0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι τουλάχιστον μια μικρή παρηγοριά το ότι μιλάμε μέσω του forum. Συγγνώμη για το off topic αλλά είμαι σε απόγνωση. Πρωί πρωί της Παρασκευής είναι το αργότερο η τελευταία προθεσμία για αίτηση ώστε μετά να πάμε στην πλησιέστερη ΔΔΕ. Μέχρι τότε, αμφίβολο το αν θα βγει κάτι νέο που να διαφωτίζει επαρκώς τη σειρά αν είναι πυσδε-πυσπε, περιφέρεια επικράτεια ή καθαρά με μόρια επικράτεια...
Ιγνάτιε:Ούτε και στις διοικητικές συμπίπτουν πάντα πλεονάσματα και κενά. Δες π.χ. τους θεολόγους στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Θεσσαλίας.
Ερώτηση:Ποιός είναι πλεονάζων: Αυτός που είναι στη διάθεση με 12+ χρόνια και 17 ώρες ή αυτός που είναι με οργανική αλλά υπεράριθμος με 12- χρόνια και 10 ώρες?
Εγώ με την γυναίκα μου είμαστε και οι 2 διάθεση πύσδε. Από τους υψηλούς σε αυτό.Όμως με το +2 ώρες στο ωράριο, και τις μετατάξεις στο ΠΥΣΠΕ μας, αν εμείς δεν κάνουμε αίτηση,το Σεπτέμβρη, θα έχουμε 12- χρόνια υπηρεσίας, και δεν θα συμπληρώνουμε το 60% των ωρών μας ούτε σε βθμια, λόγω +2, ούτε σε αθμια λόγω μετατάξεων, άρα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ.Δηλαδή μονόδρομος προς το χάος της αίτησης που θα κάνουμε και οι 2 μάλλον αύριο!!
Έχω την εντύπωση ότι είναι απλά τα πράγματα. Γίνονται αιτήσεις από όλους ώστε νάναι όλοι στο παιχνίδι (και να μη υπάρχουν ενστάσεις) και καλύπτονται τα νούμερα του ΥΠΕΠΘ. Όλοι ευτυχισμένοι, και αυτοί που θα μπορούν να πάρουν μετάθεση απ τα νησιά και αυτοί που είναι στο νομό και δε θέλουν να παν στην α/θμια. Αν δε φτάσουν τα νούμερα σε κάποιο νομό τότε πιάνουν τους πλαονάζοντες στα ΠΥΣΔΕ από αυτά και όποιοι έχουν τα λιγότερα μόρια πάνε α/θμια υποχρεωτικά. Έτσι δε χριάζεται να δώσουν καμιά διευκρίνηση και 'ολα τα σενάρια που ακούγονται δεν υπάρχουν. Τι λέτε?