0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στο πεδιο "Δεν έλαβα εκπαιδευτική άδεια" το πεδίο θα συμπληρωθει με ΝΑΙ ( δλδ ΝΑΙ συμφωνώ ότι δεν έλαβα εκπαιδευτική άδεια ) αλλά επειδή το συγκεκριμένο ειναι ασαφές, θα πρέπει να ζητήσετε απο τον καταχωριστή της αίτησής σας να προσθέσει επίσης στις παρατηρήσσεις το " δεν ελαβε εκπαιδευτική άδεια" ώστε να προκύπτει ξεκάθαρα απο εκεί ( εννοείται εφόσον δεν έχετε λάβει εκπαιδευτική άδεια).
Άρα λοιπόν αν κάποιος,όπως εγώ,έχει προϋπηρεσία σε δημοτικά δεν πιάνεται και κατα συνέπεια τα μόρια μετάθεσης δεν είναι τα ίδια με της μετάταξης....το θέμα είναι στα γραφεία που θα περαστούν οι αιτήσεις να μην κάνουν λάθη κ σε κάποιους περάσουν τέτοιες προϋπηρεσίες κ σε άλλους όχι....γιατί στην αίτηση θα αναγράφεται μόνο η φετινή χρονιά,για όσους έκαναν για μετάθεση....Κάτι άλλο τώρα,η εντοπιότητα δε μετράει,σωστά;
Το έγραψα ήδη p-p Παράθεση από: bitch στις Μαρτίου 22, 2013, 03:53:06 pmΣτο πεδιο "Δεν έλαβα εκπαιδευτική άδεια" το πεδίο θα συμπληρωθει με ΝΑΙ ( δλδ ΝΑΙ συμφωνώ ότι δεν έλαβα εκπαιδευτική άδεια ) αλλά επειδή το συγκεκριμένο ειναι ασαφές, θα πρέπει να ζητήσετε απο τον καταχωριστή της αίτησής σας να προσθέσει επίσης στις παρατηρήσσεις το " δεν ελαβε εκπαιδευτική άδεια" ώστε να προκύπτει ξεκάθαρα απο εκεί ( εννοείται εφόσον δεν έχετε λάβει εκπαιδευτική άδεια).
Ευχαριστώ bitch....με τους υπολογισμους μου λοιπόν,ελπίζω να μην έκανα λάθος,έχω 5έτη 1μήνα 8ημέρες....ευτυχώς....
αααα p - p συγνώμη, νομιζα εννοουσες το τρίτο πεδίο. Στο πεδίο 4 λοιπον στο οποίο αναφέρεσαι γράφεις ΝΑΙ αν απο την λήξη της άδειας ως 2.4.2013 έχουν συμπληρωθεί πέντε έτη, διαφορετικά βάζεις ΟΧΙ ( και τότε δεν έχεις δικαίωμα υποβολής αίτησης).αν το τρίτο πεδίο το συμπλήρωσες με ΝΑΙ ( δλδ ναι , δεν εχω λάβει εκπ/κή άδεια ) στο τέταρτο πεδίο δεν γράφεις τίποτα.