*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4791541 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1064 στις: Απριλίου 15, 2013, 06:22:22 pm »
Γιατί είναι προσωπικό δεδομένο η σειρά προτίμησης; Ας μου εξηγήσει κάποιος. Επίσης το να ζητάει κάποιος περισσότερη διαφάνεια δεν σημαίνει ότι θεωρεί ότι οι προΐστάμενοί του είναι φαύλοι, μην τρελαθούμε κιόλας έτσι; Επίσης, δεν ανακοινώνονται προφανώς με ενιαία μορφή, άλλος τα ανεβάζει excel, άλλος pdf, άλλος έχει όλες τις επιλογές, άλλος ούτε καν την πρώτη. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια οργάνωση του τύπου όλοι βγάζουμε τα ίδια με ενιαίο φορμάτ; Τόσο δύσκολο είναι πια; Κι αν είναι προσωπικά δεδομένα η σειρά των επιλογών γιατί μερικές δ/νσεις τη βγάλανε; Αν ανήκω σε τέτοια δ/νση μήπως να κάνω καμιά αγωγή να βγάλω και κανά φράγκο δύσκολοι καιροί που είναι;  ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:31:05 »

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1065 στις: Απριλίου 15, 2013, 06:39:45 pm »
Γιατί είναι προσωπικό δεδομένο η σειρά προτίμησης; Ας μου εξηγήσει κάποιος. Επίσης το να ζητάει κάποιος περισσότερη διαφάνεια δεν σημαίνει ότι θεωρεί ότι οι προΐστάμενοί του είναι φαύλοι, μην τρελαθούμε κιόλας έτσι; Επίσης, δεν ανακοινώνονται προφανώς με ενιαία μορφή, άλλος τα ανεβάζει excel, άλλος pdf, άλλος έχει όλες τις επιλογές, άλλος ούτε καν την πρώτη. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μια οργάνωση του τύπου όλοι βγάζουμε τα ίδια με ενιαίο φορμάτ; Τόσο δύσκολο είναι πια; Κι αν είναι προσωπικά δεδομένα η σειρά των επιλογών γιατί μερικές δ/νσεις τη βγάλανε; Αν ανήκω σε τέτοια δ/νση μήπως να κάνω καμιά αγωγή να βγάλω και κανά φράγκο δύσκολοι καιροί που είναι;  ;D

η σειρά προτίμησης δεν μοριοδοτείται. Επομένως δεν προκύπτει υποχρέωση της διοίκησης να την ανακοινώσει. Στις μεταθέσεις που μοριοδοτειται η πρώτη προτίμηση, οπως ξέρεις, αυτή ανακοινώνεται - ακριβώς για λόγους διαφάνειας.

το απο εκεί και πέρα - δεύτερη προτίμηση και κάτω - δεν μοριοδοτείται και επομένως ειναι στην διακριτική ευχέρεια του αιτούντα να συναινέσει στην γνωστοποίηση των στοιχειων αυτών ή όχι. Μπορεί εσύ κι εγώ να μην το θεωρούσαμε μέγα ζήτημα αν θα φανεί ή όχι σε ποια σειρά βάλαμε την Κωλοπετεινίτσα , για άλλους όμως μπορεί και να είναι. ( πχ έχω δει κόσμο που έχει παντρευτεί και δεν το ανακοινώνει για να μην τους.... ματιάσουν!!! σοβαρά στο λέω αυτό )  8) 8) άσε που μπορεί να  υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που υπέβαλλαν αίτηση και διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους ότι δεν υπέβαλαν.

