0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: vermoudakias στις Αύγουστος 22, 2013, 11:30:06 μμΠαιδια συγγνωμη αλλα θα ξαναρωτησω: Οι τρίτεκνοι μετατάσονται κατα προτεραιοτητα σύμφωνα με αυτό: http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/triteknoi-ypalliloi-metatssontai-metaferontai-kata-proteraiotita ή οχι;ΡΕ ΦΙΛΕ οχι!Αυτο ισχυει αν βγεις σε διαθεσιμοτητα.ημαρτον πια..να εκμεταλευομαστε ακομα και το ποσα παιδια εχουμε.Ειδες πουθενα στην εγκυκλιο κουρελοχαρτο να μιλαει για τριτεκνους;ΣΩΝΕΙ.Απλως πηγαινει στα μορια της οικογενειακης σου καταστασης.Αλλα τα ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ.
Παιδια συγγνωμη αλλα θα ξαναρωτησω: Οι τρίτεκνοι μετατάσονται κατα προτεραιοτητα σύμφωνα με αυτό: http://www.esos.gr/article/eidisis-defterovathmia-ekpaidefsi/triteknoi-ypalliloi-metatssontai-metaferontai-kata-proteraiotita ή οχι;
Μπορεί να γνωριζόμαστε κι όλας δηλαδή συνάδελφε. Και για την Καβάλα έμαθα οτι η πρωτοβάθμια δήλωσε οτι χρειάζεται 31 καθηγητές ΠΕ19-20 για να καλύψει τις ανάγκες της, αλλά δόθηκαν 13 θέσεις. Φαντάζομαι οτι κάτι παρόμοιο έγινε και στους άλλους νομούς. Μάλλον το υπουργείο δεν διαθέτει όσο προσωπικό χρειάζεται για να καλύψει όλες τις θέσεις στην πρωτοβάθμια ή κρατάει θέσεις για άλλες υπηρεσιακές μεταβολές (αποσπάσεις, μεταθέσεις στο μέλλον κλπ). Αν σε ενδιαφέρει η μετάταξη για διοικητική θέση, από τις κουβέντες που έκανα με συναδέλφους που ανήκουν στο οικείο ΠΥΣΔΕ, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να κάνει αίτηση. Ίσως αξίζει το ρίσκο. Το κακό είναι οτι και οι Θεσσαλονικείς που είμαστε στην Καβάλα, είμαστε τόσα χρόνια που πλέον αφομοιωθήκαμε και δεν έχουμε μετά από 9-10 χρόνια δυνάμεις να κυνηγάμε πλέον τη μετακίνηση μας και έχουμε "μπαστακωθεί" μόνιμα.
Παράθεση από: eidolonen στις Αύγουστος 23, 2013, 12:21:24 πμΠαράθεση από: Garcia4 στις Αύγουστος 23, 2013, 12:11:08 πμ@ Γατόπαρδος εγώ πάντως μετά από μια πληροφορία που είχα προ 3ώρου αποκλείεται να ξαναδιαφωνήσω μαζί σου... Εσύ πάντα έχεις τις σωστές πληροφορίες. τι νέο μας έχει απόψε??? Και πες το ανοιχτά μπας και κοιμηθούμε μια στάλα!!Μην ψαρωνετε.Καμια πληροφορια δεν ειχε οσον αφορα τις μεταταξεις.χαχαχαχαχα...μιαπλακα ητανη μεταξυ μας,σε ασχετο εντελως θεμα.Παιδια μου..εγω ειμαι απολυτα ξεκαθαρη.Οτι λεω το λεω καθαρα και πεντακαθαρα.,Καμια πληροφορια δενε χω απ[ο πουθενα.
Παράθεση από: Garcia4 στις Αύγουστος 23, 2013, 12:11:08 πμ@ Γατόπαρδος εγώ πάντως μετά από μια πληροφορία που είχα προ 3ώρου αποκλείεται να ξαναδιαφωνήσω μαζί σου... Εσύ πάντα έχεις τις σωστές πληροφορίες. τι νέο μας έχει απόψε??? Και πες το ανοιχτά μπας και κοιμηθούμε μια στάλα!!
@ Γατόπαρδος εγώ πάντως μετά από μια πληροφορία που είχα προ 3ώρου αποκλείεται να ξαναδιαφωνήσω μαζί σου...
