0 μέλη και 29 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα καλε μου φιλε δεν περιμενω να σε πεισω..εσυ προφανως ωφελήθηκες από τη διαδικασια και λογικο να εισαι υπέρμαχος..ειναι δυνατο όταν εκει που δεν το περιμενες (και ενώ ενδεχομένως ηθελες πολλα χρονια ακομη αν κρινεις από τις μεταθεσεις) βρίσκεσαι κοντα στο σπιτι σου από το πουθενα παρακάμπτοντας τους αλλους να μην πινεις νερο στο ονομα του αρβανιτοπουλου?απολυτα λογικο.δε σε κατακρινω..ολοι θα το καναμε στην θεση τους..να το θεσω αλλιως..εστω ότι βγαινει νομος υποχρεωτικη αποδοση οργανικων σε ολους..με την ιδια διαδικασια..αιτηση και ονόματα καρφωτα από υπουργειο χωρις κυσπε..εστω ότι βρισκομαι διπλα στο σπιτι μου..δε θα πεταω τη σκουφια μου?θα με νοιαζει που εφαγα τη θεση από αλλους?οχι..λογικο γιατι ο καθενας ότι μπορει κανει σ αυτή τη ζωη..εχω όμως δικιο να απαιτω από τους αλλους να μη διαμαρτύρονται και να απαιτω να δουν το ασπρο μαυρο?ε όχι αυτό δεν μπορω να το απαιτω..απολυτα λογικο να ξεσηκωθουν και οι αλλοι και να απαιτησουν τα αυτονόητα..ασχετο αν στο ελλαντα ειμαστε και είναι πιθανο να το κανουν γαργαρα το μαυρο (για μας) χρυσο (για σας) κεφαλαιο των μετατάξεων..
Πόσο καιρό τα λέμε αυτά συνάδελφε;; Διάβασε πάλι τα σχόλια μας, για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.
Συνάδελφε πόσες φορές έβαλα τη συγκεκριμένη ανακοίνωση;;; Μην λέμε τα ίδια συνέχεια.http://www.pde.gr/index.php?action=profile;u=41110;area=showposts;start=28http://www.pde.gr/index.php?action=profile;u=41110;area=showposts;start=42http://www.pde.gr/index.php?action=profile;u=41110;area=showposts;start=42http://www.pde.gr/index.php?action=profile;u=41110;area=showposts;start=84http://www.pde.gr/index.php?action=profile;u=41110;area=showposts;start=126
... Η μοναδική ... νομική πρόταση ... λύση του Διοικητικού Δικαίου είναι ...... με λαμβάνετε ? ... είναι ...... η ενοποίηση των δύο βαθμίδων Εκπαίδευσης ...
φιλε νομιμε νομιζω ότι τα εχεις λιγο συγκεχυμένα στο μυαλο σου...πιστευεις το θεμα μας είναι αν καποιος ειχε 3 μορια και δηλωσε ψευδως 20? σε περιοχες φιλετα που ελπιζεις να τις πιασεις όταν πας στα 100? εχω την αισθηση ότι εχετε κολλησει με τον ελεγχο για να βγειτε να πειτε "να μονο το 4 % δηλωσε λαθος, αρα όλα καλα με τις μετατάξεις"..μα δεν είναι αυτό το θεμα μας..το θεμα μας είναι ότι αλλοι με πολλαπλασια μορια εμειναν εκτος..