Το να ζητάς περισσότερη διαφάνεια ειναι σωστό και θεμιτό. Αλλά στο συγκεκριμένο δεν βοηθάει σε κάτι δεδομένου ότι οι μετατάξεις θα γίνουν βάσει μορίων και αυτά ( τα μόρια δλδ ) έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η σειρά προτίμησης δεν επηρεάζει τα μόρια - πολύ περισσότερο μάλιστα όταν τρέχει αλγόριθμος  - όπως ακριβώς και με τις μεταθέσεις - και στον οποίο δεν μπορείς να παρέμβεις ούτως ή άλλως.
Από την άλλη,  ούτε στις μεταθέσεις εμφανίζονται όλες οι προτιμήσεις κάποιου και κανείς δεν παραπονέθηκε ως τώρα. Το ότι κάποιος συνάδελφος ανέβασε την αναφορά με όλες τις προτιμήσεις και ψιλιαστήκατε ότι μπορεί να γινει κι έτσι δε σημαίνει πως πρέπει να βγείτε και να τον φάτε κιόλας τον χριστιανό.

επίσης η μορφή excel, pdf, html κτλ ειναι μορφές που δίνει το ίδιο το σύστημα και τις οποίες μπορούμε να επιλέξουμε. Είναι όμως κοινές μορφές για όλους τους χρήστες.

Ώρα για καφέ! Περισσότερα αργότερα!
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1066 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:01:15 pm »
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Υπάρχουν
http://www.cartoonstock.com/lowres/wpa0649l.jpg

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1067 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:14:26 pm »
Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Υπάρχουν

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:31:05 »

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1068 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:16:05 pm »
Εγώ το μόνο που θέλω να πω είναι το εξής:

Καλή δύναμη σε όλους όπου και αν βρίσκονται του χρόνου.
Και μακάρι τις θέσεις να τις πάρουν αυτοί που τις αξίζουν περισσότερο.
Σε αυτούς που δεν θα πάρουν τις μετατάξεις θα έλεγα ότι κοιτώντας τις συνταξιοδοτήσεις των δασκάλων,τις μηδαμινές προσλήψεις και την τάση για συγκεντρωση σχολείων είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος ότι οι τωρινές μετατάξεις δεν θα είναι και οι τελευταίες.

Οποιος έχει διάθεση και χρόνο ας ανακοινώσει τα συνολικά κάποια στιγμή (έστω και χωρίς 1η προτίμηση - μπορεί κάποιος να τα ψιλοβρεί αν θέλει κάποια από αυτά από το αντίστοιχο αρχείο των μεταθέσεων).

Καλά αποτελέσματα σε όλους (που ξέρεις καμιά φορά αυτός που μένει εκτός σε μια διαδικασία μπορεί να είναι και για καλό του - βλέπε μεταθέσεις/αποσπάσεις).
Το μόνο σίγουρα θετικό σε όλα είναι ότι επιτέλους μετά από 1-2 χρόνια μπλοκαρίσματος ο κλάδος δείχνει μια κινητικότητα - και αυτό μακροπρόθεσμα είναι πολύ καλό για την ψυχολογία όλων μας.  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 07:26:34 pm από ICT »

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1069 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:45:16 pm »
το απο εκεί και πέρα - δεύτερη προτίμηση και κάτω - δεν μοριοδοτείται και επομένως ειναι στην διακριτική ευχέρεια του αιτούντα να συναινέσει στην γνωστοποίηση των στοιχειων αυτών ή όχι.

Όπως και με την περίπτωση της σειράς προτιμήσεων (που δεν θεωρώ ότι είναι προσωπικό δεδομένο, και περιμένω τον νόμο ή την νομολογία που θα αποδείξει το αντίθετο) έτσι και εδώ θα σου ζητήσω να μας πεις (αν γνωρίζεις) τον νόμο στον οποίο βασίζονται τα λεγόμενά σου.