@gio66 δεν είμαι η ΑΔ αλλά πάντα δεν καταλάβαινα γιατί δεν έπαιρνα απόσπαση από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ με τους άλλους γαμάτους Υπουργούς...μέχρι που η καταστροφέας της εκπαίδευσης έβαλε μόρια και...μαντέψτε..πήρα απόσπαση (εγώ και χιλιάδες σαν εμένα που δεν είχαν μπάρμπα στην Κορώνη)....Πάντως εγώ ακόμη περιμένω και προκαλώ τον οποιονδήποτε να μου πει τι ακριβώς έκανε που είναι κατακριτέο? Θα σας πω εγώ τί...ΞΕΒΟΛΕΨΕ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ αυτό έκανε...έδωσε ένα μοριάκι στον μπαρμπακορωνίτη που έπαιρνε το 12αρι των Κυθήρων..αυτό έκανε...και επειδή το έκανε ότι λάθος και να έκανε εγώ προσωπικά της το συγχωρώ...δηλαδή ήταν καλή και γαμάτη η Μαριέττα που με το που βγήκε "διόρισε" ένα χιλιάρικο Γυμναστές και ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και τώρα ο κλάδος ασφυκτιά....αλλά τέτοιοι είμαστε....
Επίσης συνάδελφοι λυστε μου την απορία: αν κάποιος δεν ικανοποιηθέι με τις 2 επιλογές του, μπορούν να τον στείλουν οπουδήποτε μείνει κενή θέση;;;
Παράθεση από: pesos στις Αύγουστος 23, 2013, 12:13:02 πμΠαράθεση από: perastikos_kav στις Αύγουστος 22, 2013, 11:14:32 μμΠαράθεση από: kris_81 στις Αύγουστος 22, 2013, 10:57:58 μμΣυνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??Επειδή ακριβώς από το νομό θα τη δηλώσουν ελάχιστοι εώς και κανένας. Πιθανά τις δύο διοικητικές θέσεις να τις δήλωσαν συνάδελφοι από άλλο νομό και μακάρι να τις πάρουν. Προτιμώ να πάω στον Έβρο ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ παρά να παραμείνω στην Καβάλα ως διοικητικός, παρόλο που έχω υπηρετήσει 2 χρόνια σε ΙΕΚ και 1 (φέτος) σε Διεύθυνση. Είχα πάντα στο μυαλό μου οτι αυτό είναι προσωρινό, γιατί δεν είχα ωράριο και πως στόχος μου είναι κάποια στιγμή να επανέλθω σε αυτό που αγαπάω. Έκανα την αίτηση πριν πέντε λεπτά. Οι ρυθμοί είναι καλύτεροι, αλλά όχι τόσο έντονοι όσο περίμενα: 337* φαίνεται οτι έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα. Υπολογίζω άλλες 1000 περίπου αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους ο,τι και να αποφασίσουν. Επειδή διαβάζω πολλούς συναδέλφους από απομακρυσμένα μέρη, καταλαβαίνω την αγωνία τους να γυρίσουν στον τόπο τους. Αν ήσασταν από τη μέρα του διορισμού σας μέχρι και σήμερα για 9 έτη στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ίσως θα καταλαβαίνατε και τη δική μας αγωνία και αδυναμία να εργαστούμε σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε αυτό που αγαπάμε. 9 χρόνια μπαλάκι, υπήρχαν σχολικά έτη που αλλάζαμε δύο και τρία και τέσσερα σχολεία μέχρι να οριστικοποιηθεί η τοποθέτηση μας, κάναμε προγραμματισμό ύλης, ετοιμάζαμε υλικό για κανένα τρίμηνο και μετά από 2-3 βδομάδες σε στέλνουν αλλού. Αν μπορούσα θα άλλαζα μια οργανική ακόμα και στο Καστελόριζο με τη θέση μου στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Καβάλας, αλλά οργανική.συνάδελφε, και γω ειμαι πληροφορικος με οικογενεια στην Καβάλα, αλλά η θέση είναι πολύ μακρυά....και σε μία βδομάδα τους αφήνω και φεύγω.Όλοι είμαστε σε δύσκολη θέση....Δεν ξέρω πραγματικά ποια θα ήταν η σωστή σειρά για τις μετατάξεις...Να μην σχολιάσω δε ότι είμαστε η μόνη περιφέρεια με 5 νομούς εκ των οποίων οι τρεις δεν έδωσαν-χάθηκαν τα κενά στηνΑ/θμια για ΠΕ 19-20.Αυτοί οι νομοί πως θα λειτουργήσουν τα ΕΑΕΠ?Με αποσπάσεις...όπως κάθε χρόνο...
