0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://prntscr.com/1mxv8w
Ελπίζω να μην είμαι off topic με αυτό που θα πω. Νομίζω ότι σχετίζεται με την αγωνία όλων για το μέλλον μας, είτε κάναμε αίτηση είτε όχι.Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν που εμείς τρελαθήκαμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, κάποιοι από ιδιωτικά που και καλά "απολύθηκαν" τοποθετήθηκαν πριν κανα-δυο βδομάδες σε ωραιότατες οργανικές στο κέντρο της πόλης τους, χωρίς εννοείται να έχουν υπηρετήσει πουθενά αλλού εκτός από το ιδιωτικούλι τους μέσα στην πόλη τους. Φυσικά απολαμβάνουν μια χαρά τα μπανάκια τους με τις οικογένειές τους, ενω εμείς ούτε καφέ δεν πίνουμε ήρεμα. Δύο εκ των ατόμων αυτών τα γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα κανόνισαν "να απολυθούν". Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα ήταν και μέσα στην τσίτα και τη διαμαρτυρία γιατί παρέμειναν για κάποιο διάστημα στη διάθεση και δεν πήραν οργανική αμέσως! Επίσης έχουν και το θράσος να συνδικαλίζονται!!! Συγγνώμη και πάλι αν είμαι off, αλλά το θεωρώ προκλητικότατο και με τρελαίνει!Απλώς ήθελα να το βγάλω από μέσα μου! Ουφ!
Κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα μέχρι που το είδα με τα ματάκια μου ανηρτημένο φάτσα φόρα στη σελίδα της ΔΔΕ! Αναπληρωτές δεν πήγαν! Και 24μηνο κιόλας! Ούτε μέχρι τα όρια της πόλης δεν έφτασαν! Αυτό είναι βύσμα!
Θα σου στείλω π.μ.!
Παράθεση από: City στις Αυγούστου 23, 2013, 06:24:43 pmΕλπίζω να μην είμαι off topic με αυτό που θα πω. Νομίζω ότι σχετίζεται με την αγωνία όλων για το μέλλον μας, είτε κάναμε αίτηση είτε όχι.Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν που εμείς τρελαθήκαμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, κάποιοι από ιδιωτικά που και καλά "απολύθηκαν" τοποθετήθηκαν πριν κανα-δυο βδομάδες σε ωραιότατες οργανικές στο κέντρο της πόλης τους, χωρίς εννοείται να έχουν υπηρετήσει πουθενά αλλού εκτός από το ιδιωτικούλι τους μέσα στην πόλη τους. Φυσικά απολαμβάνουν μια χαρά τα μπανάκια τους με τις οικογένειές τους, ενω εμείς ούτε καφέ δεν πίνουμε ήρεμα. Δύο εκ των ατόμων αυτών τα γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα κανόνισαν "να απολυθούν". Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα ήταν και μέσα στην τσίτα και τη διαμαρτυρία γιατί παρέμειναν για κάποιο διάστημα στη διάθεση και δεν πήραν οργανική αμέσως! Επίσης έχουν και το θράσος να συνδικαλίζονται!!! Συγγνώμη και πάλι αν είμαι off, αλλά το θεωρώ προκλητικότατο και με τρελαίνει!Απλώς ήθελα να το βγάλω από μέσα μου! Ουφ!για λιανισε το λιγακι φιλαρακι..οι απολυμενοι απο ιδιωτικα πρεπει να δουλεψουν 24 μηνες αναπληρωτες για να εχουν δικαιωμα διορισμου..οποτε τι μπουρδες πετας για οργανικες καλοκαιριατικα;εκτος αν δεν καταλαβα τι εννοεις οποτε ζητω συγγνωμη κ διευκρινισεις...
Παράθεση από: City στις Αυγούστου 23, 2013, 06:46:43 pmΘα σου στείλω π.μ.!μπραβο, καλυτερα ετσι..μη σπιλωνουμε ανθρωπους που μπορει να ειναι καθαροι