0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
15 Απριλίου θα ανακοινωθούν από τις διευθύνσεις οι συγκεντρωτικοί πίνακες των αιτούντων. Άρα, από τότε μέχρι και την ημερομηνία εξέτασης από το ΚΥΣΔΕ υπάρχει η δυνατότητα ανάκλησης της αίτησης μετάταξης, σωστά;Τελικά, οι μετατάξεις θα προηγηθούν των μεταθέσεων;
Στην αίτηση μετάθεσης μόλις συνειδητοποίησα ότι μου έκαναν λάθος - και δεν το κατάλαβα τότε - στην φετινή μοριοδότηση. Είμαι αποσπασμένος στην πρωτοβάθμια και μου έβαλαν τα μόρια της πρωτοβάθμιας αντί τα μόρια της πλησιέστερης δευτεροβάθμιας. Αυτό μπορεί να αλλάξει τώρα στις μετατάξεις; ή το σύστημα δεν σε αφήνει;
Αυτοί που τελικά θα πάρουν μετάταξη στην Αβάθμια:Α) θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν αίτηση μετάθεσης μελλοντικά (εννοείται στην Αβάθμια πια);
1 ή 2 χρόνια πρέπει να υπηρετήσει την οργανική του ο ΜΕΤΑΤΑΓΜΕΝΟΣ υπάλληλος ?
Ευχαριστώ πολύ bitch. Δεν με ενδιαφέρει για τα μόρια στις μεταθέσεις, αλλά με καίει για τις μετατάξεις. Στο σύστημα για τις μετατάξεις είναι το θέμα τα ξαναπερνάτε τα φετινά ή τα πέρνει έτοιμα χωρις δυνατότητα τροποποίησης;
bitch τελικα ποιες ειναι οι απαντησεις στα ναι/οχι; Δηλ οι απαντησεις που δεχεται το συστημα. Μπορεις να δεις αφου την εχεις περασει αν την καταχωρει;
Δηλαδή ακολουθεί τη νομολογία της υπηρέτησης οργανικής μετατιθέμενου (ή από βελτίωση) και σίγουρα ΟΧΙ του νεοδιόριστου???
Μια ερώτηση, άσχετη με την ουσία της εγκυκλίου αλλά σχετική με τις περιοχές που θα επιλέξω.Αν μεταταχθώ, μπορώ να κάνω άιτηση για απόσπαση από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ χωρίς να έχω υπηρετήσει την οργανική;
1. ναι, στην φάση των τοποθετήσεων προσμετρώνται μόρια συνυπηρέτησης και εντοπιότητας