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αύγουστος 22, 2013, 11:14:32 μμΠαράθεση από: kris_81 στις Αύγουστος 22, 2013, 10:57:58 μμΣυνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??Επειδή ακριβώς από το νομό θα τη δηλώσουν ελάχιστοι εώς και κανένας. Πιθανά τις δύο διοικητικές θέσεις να τις δήλωσαν συνάδελφοι από άλλο νομό και μακάρι να τις πάρουν. Προτιμώ να πάω στον Έβρο ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ παρά να παραμείνω στην Καβάλα ως διοικητικός, παρόλο που έχω υπηρετήσει 2 χρόνια σε ΙΕΚ και 1 (φέτος) σε Διεύθυνση. Είχα πάντα στο μυαλό μου οτι αυτό είναι προσωρινό, γιατί δεν είχα ωράριο και πως στόχος μου είναι κάποια στιγμή να επανέλθω σε αυτό που αγαπάω. Έκανα την αίτηση πριν πέντε λεπτά. Οι ρυθμοί είναι καλύτεροι, αλλά όχι τόσο έντονοι όσο περίμενα: 337* φαίνεται οτι έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα. Υπολογίζω άλλες 1000 περίπου αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους ο,τι και να αποφασίσουν. Επειδή διαβάζω πολλούς συναδέλφους από απομακρυσμένα μέρη, καταλαβαίνω την αγωνία τους να γυρίσουν στον τόπο τους. Αν ήσασταν από τη μέρα του διορισμού σας μέχρι και σήμερα για 9 έτη στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ίσως θα καταλαβαίνατε και τη δική μας αγωνία και αδυναμία να εργαστούμε σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε αυτό που αγαπάμε. 9 χρόνια μπαλάκι, υπήρχαν σχολικά έτη που αλλάζαμε δύο και τρία και τέσσερα σχολεία μέχρι να οριστικοποιηθεί η τοποθέτηση μας, κάναμε προγραμματισμό ύλης, ετοιμάζαμε υλικό για κανένα τρίμηνο και μετά από 2-3 βδομάδες σε στέλνουν αλλού. Αν μπορούσα θα άλλαζα μια οργανική ακόμα και στο Καστελόριζο με τη θέση μου στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Καβάλας, αλλά οργανική.συνάδελφε, και γω ειμαι πληροφορικος με οικογενεια στην Καβάλα, αλλά η θέση είναι πολύ μακρυά....και σε μία βδομάδα τους αφήνω και φεύγω.Όλοι είμαστε σε δύσκολη θέση....Δεν ξέρω πραγματικά ποια θα ήταν η σωστή σειρά για τις μετατάξεις...Να μην σχολιάσω δε ότι είμαστε η μόνη περιφέρεια με 5 νομούς εκ των οποίων οι τρεις δεν έδωσαν-χάθηκαν τα κενά στηνΑ/θμια για ΠΕ 19-20.Αυτοί οι νομοί πως θα λειτουργήσουν τα ΕΑΕΠ?
Παράθεση από: kris_81 στις Αύγουστος 22, 2013, 10:57:58 μμΣυνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??Επειδή ακριβώς από το νομό θα τη δηλώσουν ελάχιστοι εώς και κανένας. Πιθανά τις δύο διοικητικές θέσεις να τις δήλωσαν συνάδελφοι από άλλο νομό και μακάρι να τις πάρουν. Προτιμώ να πάω στον Έβρο ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ παρά να παραμείνω στην Καβάλα ως διοικητικός, παρόλο που έχω υπηρετήσει 2 χρόνια σε ΙΕΚ και 1 (φέτος) σε Διεύθυνση. Είχα πάντα στο μυαλό μου οτι αυτό είναι προσωρινό, γιατί δεν είχα ωράριο και πως στόχος μου είναι κάποια στιγμή να επανέλθω σε αυτό που αγαπάω. Έκανα την αίτηση πριν πέντε λεπτά. Οι ρυθμοί είναι καλύτεροι, αλλά όχι τόσο έντονοι όσο περίμενα: 337* φαίνεται οτι έχουν κάνει αίτηση μέχρι τώρα. Υπολογίζω άλλες 1000 περίπου αύριο. Καλή επιτυχία σε όλους ο,τι και να αποφασίσουν. Επειδή διαβάζω πολλούς συναδέλφους από απομακρυσμένα μέρη, καταλαβαίνω την αγωνία τους να γυρίσουν στον τόπο τους. Αν ήσασταν από τη μέρα του διορισμού σας μέχρι και σήμερα για 9 έτη στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, ίσως θα καταλαβαίνατε και τη δική μας αγωνία και αδυναμία να εργαστούμε σε αξιοπρεπείς συνθήκες σε αυτό που αγαπάμε. 9 χρόνια μπαλάκι, υπήρχαν σχολικά έτη που αλλάζαμε δύο και τρία και τέσσερα σχολεία μέχρι να οριστικοποιηθεί η τοποθέτηση μας, κάναμε προγραμματισμό ύλης, ετοιμάζαμε υλικό για κανένα τρίμηνο και μετά από 2-3 βδομάδες σε στέλνουν αλλού. Αν μπορούσα θα άλλαζα μια οργανική ακόμα και στο Καστελόριζο με τη θέση μου στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Καβάλας, αλλά οργανική.
