0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω ότι οι περισσότεροι περιμένουν μέχρι αύριο για τυχόν διευκρινίσεις και ότι από Πέμπτη θα υποβληθούν οι περισσότερες αιτήσεις. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει μιλώντας με γνωστούς και φίλους.
Αν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )
Παράθεση από: Loggin στις Αυγούστου 20, 2013, 09:42:13 pmΑν θέλετε με πιστεύετε αν δεν θέλετε όχι.Οι αιτήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι περίπου μόνο 300 και οι περισσότερες είναι από απελπισμένους που είναι σε νησιά που δεν έχουν τίποτα να χάσουν.(+ ότι έχουν πολλά μόρια και ζητούν αστικά κέντρα).(μην αρχίσετε να μου λέτε για αριθμούς πρωτοκόλλου κλπ. Αυτό ξέρω.- )Αν και απελπισμενος σε νησι οταν ειδα τη λιστα με τα μορια καταταξης των εθελοντικων μεταταξεων (αυτες που χαθηκαν) για την περιοχη εμδιαφεροντος μου διαπιστωσα με εκπληξη οτι υπαρχουν πολλοι "μη απελπισμενοι" με μορια περισσοτερα απο μενα. Και μιλαω για ατομα με σχεδον ιδια προυπηρεσια με μενα . Αλλα αυτα τα υπολειματα ανθρωπου απο την πρωτη μερα διορισμου τους γλειφανε κωλους βουλεητων και προισταμενων, αποσπαση απο το πρωτο χρονο κιολας με μορια κωλοπετινιτσας και μετα και η μεταθεση ετσι για να σιγουρεψουν την καρεκλιτσα τους. Και ξερεις πολυ καλα οτι αυτη κατασταση ειναι μερικη αιτια του σημερινου προβληματος. "Πως την παλευεις στα νησια" μου λεγαν καποιοι γνωστοι "μη απελπισμενοι". Μηπως ηρθε η ωρα να φανε και αυτοι κανενα φρεσκο ψαρακι στη δονουσα, καμια ψημενη ρακι στην αμοργο; ειλικρινα δε θ με χαλασει καθολου και οποιος θελει pm me και θα του βρω γκαρσονιερα στη Τηλο super lux!
..........Μηπως ηρθε η ωρα να φανε και αυτοι κανενα φρεσκο ψαρακι στη δονουσα, καμια ψημενη ρακι στην αμοργο; ειλικρινα δε θ με χαλασει καθολου και οποιος θελει pm me και θα του βρω γκαρσονιερα στη Τηλο super lux!
3) Ομοίως πρώτα θα μοιραστούν τα κουκιά ανά περιφέρεια, και μετά θα εξεταστούν αιτήσεις από όσους είναι εκτός μιας περιφέρειας και θέλουν να έρθουν σε αυτή. Αν δηλαδή ΔΕΝ γεμίσουν οι κενές θέσεις μετάταξης σε μια περιφέρεια, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ θα αρχίσει να γεμίζει από τους απέξω.
Παιδιά μου είπε αιρετός ότι του είπαν ότι οι επικείμενες μετατάξεις θα γίνουν ανά περιφέρεια! Άρα αν κάποιος από Κυκλάδες για παράδειγμα δήλωσε 2 επιλογές εκτός της περιφέρειάς του, ας πούμε Αττική όχι μόνο δε θα πάρει γιατί θα υπερκαλυφθούν οι θέσεις από τους πλεονάζοντες της Αττικής αλλά θα βρεθεί και στη λίστα...
Παράθεση από: gallika στις Αυγούστου 20, 2013, 09:23:04 pmΠαιδιά μου είπε αιρετός ότι του είπαν ότι οι επικείμενες μετατάξεις θα γίνουν ανά περιφέρεια! Άρα αν κάποιος από Κυκλάδες για παράδειγμα δήλωσε 2 επιλογές εκτός της περιφέρειάς του, ας πούμε Αττική όχι μόνο δε θα πάρει γιατί θα υπερκαλυφθούν οι θέσεις από τους πλεονάζοντες της Αττικής αλλά θα βρεθεί και στη λίστα...Μπορεί να το αποσαφηνίσει αυτό αύριο..?Είναι πολύ σημαντικό..
Παράθεση από: kitsmanklei στις Αυγούστου 20, 2013, 10:43:27 pm..........Μηπως ηρθε η ωρα να φανε και αυτοι κανενα φρεσκο ψαρακι στη δονουσα, καμια ψημενη ρακι στην αμοργο; ειλικρινα δε θ με χαλασει καθολου και οποιος θελει pm me και θα του βρω γκαρσονιερα στη Τηλο super lux!Δεν έχεις κι άδικο!!