0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ένας από τους δύο κάτι δεν μας λέει καλά.
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 20, 2013, 09:42:13 pmΑν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )Παράθεση από: PpPp στις Αυγούστου 20, 2013, 09:54:31 pmΣυνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.Παιδιά ένας από τους δύο κάτι δεν μας λέει καλά.
Αν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )
Συνάδερφοι μόλις έκανα αίτησηΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο 10880 Αν εχουν ξεκινήσει απο το 10000 τότε ώς τις 20/8/13 στις 10 παρα 10 το βράδυ εχουν γίνει 880.
Παράθεση από: Λυδία στις Αυγούστου 20, 2013, 05:42:42 pmΠαράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 20, 2013, 05:39:22 pmΕγώ πάλι,απ'όσα διαβάζω προσεκτικά τόσες μέρες στο φόρουμ,βγάζω το συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι θα κάνουν αίτηση.Ακόμα και όσοι λένε οτι δεν θα κάνουν,θα κάνουν τελικά(αν δεν έχουν κάνει ήδη)και θα πούν και 1 τραγούδι.Σοβαρά μιλάμε?Εδώ κάνανε χιλιάδες αιτήσεις για πειραματικά μπας και καβατζωθούν για 5 χρονάκια,τη στιγμή που ΟΛΟΙ ακούν πειραματικό και βγάζουν σπυριά από την αλλεργία μήπως μένουν μέχρι τις 2 κάθε μέρα στο σχολείο και τους ανατεθεί κανένα καθήκον παραπάνω...Όσο για τη καραμελίτσα ''μπορεί να βγούμε σε διαθεσιμότητα" αν κάνουμε αίτηση,ας τη πούν αλλού.Γιατί,υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος οτι είναι ακλόνητος στη θέση του,ειδικά τώρα που έρχεται αξιολόγηση??Και για του λόγου το αληθές,δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό οτι ο 5ψήφιος αριθμός πρωτοκ είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει αίτηση...Μιλάμε ΗΔΗ για 5ψήφια νούμερα...Η σφαγή που θα γίνει για τις μεγάλες πόλεις δεν θα έχει προηγούμενο και καθίστε κάποιοι να μιλάτε για λίστες και φούμαρα και σού'πα μού'πες...Εσύ θα κάνεις αίτηση;Όπως είπα και χθές,φυσικά και έκανα,την Κυριακή,με αριθμό πρωτοκ κοντά στο 11000...
Παράθεση από: john-πε06 στις Αυγούστου 20, 2013, 05:39:22 pmΕγώ πάλι,απ'όσα διαβάζω προσεκτικά τόσες μέρες στο φόρουμ,βγάζω το συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι θα κάνουν αίτηση.Ακόμα και όσοι λένε οτι δεν θα κάνουν,θα κάνουν τελικά(αν δεν έχουν κάνει ήδη)και θα πούν και 1 τραγούδι.Σοβαρά μιλάμε?Εδώ κάνανε χιλιάδες αιτήσεις για πειραματικά μπας και καβατζωθούν για 5 χρονάκια,τη στιγμή που ΟΛΟΙ ακούν πειραματικό και βγάζουν σπυριά από την αλλεργία μήπως μένουν μέχρι τις 2 κάθε μέρα στο σχολείο και τους ανατεθεί κανένα καθήκον παραπάνω...Όσο για τη καραμελίτσα ''μπορεί να βγούμε σε διαθεσιμότητα" αν κάνουμε αίτηση,ας τη πούν αλλού.Γιατί,υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος οτι είναι ακλόνητος στη θέση του,ειδικά τώρα που έρχεται αξιολόγηση??Και για του λόγου το αληθές,δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό οτι ο 5ψήφιος αριθμός πρωτοκ είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει αίτηση...Μιλάμε ΗΔΗ για 5ψήφια νούμερα...Η σφαγή που θα γίνει για τις μεγάλες πόλεις δεν θα έχει προηγούμενο και καθίστε κάποιοι να μιλάτε για λίστες και φούμαρα και σού'πα μού'πες...Εσύ θα κάνεις αίτηση;
Εγώ πάλι,απ'όσα διαβάζω προσεκτικά τόσες μέρες στο φόρουμ,βγάζω το συμπέρασμα οτι οι περισσότεροι θα κάνουν αίτηση.Ακόμα και όσοι λένε οτι δεν θα κάνουν,θα κάνουν τελικά(αν δεν έχουν κάνει ήδη)και θα πούν και 1 τραγούδι.Σοβαρά μιλάμε?Εδώ κάνανε χιλιάδες αιτήσεις για πειραματικά μπας και καβατζωθούν για 5 χρονάκια,τη στιγμή που ΟΛΟΙ ακούν πειραματικό και βγάζουν σπυριά από την αλλεργία μήπως μένουν μέχρι τις 2 κάθε μέρα στο σχολείο και τους ανατεθεί κανένα καθήκον παραπάνω...Όσο για τη καραμελίτσα ''μπορεί να βγούμε σε διαθεσιμότητα" αν κάνουμε αίτηση,ας τη πούν αλλού.Γιατί,υπάρχει κάποιος που είναι σίγουρος οτι είναι ακλόνητος στη θέση του,ειδικά τώρα που έρχεται αξιολόγηση??Και για του λόγου το αληθές,δεν μου το βγάζει κανείς από το μυαλό οτι ο 5ψήφιος αριθμός πρωτοκ είναι ο αριθμός όσων έχουν κάνει αίτηση...Μιλάμε ΗΔΗ για 5ψήφια νούμερα...Η σφαγή που θα γίνει για τις μεγάλες πόλεις δεν θα έχει προηγούμενο και καθίστε κάποιοι να μιλάτε για λίστες και φούμαρα και σού'πα μού'πες...
όχι απαραίτητα. 10880/21-8-2013 και 10880/22-8-2013 είναι διαφορετικοί αριθμοί πρωτοκόλλου. Πιθανώς 880 αιτήσεις έγιναν σήμερα, όχι μέχρι σήμερα.
Και οι δύο κατέχουν μέρος της αλήθειας.. Μέχρι το μεσημέρι ήταν περί της 300...Μετά.. εννοείται ότι αυξάνονται, απλά οι υπηρεσία θα είναι αύριο ανοιχτή, οπότε και θα κυρωθεί επίσημαο νέος αριθμός αιτήσεων που ήρθε να προστεθεί
Παράθεση από: trekto στις Αυγούστου 20, 2013, 07:20:47 pm"Για να προλάβουν να αξιοποιήσουν το νόμο αρβανιτόπουλου που ισχύει μόνο για μια χρονιά..."Συνάδλφε, γιατί το λές αυτό..?
"Για να προλάβουν να αξιοποιήσουν το νόμο αρβανιτόπουλου που ισχύει μόνο για μια χρονιά..."
Παράθεση από: founes στις Αυγούστου 20, 2013, 09:58:05 pmόχι απαραίτητα. 10880/21-8-2013 και 10880/22-8-2013 είναι διαφορετικοί αριθμοί πρωτοκόλλου. Πιθανώς 880 αιτήσεις έγιναν σήμερα, όχι μέχρι σήμερα.Κατα την γνωμη μου, σωστη παρατηρηση.