0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τζάμπα μαλώνετε. Μέχρι 9/8 θα ξέρουμε τι θα γίνει. Ό,τι κι αν λέτε εσείς δεν αλλάζει τίποτα.
@vageloΑυτό που λες είναι η διαδικασία για την υπεραριθμία εκπαιδευτικών σε σχολική μονάδα που συμβαίνει μέσα στον Ιούνιο. Αν έκανε αίτηση ένας με οργανική να κριθεί υπεράριθμος τον Ιούνιο και το ΠΥΣΔΕ τον έκρινε υπεράριθμο και δεν κατέλαβε νέα οργανική θέση τον Ιούνιο, τότε επιστρέφει στην οργανική του τον Σεπτέμβρη. Αν δεν έκανε αίτηση τον Ιούνιο, τότε δεν παίζει αυτό που προτείνεις...σχετικά:http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/plhrofories/666-ekpaidevtikoi-monimoi-yperarithmoi.html
Παράθεση από: sliver στις Αυγούστου 05, 2013, 11:50:43 am@vageloΑυτό που λες είναι η διαδικασία για την υπεραριθμία εκπαιδευτικών σε σχολική μονάδα που συμβαίνει μέσα στον Ιούνιο. Αν έκανε αίτηση ένας με οργανική να κριθεί υπεράριθμος τον Ιούνιο και το ΠΥΣΔΕ τον έκρινε υπεράριθμο και δεν κατέλαβε νέα οργανική θέση τον Ιούνιο, τότε επιστρέφει στην οργανική του τον Σεπτέμβρη. Αν δεν έκανε αίτηση τον Ιούνιο, τότε δεν παίζει αυτό που προτείνεις...σχετικά:http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/monimoi-ekpaideytikoi/plhrofories/666-ekpaidevtikoi-monimoi-yperarithmoi.htmlΘέλω να πω ότι υπεράριθμος βγαίνει ο κλάδος καταρχάς,και όχι συγκεκριμένα άτομα ,όπως τώρα,που λένε ότι θα έχουν δικαίωμα για αίτηση για τις υποχρεωτικές μετατάξεις,μόνο άτομα που κρίθηκαν υπεράριθμα.Η ίδια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί και εδώ.Γιατί να μη γίνει?Και ακριβώς αυτό που λες,αν έπαιρνε άλλη οργανική έφευγε.Όπως πρέπει να γίνει με τις μετατάξεις.Αν πάρει τη μετάταξη,φεύγει.Άρα έρχεσαι στα λεγόμενά μου,για το πώς πρέπει να γίνουν αυτές οι μετατάξεις.Να έχουν όλοι το δικαίωμα για αίτηση.Γιατί όταν οι διευθύνσεις έβγαλαν τους υπεράριθμους ανά σχολική μονάδα,εγώ δε ρωτήθηκα αν θέλω να βγω υπεράριθμη,γιατί απλούστατα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στο σχολείο μου.Τώρα όμως με αυτές τις μετατάξεις ,δεν πρέπει να ερωτηθώ κι εγώ και ο καθένας?Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ?
Γιατί όταν οι διευθύνσεις έβγαλαν τους υπεράριθμους ανά σχολική μονάδα,εγώ δε ρωτήθηκα αν θέλω να βγω υπεράριθμη,γιατί απλούστατα δεν υπήρχε τέτοιο θέμα στο σχολείο μου.Τώρα όμως με αυτές τις μετατάξεις ,δεν πρέπει να ερωτηθώ κι εγώ και ο καθένας?Καταλαβαίνεις τώρα τι εννοώ?
ΔΕΝ πάει έτσι το πράμα. Στη διαθεσιμότητα-απόλυση που αναφέρει ο sensible δεν σε οδηγούν επειδή είσαι στη διάθεση και δεν έχεις οργανική. Ούτε θα οδηγηθεί αυτός που είναι χρόνια στη διάθεση, δεν έκανε αίτηση τότε με τις 900 θέσεις και τώρα θέλει να μεταταχθεί αλλού. Γι'αυτούς, ο φόβος προφανώς είναι οι υποχρεωτικές μεταθέσεις-μετακινήσεις σε άλλο νομό από κει που είναι τώρα.
@sensibleΤο ότι έχουν πάρει μετάθεση βύσματα σε αστικά κέντρα, το γνωρίζουμε όλοι. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δε νομιμοποιεί γενικεύσεις όπως αυτή που κάνεις. Εγώ υπηρέτησα στην παραμεθόριο για να έλθω σπίτι μου και όταν πήρα μετάθεση, την πήρα με το σπαθί μου, σε μια εποχή που υπήρχαν πραγματικά κενά - άσχετα με το αν βρέθηκα αργότερα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ από την κακή οργάνωση της υπηρεσίας. Οπότε θεωρώ τέτοιες διατυπώσεις ενοχλητικές...