*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4794524 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος founes

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #6958 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:15:51 pm »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:34:14 »

Αποσυνδεδεμένος clandestino

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ86
    • Προφίλ
« Απάντηση #6959 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:18:57 pm »

Αποσυνδεδεμένος karpe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6960 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:19:09 pm »
Γατόπαρδε είπαμε να κυνηγήσουμε νομικά τις εθελοντικές και ξέρω ότι καταλαβαίνεις γιατί κάναμε πολλοί ξανά αίτηση και στις υποχρεωτικές αλλά θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα:ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ!!!ΑΛΛΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ!
Με αυτή την λογική σκέφτηκα και μεσα στο γενικότερο κλίμα της ανασφάλειας για μένα και για την οικογένεια μου έκανα αίτηση και για τις υποχρεωτικές!ποιος μπορεί να μου πει και να το στηρίξει ότι έτσι αποποιήθηκα την προηγούμενη αίτηση μου????
Είναι κάτι διαφορετικό!!!!Αν κάνει κάτι τέτοιο το υπουργείο πάλι επιδέχεται ένσταση και όχι μόνο!!!!να κινηθούμε και νομικά!!!
Τα μόρια αυτών που θα πάρουν εφόσον βγουν και μακάρι οι εθελοντικές θα φαίνονται φαντάζομαι οπότε θα δούμε τι πιάνουμε και ανάλογα κινούμαστε...

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #6961 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:24:43 pm »
Ελπίζω να μην είμαι off topic με αυτό που θα πω. Νομίζω ότι σχετίζεται με την αγωνία όλων για το μέλλον μας, είτε κάναμε αίτηση είτε όχι.

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν που εμείς τρελαθήκαμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, κάποιοι από ιδιωτικά που και καλά "απολύθηκαν" τοποθετήθηκαν πριν κανα-δυο βδομάδες σε ωραιότατες οργανικές στο κέντρο της πόλης τους, χωρίς εννοείται να έχουν υπηρετήσει πουθενά αλλού εκτός από το ιδιωτικούλι τους μέσα στην πόλη τους.

Φυσικά απολαμβάνουν μια χαρά τα μπανάκια τους με τις οικογένειές τους, ενω εμείς ούτε καφέ δεν πίνουμε ήρεμα.

Δύο εκ των ατόμων αυτών τα γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα κανόνισαν "να απολυθούν".

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα ήταν και μέσα στην τσίτα και τη διαμαρτυρία γιατί παρέμειναν για κάποιο διάστημα στη διάθεση και δεν πήραν οργανική αμέσως!

Επίσης έχουν και το θράσος να συνδικαλίζονται!!!

Συγγνώμη και πάλι αν είμαι off, αλλά το θεωρώ προκλητικότατο και με τρελαίνει!

Απλώς ήθελα να το βγάλω από μέσα μου! Ουφ!
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:34:14 »

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6962 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:29:53 pm »
Ελπίζω να μην είμαι off topic με αυτό που θα πω. Νομίζω ότι σχετίζεται με την αγωνία όλων για το μέλλον μας, είτε κάναμε αίτηση είτε όχι.

Όλο αυτό το διάστημα λοιπόν που εμείς τρελαθήκαμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε, κάποιοι από ιδιωτικά που και καλά "απολύθηκαν" τοποθετήθηκαν πριν κανα-δυο βδομάδες σε ωραιότατες οργανικές στο κέντρο της πόλης τους, χωρίς εννοείται να έχουν υπηρετήσει πουθενά αλλού εκτός από το ιδιωτικούλι τους μέσα στην πόλη τους.

Φυσικά απολαμβάνουν μια χαρά τα μπανάκια τους με τις οικογένειές τους, ενω εμείς ούτε καφέ δεν πίνουμε ήρεμα.

Δύο εκ των ατόμων αυτών τα γνωρίζω προσωπικά και ξέρω πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα κανόνισαν "να απολυθούν".

