0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα. Μία απορία για τους ΠΕ19-20. Πως θα γίνει η κατανομή 60-40; Αφού λέει ότι δεν θα γίνει ανά περιοχή αλλά συνολικά, πως θα ξεκινήσουν να δίνουν θέσεις μέχρι να τελειώσουν από κάποιον κλάδο; Αλφαβητικά κατά περιφέρεια; Αλφαβητικά κατά περιοχή; Λίγο μπάχαλο μου φαίνεται.
Παράθεση από: dimstyl στις Μαρτίου 24, 2013, 10:04:54 amΚαλημέρα. Μία απορία για τους ΠΕ19-20. Πως θα γίνει η κατανομή 60-40; Αφού λέει ότι δεν θα γίνει ανά περιοχή αλλά συνολικά, πως θα ξεκινήσουν να δίνουν θέσεις μέχρι να τελειώσουν από κάποιον κλάδο; Αλφαβητικά κατά περιφέρεια; Αλφαβητικά κατά περιοχή; Λίγο μπάχαλο μου φαίνεται.Με παρόμοιο τρόπο που γίνονται οι διορισμοί.Μπαίνουν όλοι σε έναν πίνακα (ΠΕ19&20)κατά φθίνουσα σειρά μορίων και αρχίζει η επιλογή.Όταν εξαντληθεί ο μέγιστός επιτρεπόμενος αριθμός για κάποιον από τους δύο(ΠΕ19 ή ΠΕ20), συνεχίζει η διαδικασία μόνο με τον άλλο.Απλό!
Πολλές και ενδιαφέρουσες οι απόψεις για το θέμα.1. Μου δίνεται η εντύπωση από την καταγραφή των απόψεων του φόρουμ ότι οι περισσότεροι που ενδιαφέρονται για μετάταξη είναι σχετικά νέοι συνάδελφοι (+- πενταετία).. Απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο.Είναι το κυνήγι για την οργανική;