0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται δύσκολο να καλυφούν 15 θέσεις στα Δωδεκάνησα αν και μου κάνει εντύπωση ότι 4 από την ΔΙΔΕ Δωδεκανήσου έχουν 1η επιλογή τα Δωδεκάνησα!
Καλησπέρα σε όλους,συμφωνώ με αυτούς που διαπίστωσαν ότι υπάρχουν πολλοί συνάδελφοι με πολλά μόρια που έκαναν αίτηση για μετάταξη. (ΠΕ19-20) Μετά από την πρώτη μου έρευνα βλέπω ότι η βάση για την Α΄Θεσσαλονίκης θα είναι λίγο πάνω από τα 95 μόρια...
Παράθεση από: jtsop στις Απριλίου 15, 2013, 05:36:56 pmΜου φαίνεται δύσκολο να καλυφούν 15 θέσεις στα Δωδεκάνησα αν και μου κάνει εντύπωση ότι 4 από την ΔΙΔΕ Δωδεκανήσου έχουν 1η επιλογή τα Δωδεκάνησα!Έχει βγει τελικά πρόσφατη ανακοίνωση σχετικά με το πόσες/ποιές οργανικές θέσεις ανοίγουν σε κάθε περιοχή ή η μόνη πληροφόρηση που έχουμε σχετικά με αυτό είναι οι πίνακες που είχε βγάλει ο Μπράτης το καλοκαίρι;
Ανακλήσεις δε βλέπω να γίνονται.
Αλλά για να δήλωσαν κάτι να ψάχνουν.
Πάντως από ένα άθροισμα που έκανα στα νούμερα ΠΕ19 και ΠΕ20 το ποσοστό είναι περίπου 70-3Ο τελικά. Οπότε κάποιες θέσεις ΠΕ-19 δωρίζονται σε τιμή ευκαιρίας στος ΠΕ-20
Οι αιτήσεις εξετάζονται πανελλαδικά. Και θα καλύπτονται οι θέσεις ανά περιοχή χωρίς να έχει σημασία η ποσόστωση των κάδων. Απλά όταν εξαντληθούν οι θέσεις των ΠΕ 19 σταματούν να επεξεργάζονται οι αιτήσεις και αρχίζουν από τον άλλο. Ή το αντίστροφο.