Το προηγούμενο διάστημα μάλιστα ήταν και μέσα στην τσίτα και τη διαμαρτυρία γιατί παρέμειναν για κάποιο διάστημα στη διάθεση και δεν πήραν οργανική αμέσως!

για λιανισε το λιγακι φιλαρακι..οι απολυμενοι απο ιδιωτικα πρεπει να δουλεψουν 24 μηνες αναπληρωτες για να εχουν δικαιωμα διορισμου..οποτε τι μπουρδες πετας για οργανικες καλοκαιριατικα;εκτος αν δεν καταλαβα τι εννοεις οποτε ζητω συγγνωμη κ διευκρινισεις...
το μονο που θελω ειναι να τους δω να τρεχουν..

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #6963 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:35:22 pm »
Κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα μέχρι που το είδα με τα ματάκια μου ανηρτημένο φάτσα φόρα στη σελίδα της ΔΔΕ!

Αναπληρωτές δεν πήγαν! Και 24μηνο κιόλας! Ούτε μέχρι τα όρια της πόλης δεν έφτασαν!

Αυτό είναι βύσμα!
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6964 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:44:22 pm »
Κι εγώ την ίδια αντίδραση είχα μέχρι που το είδα με τα ματάκια μου ανηρτημένο φάτσα φόρα στη σελίδα της ΔΔΕ!

Αναπληρωτές δεν πήγαν! Και 24μηνο κιόλας! Ούτε μέχρι τα όρια της πόλης δεν έφτασαν!

Αυτό είναι βύσμα!

αυτο δεν ειναι βυσμα..αυτο ειναι παραπληροφορηση..δικη σου..αν φοβασαι να κανεις καταγγελια στειλε μου το link της διευθυνσης να την κανω εγω..περιμενω..

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #6965 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:46:43 pm »
Θα σου στείλω π.μ.!
Cogito ergo sum

Αποσυνδεδεμένος golum

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6966 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:50:04 pm »
Θα σου στείλω π.μ.!

μπραβο, καλυτερα ετσι..μη σπιλωνουμε ανθρωπους που μπορει να ειναι καθαροι

Αποσυνδεδεμένος Madman

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6967 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:53:43 pm »
Game Over λοιπόν....Σε μερικά 24ωρα θα γνωρίζει ο καθένας αν έπρεξε σωστά ή οχι σε μια διαδικασία παρωδία με σκοτεινά σημεία, διευκρινήσεις non paper της τελευταίας στιγμής (για να πιάσουμε τα νούμερα) και νομικά διάτρητη απο παντού!.  Σας παρακολουθούσα ολη την εβδομάδα και θα ήθελα με βάση και τις δικές μου πληροφορίες να αναφέρω τα δικά μου συμπεράσματα για τη διαδικασία και το μέλλον  ;)
1. Η ολη διαδικασία ξεκίνησε προφανώς απο "βύσματα" που βρισκόταν στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ ή σε Γραφεία σε μεγάλα αστικά κέντρα απολαμβάνοντας τα μορια της παραμεθορίου που δυστυχώς δεν πρόλαβαν, δεν έπιαναν τα σχολεία στα Δημοτικά (συγκεκριμένες οργανικές παρακαλώ) των εθελουσίων μετατάξεων. Μην ξεχνάτε πως τελευταία στιγμή εγινε ακομη και αλλαγή των σχολείων που προβλεπόταν να δοθούν για να ικανοποιηθούν κάποιοι.
2. Κατάφεραν να παγώσουν τις εθελοντικές και να βγούν υποχρεωτικές μετατάξεις με πραγματικά ακαταλαβίστικο τρόπο υπολογισμού των θεσεων  με σκόπιμες ασάφειες και με κίνητρο (το τυρακι που λεγατε) της επαναφοράς στον τόπο κατοικίας κάποιων ξενιτεμένων συναδέλφων.
3. Οι συνδικαλιστες μας είχαν πληροφόρηση μόνο για "τα δικά τους παιδιά" και γενικά εμφανιζόταν έκπληκτοι και αιφνιδιασμένοι.
4. Αυτοί που πιστέψαν οτι θα πλησιαζαν στο σπίτι τους κάνοντας αίτηση είναι οι μεγαλοι χαμενοι της υπόθεσης γιατι βάλαν τα ονοματάκια τους σε μια λίστα πλεοναζόντων  :-X που άγνωστο πως θα χρησιμοποιηθεί.
5. Προς το παρόν οι κερδισμένοι είναι τα προς διάθεση βύσματα που εξασφάλισαν μια νεα διάθεση στο ΠΥΣΠΕ της Δ/μιας τους (αποκλείεται να πάρουν οργανική σε σχελείο φετος....και σε ενα χρόνο πολλά μπορεί να συμβούν)αλλα υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο  :D, που στην περίπτωσή μας λέγεται ΔΟΕ (Δάσκαλοι)....
6. Οι τυχεροί της υπόθεσης ειναι τελικά όσοι παραμείναν στη

