0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι.Όπως αρκετοί, έτσι κι εγώ μετά από πολλή σκέψη έκανα τελικά την αίτηση μετάταξης...Σήμερα όμως έμαθα και μια νέα παράμετρο του θέματος, που νομίζω δεν έχει συζητηθεί καθόλου:Σύμφωνα με μέλος του υπηρεσιακού συμβουλίου της περιοχής μου, μετά από συνάντηση που είχαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή, τους είπε μεταξύ άλλων πως σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι οργανικές της Α'θμιας με τις αιτήσεις που εγιναν, θα γίνουν υποχρεωτικές μετατάξεις για να καλυφθούν οι θέσεις που θα μείνουν κενές.Προσωπικά το θεωρώ αρκετά πιθανό σενάριο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι υπεράριθμοι της
@trektoΜου επιτρέπεις να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις;Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα τις πάρεις προσωπικά και θα μου απαντήσεις μιας και θεωρητικά (λέω μην έχουμε κάτι έκτακτο από πλευράς διευκρινήσεων) δεν επηρεάζουμε πλέον κανενός τις αποφάσεις.
Να ρωτήσεις σε ποιο νόμο βασίζουν αυτό που λένε. Εκτιμώ ότι δεν θα βρουν κανένα νόμο, θέλουν μόνο να τρομοκρατήσουν.Αν αρνηθούν να κατονομάσουν το νόμο, τότε καλό είναι να μας πεις ποιο είναι το όνομα αυτού του διευθυντή ή του μέλους του συμβουλίου που διαδίδει ειδήσεις που δεν βασίζονται σε νόμους.
Καταρχην να ξεκαθαρίσω ότι οι συγκεκριμένες ερωτήσεις μου έχουν προκύψει μέσα από πάρα μα πάρα πολύ ψάξιμο1) Οι μετατάξεις που πρόκειται να γίνουν θα επιφέρουν κάποιες αλλαγές στο έμχυχο δυναμικό των Δ/νσεων (ΠΥΣΔΕ)Θα προκύψουν κάποια κενά. Αν κάποιος είναι στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ και είχε την ευκαιρία να πάει πιο κοντά στο σπίτι του μέσω μετάταξης μιας και συνήθως τα ΕΑΕΠ είναι σε μεγάλα αστικά κέντρα επρεπε να ζητήσει μετάταξη ή όχι;
@ ICT νομίζω ότι αιτήσεις μπορούμε να δεχόμασε μέχρι τη λήξη ωραρίου μας και όχι μέχρι το βράδυ....
Παράθεση από: athan123 στις Απριλίου 02, 2013, 06:40:56 pm@ ICT νομίζω ότι αιτήσεις μπορούμε να δεχόμασε μέχρι τη λήξη ωραρίου μας και όχι μέχρι το βράδυ.... think again !! όταν τρέχουν ημερομηνίες δεν τρέχουν μέχρις λήξεως του ωραρίου αλλά μεχρι το τέλος της ημέρας. Ούτε μπορείς να θεωρήσεις εκπρόθεσμη αίτηση που στέλνεται πχ μέσω φαξ στις 7.20 το απόγευμα επειδή το γραφείο ειναι κλειστό.