0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να διευκρινίσουμε κάτι !!! Tι γίνεται στην περίπτωση που εξαντληθούν όλες οι προτιμήσεις μου στην περιοχή μετάθεσης που επιθυμώ, αλλά λόγω μορίων δεν εκπληρώνεται αυτήν μου η επιθυμία ? Παραμένω στην
Μα γιατί να κατηγορήσεις την bitch? Δεν έχει ωθήσει σε καμία κατεύθυνση κανέναν.Επιτελεί ψυχρό μεν, αλλά πολύ χρήσιμο διοικητικό έργον Πάντως, δε θα σε κατηγορήσει κανένας, οπότε ότι έχεις να πεις πες το νωρίτερα μιας και βοηθηθούμε
bitch εσύ που στηρίζεις την άποψή σου? Το ρώτησες και πήρες επίσημη απάντηση?Τι έχει γίνει με τους καθηγητές αγγλικών που παίρνουν κατά καιρούς μετάταξη από την πρωτοβάθμια στην δευτεροβάθμια ή και αντίστοφα;
Παράθεση από: boldboy στις Μαρτίου 28, 2013, 12:53:42 am@bitchΑλήθεια(τώρα μου ήρθε), οι μεταταγμένες (ή υπό μετάταξη) ειδικότητες μπορούν να διεκδικήσουν θέση διευθυντή στην Αθμια; Τί ισχύει σήμερα για τις δασκάλες των Αγγλικών; (Θα υποκαταστησω τη bitch μιας και μπηκα το πρωι - το ξεζουμισατε το κοριτσι, αν χρεωνε 10 λεπτα καθε ερωτηση που απανταει θα ειχε φτιαξει κομποδεμα). Ισχυει οτι μπορουν να διεκδικησουν κανονικα θεσεις διευθυντων δημοτικων σχολειων. Υπαρχουν ηδη διευθυντες και αγγλικων και φυσικης αγωγης στην Α/θμια.
@bitchΑλήθεια(τώρα μου ήρθε), οι μεταταγμένες (ή υπό μετάταξη) ειδικότητες μπορούν να διεκδικήσουν θέση διευθυντή στην Αθμια; Τί ισχύει σήμερα για τις δασκάλες των Αγγλικών;