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6968 στις: Αυγούστου 23, 2013, 06:56:59 pm »
Καλώς ήρθες στο forum Madman! Κεραυνος το πρώτο μήνυμα! :)
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος marvac

• Ιστορικό μέλος
  • Εθισμός στο pde...
    • Προφίλ
« Απάντηση #6969 στις: Αυγούστου 23, 2013, 07:05:19 pm »

για λιανισε το λιγακι φιλαρακι..οι απολυμενοι απο ιδιωτικα πρεπει να δουλεψουν 24 μηνες αναπληρωτες για να εχουν δικαιωμα διορισμου..οποτε τι μπουρδες πετας για οργανικες καλοκαιριατικα;εκτος αν δεν καταλαβα τι εννοεις οποτε ζητω συγγνωμη κ διευκρινισεις...

Εγώ πρώτη φορά το ακούω για τους 24 μήνες.
Γνωρίζω το εξής: απολυμένος του ιδιωτικού προσλαμβάνεται ως ΙΔΑΧ και δηλώνει περιοχή μετάθεσης όπως και οι υπόλοιποι. Κοινώς μόλις διοριστεί ξεσπιτώνεται.

Μέχρι το 2010 αν δεν απατώμαι διοριζόντουσαν στην περιοχή μετάθεσης που βρισκόταν το σχολείο που τους  απέλυσε δηλαδή δίπλα στο σπίτι τους ( >:()
"Kι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,
πέσουν καιροί οργισμένοι,
κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,
για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,
μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !"
(Κωστής Παλαμάς)

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #6970 στις: Αυγούστου 23, 2013, 07:06:13 pm »
Πάντως σύμφωνα με το protothema οι αιτήσεις φτάσανε τις 5750. Για να δούμε πόσοι θα κλαίμε ή θα γελάμε σε λίγες μέρες/μήνες/χρόνια. Δημοτικό τελικά = παγίδα; Ίδωμεν.

Πάντως με πολλούς συναδέλφους που μίλησα σήμερα και χθες στη ΔΔΕ ελάχιστοι προτίμησαν γραφεία.

Αποσυνδεδεμένος City

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Definitely maybe
    • Προφίλ
« Απάντηση #6971 στις: Αυγούστου 23, 2013, 07:07:00 pm »
Θα σου στείλω π.μ.!

μπραβο, καλυτερα ετσι..μη σπιλωνουμε ανθρωπους που μπορει να ειναι καθαροι

Ελπίζω να πήρες το π.μ., γιατί μου φαίνεται ότι έκανα κάτι στραβά. Αν όχι, πες μου να το ξαναστείλω.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να σπιλώνουμε καθαρούς ανθρώπους, εννοείται, δεν έχω απολύτως καμία τέτοια πρόθεση και δεν ταιριάζει με το χαρακτήρα μου.
Cogito ergo sum

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144