σκουφια μου για τους δικαια μεταταγμένους..αληθεια ποιοι είναι αυτοι?μια συνεξεταση ολων των βθμιων και των αθμιων (δηλαδή συνεξεταση μεταθέσεων αθμιων και μετατάξεων ολων των βθμιων- και των εθελοντικων και οσων ακομη ψάχνονται να δουν τι απεγινε η ενσταση τους) θα μας επειθε για τα ποια ατομα θα επρεπε να καταλαβουν αυτές τις θεσειςότι καταστρατηγεί τις νομιμες διαδικασιες για την τηρηση διαφάνειας (απουσια κυσπε) και τα μορια (μετρήσιμα κριτήρια) είναι επικινδυνο (ασχετο αν καποιοι ωφεληθηκαν)..
Γίνεται συνεξέταση αν γίνει η αναγωγή των πρώην
ο ster θα κανει ότι του επιτρεπει το υπουργειο...του δινει μεταταξη, την παιρνει, δεν του δινει οργανικη, δεν την παιρνει, κανει νεα ρυθμιση τωρα (αν κανει), ακολουθει θελει δε θελει..οι μετατάξεις σας βολεψαν από το πουθενα και καλα κανατε και συμμετείχατε, εγω ευχομαι να δικαιωθουν εστω και αργα οι χιλιαδες που αδικηθηκαν με το να εχουν αποκλειστεί από τη συμμετοχη στη διαδικασια Παράθεση(ειτε επειδή παραπλανηθηκαν με εθελοντικες, ειτε επειδή ηταν πρωτοβάθμιοι και παρεμεναν θεατες, ειτε επειδή παρασυρθηκαν από την τρομοκρατια που απετρεπε καποιους να κανουν με ανακοινώσεις συλλογων και αιρετων)..
(ειτε επειδή παραπλανηθηκαν με εθελοντικες, ειτε επειδή ηταν πρωτοβάθμιοι και παρεμεναν θεατες, ειτε επειδή παρασυρθηκαν από την τρομοκρατια που απετρεπε καποιους να κανουν με ανακοινώσεις συλλογων και αιρετων)..
ο ster θα κανει ότι του επιτρεπει το υπουργειο...του δινει μεταταξη, την παιρνει, δεν του δινει οργανικη, δεν την παιρνει, κανει νεα ρυθμιση τωρα (αν κανει), ακολουθει θελει δε θελει..οι μετατάξεις σας βολεψαν από το πουθενα και καλα κανατε και συμμετείχατε, εγω ευχομαι να δικαιωθουν εστω και αργα οι χιλιαδες που αδικηθηκαν με το να εχουν αποκλειστεί από τη συμμετοχη στη διαδικασια (ειτε επειδή παραπλανηθηκαν με εθελοντικες, ειτε επειδή ηταν πρωτοβάθμιοι και παρεμεναν θεατες, ειτε επειδή παρασυρθηκαν από την τρομοκρατια που απετρεπε καποιους να κανουν με ανακοινώσεις συλλογων και αιρετων)..
οι μετατάξεις σας βολεψαν από το πουθενα και καλα κανατε και συμμετείχατε
εγω ευχομαι να δικαιωθουν εστω και αργα οι χιλιαδες που αδικηθηκαν με το να εχουν αποκλειστεί από τη συμμετοχη στη διαδικασια (ειτε επειδή παραπλανηθηκαν με εθελοντικες, ειτε επειδή ηταν πρωτοβάθμιοι και παρεμεναν θεατες, ειτε επειδή παρασυρθηκαν από την τρομοκρατια που απετρεπε καποιους να κανουν με ανακοινώσεις συλλογων και αιρετων)..
1. Η διαδικασία των υποχρεωτικών μετατάξεων δεν ήταν δίκαιη εξ αρχής ...................
Πολύ σωστά!
2. Αναφέρεστε για μόρια, αλλά δεν αναφέρεστε (στα παραδείγματα που γράφετε στο νήμα), σε δοτικότητα ΠΥΣΔΕ, κενά ΠΥΣΠΕ. Τα παραδείγματα είναι έτσι όπως πρέπει να είναι για να στηρίξουν τον ισχυρισμό σας (αλλά ελλιπή).