*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4810596 φορές)

0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

ICT

• Επισκέπτης
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #840 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:02:18 pm »
@mackis.

Οταν παίρνεις μετάθεση δεν σου δίνεται απευθείας οργανική πάντα. Μιας και πολλές φορές οι ώρες στα σχολεία αλλάζουν από Μάρτη σε Ιούνη που βγαίνουν οι οργανικές.
εκτός αν έχω χάσει κάποια επεισόδια.
Επίσης ξέρω ότι για την Αθήνα ας πούμε κάθε χρόνο δίνει 1 θέση με το σταγονόμετρο για μετάθεση, αν εγώ είμαι 30οστός στα μόρια Πανελληνίως γιατί να κάνω αίτηση; (αυτό το λέω για την διαφορά των αιτήσεων μετάθεσης - μετάταξης)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2013, 11:06:19 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:33:08 »

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #841 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:06:52 pm »
@ICT
Οι πρακτικές του παρελθόντος μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση. Όντως έπαιρνες μετάθεση σε περιοχή όπου τα οργανικά κενά ήταν ας πούμε 5 και ήταν ήδη στη διάθεση άλλοι 10.
Για να βγει οργανικό κενό πρέπει να μην υπάρχει άλλος στη διάθεση ΠΥΣΔΕ. Απλά πράγματα. Φαίνεται ότι αυτό θα γίνει φέτος.
Ας περιμένουμε και θα δούμε.

Αποσυνδεδεμένος bargy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #842 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:11:01 pm »
Δε νομίζω ότι για τις ειδικές κατηγορίες θα γίνει αυτό. Πέρυσι υπήρξαν περιοχές που δεν πήραν μετάθεση ούτε οι  ειδ. κατ. ούτε κανείς.
 Γιατί να γίνει φέτος; Είναι καλύτερα τα  πράγματα και το κλίμα;

Φέτος, είναι αδύνατο να δοθεί μετάθεση χωρίς οργανική. Πέρυσι ήταν η τελευταία χρονιά που κάποιες περιοχές "ξέφυγαν" από αυτό. Ίσως οι ανήκοντες σε ειδικές κατηγορίες να έχουν κάποιες πιθανότητες χωρίς να υπάρχει οργανική.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #843 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:15:58 pm »
Πάντως μέχρι πέρσι δεν έγινε και για του λόγου το αληθές επειδή δεν θέλω να δίνω ονόματα (έχω αλλεργία στην κουκούλα- μου φαίρνει φτέρνισμα)

δείτε εδώ .....

http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/metatheseis/467-metatheseis-ekpaidevtikwn-devterovathmias-ekpaidevshs.html

Εκανα έναν έλεγχο και βρήκα κάποιους που πήραν πέρσι μετάθεση (όχι ειδική κατηγορία) και φέτος έκαναν αίτηση οριστικής τοποθέτησης μαζί με αρκετούς αλλους στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Για το τι θα γίνει φέτος θα δείξει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:33:08 »

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #844 στις: Απριλίου 09, 2013, 11:38:05 pm »
Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #846 στις: Απριλίου 10, 2013, 11:37:07 am »
μου κάνει εντύπωση το 1600 για πληροφορικούς  jtsop....αφού 1200 έκαναν για μετάθεση..πολύς κόσμος ε;είσαι σίγουρος;

Και μένα μου κάνει εντύπωση αυτό το νούμερο.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2013, 11:41:34 am από trekto »
http://www.cartoonstock.com/lowres/wpa0649l.jpg

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #847 στις: Απριλίου 10, 2013, 03:50:59 pm »
Όσο για τον αριθμό όσων έκαναν αίτηση για μετάταξη, εγώ την έκανα τελευταία μέρα προθεσμίας και η αίτησή μου έχει αριθμό 56. Δεδομένου ότι ο νομός μου δεν είναι και από τους μεγαλύτερους και ας θεωρήσουμε ότι ήμουν ο τελευταίος που κατέθεσα, 52 Χ 56 = 2912. Μάλλον λίγες είναι οι 2700.  ;D

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #848 στις: Απριλίου 10, 2013, 03:58:31 pm »
Σε κάποιους νομούς παιδιά η μόνη λύση για να πάει κάποιος κοντά στο σπίτι του ήταν η μετάταξη. Όταν κάποιος έχει οικογένεια θα πρέπει να σκέφτεται όχι μόνο τον εαυτό του. Δεν κατηγορώ κανέναν απλά εξηγώ πως έχουν τα πράγματα.
Επίσης όλοι όσοι κάναμε αιτηση για μετάταξη προσπαθούμε με κάθε τρόπο να μάθουμε ποια είναι τα δημοτικά και 'έγκυρες πηγές' μας λένε διάφορα.
Μάθετε λοιπόν ότι ο Μπράτης (τον οποίο όσοι μεταταγούμε θα τον συζητάμε πιο συχνά) τα έχει στη σελίδα του.
http://www.mpratis.gr/012/070612.pdf
Είναι ο αρχικός (περυσινός) προγραμματισμός σύμφωνα με τον οποίο βγήκε η εγκύκλιος. Η δική μου 'έγκυρη πηγή' μου είπε ότι μπορεί και να γίνουν μικροαλλαγές.
Όμως σίγουρο είναι ότι δε δόθηκαν σχολεία στα οποία δε θα καλύπταμε ωράριο, δηλαδή μιλάμε για 22-24 ώρες.
Στο υπουργείο ξεκαθάρισαν ότι σύσταση κλάδου σημαίνει οργανικές. Επίσης από τη δική μου διεύθυνση επιβεβαίωσαν πως θα γίνει ανάρτηση στις 15/4 μόνο της κάθε μιας διεύθυνσης ξεχωριστά όπως στις μεταθέσεις.
Καλή επιτυχία  σε όλους και εύχομαι να μη το μετανιώσει κανείς μας.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #849 στις: Απριλίου 10, 2013, 05:23:49 pm »
Όποιος και να είναι κυβέρνηση τα ίδια θα κάνει. Μην τρέφεις αυταπάτες.