Oταν παιρνατε αποσπαση με 15-20 μορια καθε χρονο στα σπιτια σας ηταν καλα και οι δευτεροβαθμιοι με 100 τα κοιτουσαν με κυαλια;
@rolloAυτοί όμως που έπαιρναν απόσπαση (οι πρωτοβάθμιοι) άφηναν κενά πίσω τους που τα κάλυπταν οι δευτεροβάθμιοι με τριπλάσια μόρια απόσπασης
φιλε νομιμε νομιζω ότι τα εχεις λιγο συγκεχυμένα στο μυαλο σου...πιστευεις το θεμα μας είναι αν καποιος ειχε 3 μορια και δηλωσε ψευδως 20? σε περιοχες φιλετα που ελπιζεις να τις πιασεις όταν πας στα 100? εχω την αισθηση ότι εχετε κολλησει με τον ελεγχο για να βγειτε να πειτε "να μονο το 4 % δηλωσε λαθος, αρα όλα καλα με τις μετατάξεις"..μα δεν είναι αυτό το θεμα μας..το θεμα μας είναι ότι αλλοι με πολλαπλασια μορια εμειναν εκτος..και να μην υπηρχε ο φοβος της απολυσης μια χαρα θα εκαναν ολοι αιτηση να παρουν μεταθεση/μεταταξη..δεν πηγε κανεις πιο μακρια από εκει που ηθελε υπο το φοβο της απολυσης..τουναντίον..ηρθε σε περιοχη λουκουμι με μορια λιγα για την περιοχη..κανονικα θα ηθελε πολλα χρονια ακομη να την πιασει, περιμενοντας στη σειρα..τωρα ηταν μαννα εξ ουρανου, μπηκε σφηνα, εφαγε στη στροφη τους αλλους και ηρθε πολλα χρονια νωρίτερα από αναμενομενο..αν είναι να λυπηθεί κανεις καποιον είναι τους υπολοιπους βθμιους που με περισσοτερα μορια δεν ηρθαν και τους προυπαρχοντες πρωτοβαθμιους που επισης επαθαν εγκεφαλικο βλέποντας σε περιοχες που ηταν για χρονια κλειστες να μπαινουν 80 ατομα με λιγοτερα μορια η συντριπτικη πλεοιψηφια..οι μετατάξεις ηταν διατρητες απαξ και δεν υπηρξε κυσπε ασχετα αν επιασες την καλη εσυ και συγχαρητηρια και μπραβο σου!αυτη είναι αληθεια..ακομη και αν εσυ δεν πηρες κανενα τηλεφωνο στο υπουργειο a priori η ελλειψη κυσπε και τα όλα τα τραγελαφικα που την ακολουθησαν (αεναη ικανοποιηση ενστασεων, προκλητικα λιγα μορια κτλ) την καθιστουν εμφανως διατρητη..και μακαρι να μην γινει και αλλου ποτε ξανα...εάν ημουν στη θεση σου θα ελεγα "ναι παιδια εμφανως και ηταν διατρητη αλλα ο καθενας θα αδραττε την ευκαιρια"..είναι λιγο αστειο να προσπαθει κανεις να υπερασπιστεί ότι όλα καλως καμωμένα, να ριχνει σταχτη στα ματια στρεφοντας τη συζητηση μηπως εκανε κανεις λαμογια στα μορια απλα και μονο επειδή του κατσε η καλη
1 και κυριότερο. Δεν μπορεί να συγκριθεί μια μόνιμη υπηρεσιακή μεταβολή με μια προσωρινή.2. Αφού τα όποια κενά ήταν στην Αθμια έπρεπε να καλυφθούν με Αθμιους. Στην πράξη ναι είναι τόσο άδικο όσο να βλέπω εγώ τους φιλόλογους με 1 χρόνο σε νησί να πηγαίνουν σε νομό δίπλα στο σπίτι τους. Αλλά δε στοιχειοθετεί παρανομία. Είναι αδικία των καιρών, των συγκυριών...Παράνομοι δεν είναι οι συνάδελφοι. Παράνομη είναι η εφαρμογή του Ν.4172 με αυτές τις 7 φάσεις και τα όργια που προέκυψαν σε κενά και πλεονάσματα και όσους έμειναν εκτός
φιλε νομιμε νομιζω ότι τα εχεις λιγο συγκεχυμένα στο μυαλο σου...πιστευεις το θεμα μας είναι αν καποιος ειχε 3 μορια και δηλωσε ψευδως 20? σε περιοχες φιλετα που ελπιζεις να τις πιασεις όταν πας στα 100? εχω την αισθηση ότι εχετε κολλησει με τον ελεγχο για να βγειτε να πειτε "να μονο το 4 % δηλωσε λαθος, αρα όλα καλα με τις μετατάξεις"..μα δεν είναι αυτό το θεμα μας..
φιλε νομιμε νομιζω ότι τα εχεις λιγο συγκεχυμένα στο μυαλο σου...πιστευεις το θεμα μας είναι αν καποιος ειχε 3 μορια και δηλωσε ψευδως 20? σε περιοχες φιλετα που ελπιζεις να τις πιασεις όταν πας στα 100? εχω την αισθηση ότι εχετε κολλησει με τον ελεγχο για να βγειτε να πειτε "να μονο το 4 % δηλωσε λαθος, αρα όλα καλα με τις μετατάξεις"..μα δεν είναι αυτό το θεμα μας..το θεμα μας είναι ότι αλλοι με πολλαπλασια μορια εμειναν εκτος.