Είπες ότι αν κάτι δεν μοριοδοτείται, είναι στην διακριτική ευχέρεια του αιτούντα να συναινέσει στην γνωστοποίηση των στοιχείων. Σε ποιο νόμο το βασίζεις αυτό; Προσωπικά στοιχεία εκπαιδευτικών που δεν μοριοδοτούνται εμφανίζονται συχνά πυκνά σε αναρτημένους πίνακες και ακόμα και στο διαδίκτυο. Αν υπάρχει νόμος που λέει κάτι τέτοιο, μήπως υπάρχει κίνδυνος για τα γραφεία που τα δημοσιοποιούν;

Κατά την γνώμη μου είναι άλλο πράγμα τα προσωπικά στοιχεία (τα οποία επιτρέπεται να δημοσιοποιούνται, ίσως και να επιβάλλεται  στα πλαίσια των νέων νόμων περί διαφάνειας), και άλλο τα προσωπικά δεδομένα (τα οποία είναι ορισμένα επακριβώς από τον νόμο και φυσικά πρέπει να αποκρύβονται).

Σε κάθε περίπτωση τα γραφεία είναι υποχρεωμένα να τηρούν τις διατάξεις περί διαφάνειας και δεν είναι στην διακριτική τους ευχέρεια ούτε η απόκρυψη στοιχείων που πρέπει να φαίνονται, ούτε η εμφάνιση στοιχείων που ο νόμος απαγορεύει να εμφανίζονται. Νομίζω οι καιροί που ο κάθε προϊστάμενος γραφείου έκανε του κεφαλιού του έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μια οργανωμένη νομική κίνηση ενάντια στην ανακολουθία αυτή των γραφείων θα είχε σίγουρα δυσάρεστα αποτελέσματα για όσα γραφεία δεν συντάσσονται (εν γνώση τους, ή εν αγνοία τους) με το νόμιμο (το οποίο νόμιμο είναι πάντα ένα και μοναδικό για όλα τα γραφεία και δεν τίθεται θέμα "διακριτικής ευχέρειας", μιας και αυτό είναι ενάντια στην θεμελιώδη διάταξη του συντάγματος περί ισότητας).
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 08:10:38 pm από trekto »

Κατά την διάρκεια της απεργίας, αν κάποιος συνάδελφος είναι σε θέση κλειδί, θέλει να απεργήσει αλλά δεν μπορεί λόγω οικονομικού, παρακαλώ να μου στείλει pm.

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1070 στις: Απριλίου 15, 2013, 07:46:49 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 03:22:58 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος ΠΕ0404

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ask Kosh
    • Προφίλ
« Απάντηση #1071 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:12:39 pm »
Μετά από αρκετά ενδελεχή μελέτη των πινάκων που εως τώρα εχουν ανακοινωθεί - και πάντα σε ό,τι αφορά τους ΠΕ19/20 - τα πολύ δύσκολα είναι από Θεσσαλία και πάνω, με εξαιρετικά δύσκολες τις μετακινήσεις σε Μακεδονία, λόγω υπερσυσσώρευσης αιτήσεων προς τα εκεί με πάρα πολλά μόρια. (Εκτίμηση μορίων δε μπορώ να κάνω, αλλά οι βάσεις μάλλον θα είναι πολύ μεγάλες).

Τα πράγματα φαίνονται καλύτερα γι αυτούς που θέλουν να μετακινηθούν προς Αττική.  Με ένα γρήγορο ψάξιμο στα αρχεία (βοηθούν πολύ και τα αρχεία των μεταθέσεων για τις περιοχές που δεν εμφάνισαν επιλογές) οι θέσεις προς μετάταξη είναι περίπου 190. Οι ενδιαφερόμενοι πρώτης επιλογής φαίνεται να έχουν σαφώς λιγότερα μορια συγκριτικά με τους αντίστοιχους προς Μακεδονία. (Είναι εντελώς προσωπική εκτίμηση, γι αυτό και αβάσιμη, θεωρώ πιθανό όμως με 65+ μόρια να υπάρχουν ελπίδες για λεκανοπέδιο).
Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι,
σαράντα με το λάδι και το ξύδι
κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε,
βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί
τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί.