Αποσυνδεδεμένος chrisk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #850 στις: Απριλίου 10, 2013, 05:26:17 pm »
συμφωνω με dragadun....

εχουμε ξεχασει να προσαρμοζομαστε σε αυτην την χωρα η μαλλον δεν το μαθαμε ποτε... οσο και αν αυτη η προσαρμογη με ζορισει, εξοργιζει, ξεβολευει αφανταστα, τσατιζει, με κανει να σιχτιριζω, να τσακωνομαι με ολους.

και πιστεψτε με αν ισχυουν αυτα που δημοσιευτηκαν σημερα για το γενικο λυκειο και το ωραριο, εχω τσατιστει-ξεβολευτει πολυ πολυ (αν και εχω οργανικη σε γυμνασιο) για το ντομινο που θα ακολουθησει...αλλα θα αναδιπλωθω, θα μελετησω τα δεδομενα και θα πορευτω.

και οσο για την κυβερνηση βασικες νοητικες ικανοτητες χρειαζεται να καταλαβει κανεις οτι αν δεν ειναι αυτη στην εξουσια αλλα καποιοι αυτοπροβαλλομενοι σωτηρες ναι δεν θα σηκωσουμε το σακακι αλλα θα κανουμε το σκατο μας παξιμαδακι (σορρυ admin αλλα εκφραση του λαου χρησιμοποιησα) με το δραχμουλακι! οπωτε ναι, η σακακι η παξιμαδακι ειναι πλεον το διλημμα. και οποιος δεν το καταλαβαινει ας κοιταχτει σοβαρα στον καθρεπτη.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ!

Υ.Γ.1: trekto μην το παρεις προσωπικα (εχεις και μια ταση για τσατιλα ;D ;D) κουβεντα κανουμε

Υ.Γ.2: μελεταται οι καθηγητες πληροφορικης να διδασκουν μαθηματικα στο γυμνασιο χωρις καν αναθεση...εξελιξη ακρως θετικη και ικανοποιητικη!!! δημοσιευτικε σημερα στην alfavita.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 10, 2013, 05:28:24 pm από chrisk »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #851 στις: Απριλίου 10, 2013, 06:00:25 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:25:19 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος dimitraj

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #852 στις: Απριλίου 10, 2013, 06:09:52 pm »
όπως στις μεταθέσεις έτσι και στις μετατάξεις η εγκύκλιος αναφέρει σαφώς πως τα μόρια των αιτούντων μετάταξης πρέπει να ανακοινωθούν στις 15/4.
Επομένως μεσημέρι Δευτέρας πρέπει όλες οι ΔΔΕ να τα ανακοινώσουμε.

Καλησπέρα σας

Εγώ πάλι νόμιζα ότι θα ανακοινωθούν τα μόρια σε πανελλαδικό επίπεδο, όπως είδα ότι έγινε στις μεταθέσεις (αν δεν κάνω λάθος κιόλας, είδα τον πίνακα στον οποίο μας παρέπεμψε κάποιος συνάδελφος εδώ μέσα...)
Αλλιώς πώς θα βγάλουμε συμπέρασμα, θα πρέπει να κάνουμε browse στις ιστοσελίδες όλων των ΔΙ.ΔΕ. ανά την Ελλάδα??
 :o

ούτε τα μόρια των μεταθέσεων βγαίνουν σε πανελλαδικό επίπεδο. Απλά κάποιοι κάνουν  browse / copy-paste  ανά κλάδο και φτιάχνουν πανελλαδικές λίστες. Οι ΔΔΕ όμως ούτε έχουμε εντολη τέτοια ούτε και πρόσβαση να αναρτήσουμε μόρια πανελλαδικά.

Καλησπέρα. πως όμως θα υπάρξει  δ ι α φ ά ν ε ι α  εάν δεν τα ανακοινώσουν στο διαδίκτυο??

Αποσυνδεδεμένος minute10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #853 στις: Απριλίου 10, 2013, 06:33:38 pm »
Η εγκύκλιος είναι σαφής. Στις 15 όλες οι Δ/σεις θα αναρτήσουν τους πίνακες με τις αιτήσεις που έγιναν σε αυτές (που είναι έτοιμοι στο eDataCenter) .

Η μόνη περίπτωση να μην γίνει αυτό είναι να μην έχει πάρει κανένας το συμβόλαιο στήριξης του EDC και να μην ξέρουν στο ΥΠΔΜΘ πως να μετατρέψουν το report των μεταθέσεων σε μετατάξεων :Ρ

Απο το brainstorming που γίνεται εδώ -και έχει σχέση με το θέμα "μεταταξεις"- έχω κάποια ανησυχία μην γίνει καμία κομπίνα με τις οργανικες -σε σχεση με αυτές που ανακοίνωσε ο Μπράτης.

ΥΓ1. Οτι και να πείτε για τον Μπράτη , το ότι ανακοίνωσε τις οργανικές που δηλώσαν οι ΠΔΕ ,βοηθάει στο να υπάρχει διαφάνεια.
ΥΓ2. Μέσα στον αύγουστο πιστεύω ότι θα ανακοινώσει ο Υπουργός πολλά. Δεν έχω εσωτερική πληροφόριση - απλά υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες/περίοδοι κάθε χρόνο που μπορεί το Υπουργείο να κάνει σημαντικές αλλαγές στην εκπαίδευση... Η βούληση του Υπουργού νομίζω ότι είναι προφανής.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)