Συνάδελφε, εάν δεν δηλώσεις διοικητική θέση, γιατί λες να σε πάνε υποχρεωτικά...??
Παράθεση από: perastikos_kav στις Αύγουστος 23, 2013, 12:18:18 πμΜπορεί να γνωριζόμαστε κι όλας δηλαδή συνάδελφε. Και για την Καβάλα έμαθα οτι η πρωτοβάθμια δήλωσε οτι χρειάζεται 31 καθηγητές ΠΕ19-20 για να καλύψει τις ανάγκες της, αλλά δόθηκαν 13 θέσεις. Φαντάζομαι οτι κάτι παρόμοιο έγινε και στους άλλους νομούς. Μάλλον το υπουργείο δεν διαθέτει όσο προσωπικό χρειάζεται για να καλύψει όλες τις θέσεις στην πρωτοβάθμια ή κρατάει θέσεις για άλλες υπηρεσιακές μεταβολές (αποσπάσεις, μεταθέσεις στο μέλλον κλπ). Αν σε ενδιαφέρει η μετάταξη για διοικητική θέση, από τις κουβέντες που έκανα με συναδέλφους που ανήκουν στο οικείο ΠΥΣΔΕ, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να κάνει αίτηση. Ίσως αξίζει το ρίσκο. Το κακό είναι οτι και οι Θεσσαλονικείς που είμαστε στην Καβάλα, είμαστε τόσα χρόνια που πλέον αφομοιωθήκαμε και δεν έχουμε μετά από 9-10 χρόνια δυνάμεις να κυνηγάμε πλέον τη μετακίνηση μας και έχουμε "μπαστακωθεί" μόνιμα.13 θέσεις ξάνθη 11 κομοτηνή... για πε19/20Θα καλυφθούν με διαθέσεις από β/θμια ή και αποσπάσεις από πυσδε->πυσπε..
Παράθεση από: frosw στις Αύγουστος 23, 2013, 12:21:58 πμΕπίσης συνάδελφοι λυστε μου την απορία: αν κάποιος δεν ικανοποιηθέι με τις 2 επιλογές του, μπορούν να τον στείλουν οπουδήποτε μείνει κενή θέση;;;Φίλη Φρόσω, για να βρεις την απάντηση πρέπει να διαβάσεις 471 σελίδες (στο θέμα αυτό....)
Ναι, αλλά είναι δυνατόν να μην δώσει καθόλου στους νομούς που ανέφερα?Σκέφτομαι να το πάρω το ρίσκο, βέβαια οι θέσεις νομίζω ότι θα καλυφθούν απευθείας σε επίπεδο νομού, ούτε καν περιφέρειας.Θα ήθελε να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Αν οι αιτήσεις είναι πολλές πάνω από 6000, φανταζομαι ότι θα καλυφθούν τα κενά, και όλοι όσοι δεν πετύχουμε τις επιλογές μας, γυρνάμε εκεί που ανήκουμε. Αν ο αριθμός αιτήσεων είναι μικρός και δεν καλυφθούν οι θέσεις, θεωρώ ότι ο πίνακας που θα συγκροτηθεί για να καλυφθούν αυτά τα κενά θα γίνει ανά πυσδε, γιατί αφού δεν υπάρχουν πολλοί αιτούντες δεν υπάρχουν και άτομα για αυτά τα κενά. Σωστά?