ICT

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1072 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:23:12 pm »
Στην Αττική είναι και πιο πολλά τα σχολεία.
Επίσης το πρόβλημα που αναφέρεις για Κ +

Αποσυνδεδεμένος vaios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1073 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:34:04 pm »
Η Λάρισα με μια γρήγορη εκτίμηση θα έχει βάση πάνω απο 95 μόρια..... :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος trekto

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1074 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:50:32 pm »
ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ ΕΚΔΟΣΗ 1 (παρακαλώ επεξεργαστήτε ελεύθερα αυξάνοντας την έκδοση)

Αποσυνδεδεμένος p-p

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1075 στις: Απριλίου 15, 2013, 08:53:39 pm »
συνάδελφοι τηλέφωνα όλοι αύριο το πρωί στις δ/νσεις που δεν έχουν βγάλει ακόμα μόρια.....για να τα βγάλουν άμεσα ώς ωφείλουν...

Δεν έχουν αναρτήσει

Κιλκίς
Πιερίας
Λευκάδας
Λακωνίας
Εύβοιας
Αχαΐας
Δυτ. Αττικής
Α΄Αθήνας

Αποσυνδεδεμένος kitsmanklei

• Νέο μέλος
  • *
  • Παρακαλώ μην μου τα πρήζετε
    • Προφίλ
« Απάντηση #1076 στις: Απριλίου 15, 2013, 09:05:14 pm »
Επίσης εγώ θα πω το εξής. Μετά την όποια επεξεργασία και φαιά ουσία έχουμε καταθέσει εδώ, εύχομαι ο καθένας μας από το μετερίζι του να βάλει το λιθαράκι του τώρα που μαγειρεύονται ΑΡΝΗΤΙΚΑ για τον κλάδο μας, οι εξελίξεις σε Νέο ΓΕΛ και Τεχνολογικό Λύκειο.
Προσωπική μου γνώμη, πιο βασικό είναι η πληροφορική στο Γυμνάσιο, εκεί τα παιδιά και όρεξη έχουν και δυνατότητες, και φυσικά το Τεχν. Λύκειο. Για το "Νεο" ΓΕΛ, δυστυχώς εκεί ότι και να κάνουμε η κατάσταση δεν μπορει να αλλαξει, εγώ προσωπικά ούτε να το βλεπω δε θέλω το ΓΕΛ όσο υπάρχει η νοοτροπία απο μαθητές, γονείς και συναδέρφους φυσικά ότι διδάσκουμε "ECDL" και "κομπιουτερ". Ακόμα και ως μάθημα πανελληνίων μου έκανε εντύπωση που το μάθημα της ΑΕΠΠ το είχαν όλοι ψιλογραμμένο.
Για το Δημοτικό αν και μας βολεύει ως κλάδος αυτή νέα "πόρτα" πιστέυω οτι θα έπρεπε να υπάρχει μάθημα Τεχνολογίας γενικά με Πληροφορική, Ρομποτική και Ψηφιακού αλφαβητισμού στις τελευταίες 3 τάξεις και όχι σε όλες.

...

Καλά εκεί στην Πιερία τι μαγειρεύουν πάλι.........
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2013, 09:15:02 pm από kitsmanklei »

Αποσυνδεδεμένος mmmm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #1077 στις: Απριλίου 15, 2013, 09:06:42 pm »
συνάδελφοι τηλέφωνα όλοι αύριο το πρωί στις δ/νσεις που δεν έχουν βγάλει ακόμα μόρια.....για να τα βγάλουν άμεσα ώς ωφείλουν...

Δεν έχουν αναρτήσει

Κιλκίς
Πιερίας
Λευκάδας
Λακωνίας
Εύβοιας
Αχαΐας
Δυτ. Αττικής
Α΄Αθήνας

Πρέπει να καταλάβετε ότι τα συνεχή τηλέφωνα δε βοηθούν στη λειτουργία των Διευθύνσεων.
Λίγο υπομονή και λογικά αύριο θα τα έχετε όλα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)