0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 20, 2013, 09:58:44 pmΠαράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 20, 2013, 09:42:13 pmΑν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 20, 2013, 09:54:31 pmΣυνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.Παιδιά ένας από τους δύο κάτι δεν μας λέει καλά. δεν παρακολουθουσα την συζητηση... εκανα την αιτηση κι εδωσα την πληροφορια για να εχετε εναν μπουσουλα οι συναδερφοι. Οποιος θέλει αποδειξη του δειχνω την αιτηση αυριο το πρωι στις 10.00 στην δδε λευκαδας, μετα κερναω και ουζάκι.
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 20, 2013, 09:42:13 pmΑν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 20, 2013, 09:54:31 pmΣυνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.Παιδιά ένας από τους δύο κάτι δεν μας λέει καλά.
Αν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )
Συνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.
Παρολη τη πικρα μου συμφωνω και εγω οτι πρεπει να αποφυγουμε μια ανταλλαγη πληθυσμων, γιατι δυστυχως δεν μπορεις να καψεις τα ξερα χωρις να καουν και τα χλωρα...
Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 20, 2013, 10:03:02 pmΠαράθεση από: guestteacher στις Αυγούστου 20, 2013, 09:58:44 pmΠαράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 20, 2013, 09:42:13 pmΑν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 20, 2013, 09:54:31 pmΣυνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.Παιδιά ένας από τους δύο κάτι δεν μας λέει καλά. δεν παρακολουθουσα την συζητηση... εκανα την αιτηση κι εδωσα την πληροφορια για να εχετε εναν μπουσουλα οι συναδερφοι. Οποιος θέλει αποδειξη του δειχνω την αιτηση αυριο το πρωι στις 10.00 στην δδε λευκαδας, μετα κερναω και ουζάκι.Φίλη μόλις έκανε αίτηση. Αρ.πρωτ. 10916
Παράθεση από: kitsmanklei στις Αυγούστου 20, 2013, 11:03:39 pmΠαρολη τη πικρα μου συμφωνω και εγω οτι πρεπει να αποφυγουμε μια ανταλλαγη πληθυσμων, γιατι δυστυχως δεν μπορεις να καψεις τα ξερα χωρις να καουν και τα χλωρα...Πάντα τα χλωρά θα καίγονται.
Παράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 20, 2013, 11:10:16 pmΠαράθεση από: kitsmanklei στις Αυγούστου 20, 2013, 11:03:39 pmΠαρολη τη πικρα μου συμφωνω και εγω οτι πρεπει να αποφυγουμε μια ανταλλαγη πληθυσμων, γιατι δυστυχως δεν μπορεις να καψεις τα ξερα χωρις να καουν και τα χλωρα...Πάντα τα χλωρά θα καίγονται.Δεν μπορεί, απο κάπου θα τη βρουν και τα βύσματα μέσα στο γενικότερο μπάχαλο!
Παράθεση από: kitsmanklei στις Αυγούστου 20, 2013, 10:43:27 pm Μηπως ηρθε η ωρα να φανε και αυτοι κανενα φρεσκο ψαρακι στη δονουσαΜην παίζεις με τον πόνο μου φιλαράκι. Δεν γίνονται οι εθελοντικές (που είχα σίγουρη θέση στον τόπο διαμονής μου) μου λες τώρα και για Δονούσα (που δεν πήγα εκεί διακοπές μετά από χρόνια λόγω γκρίνιας της γυναίκας) Πάντως θα το ξαναπώ, δεν είναι όλοι όσοι έχουν πολλά μόρια λαμόγια. Οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) τα έχουν συγκεντρώσει με τεράστιο οικονομικό και προσωπικό κόστος! Είναι κρίμα...
Μηπως ηρθε η ωρα να φανε και αυτοι κανενα φρεσκο ψαρακι στη δονουσα
Για ποιο λόγο δίνει 10 θέσεις για μετάταξη για τη συγκεκριμένη ειδικότητα στο συγκεκριμένο νομό, εφόσον δεν μπορούν να καλύψουν ώρες διδασκαλίας;
Παράθεση από: greedo στις Αυγούστου 20, 2013, 11:16:35 pmΠαράθεση από: dd2 στις Αυγούστου 20, 2013, 11:10:16 pmΠαράθεση από: kitsmanklei στις Αυγούστου 20, 2013, 11:03:39 pmΠαρολη τη πικρα μου συμφωνω και εγω οτι πρεπει να αποφυγουμε μια ανταλλαγη πληθυσμων, γιατι δυστυχως δεν μπορεις να καψεις τα ξερα χωρις να καουν και τα χλωρα...Πάντα τα χλωρά θα καίγονται.Δεν μπορεί, απο κάπου θα τη βρουν και τα βύσματα μέσα στο γενικότερο μπάχαλο!Προσοχή λίγο γιατί υπάρχουν
ΠαράθεσηΓια ποιο λόγο δίνει 10 θέσεις για μετάταξη για τη συγκεκριμένη ειδικότητα στο συγκεκριμένο νομό, εφόσον δεν μπορούν να καλύψουν ώρες διδασκαλίας;Αναμένεται μεγάλο κύμα Γάλλων τουριστών στη Χαλκιδική το Σεπτέμβριο. Έπειτα, έχει ο θεός.
Παράθεση από: babba4410 στις Αυγούστου 20, 2013, 11:29:05 pmΠαράθεσηΓια ποιο λόγο δίνει 10 θέσεις για μετάταξη για τη συγκεκριμένη ειδικότητα στο συγκεκριμένο νομό, εφόσον δεν μπορούν να καλύψουν ώρες διδασκαλίας;Αναμένεται μεγάλο κύμα Γάλλων τουριστών στη Χαλκιδική το Σεπτέμβριο. Έπειτα, έχει ο θεός.Αν υποψιαστώ ότι θα αρχίσουμε να ανησυχούμε ότι και εκεί που θα πάμε μπορεί να πλεονάζουμε θα πεθάνωωωωωωωωω
Πάντως θα το ξαναπώ, δεν είναι όλοι όσοι έχουν πολλά μόρια λαμόγια. Οι περισσότεροι (όπως κι εγώ) τα έχουν συγκεντρώσει με τεράστιο οικονομικό και προσωπικό κόστος! Είναι κρίμα...