0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dragadroun στις Απριλίου 16, 2013, 03:42:20 pmΕπίσης, θα δοθεί παράταση και στην περίοδο που μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση; Γιατί από ότι ξέρω λήγει αύριο η προθεσμία. Μην αρχίσω να λέω τώρα για λάθη σε μόρια κάποιων που είχαν βρεθεί στις μεταθέσεις (προς τα πάνω φυσικά) και σε τηλεφώνημα στην υπεύθυνη διεύθυνση αντί η υπάλληλος να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη και να διωχθεί ο "συνάδελφος" για ψευδή υπεύθυνη δήλωση έβγαλε και γλώσσα και απορούσε πως το εντοπίσαμε. Έλεος με αυτά τα βύσματα πια! Τα μάτια ανοικτά συνάδελφοι! Παίζονται πολλά παιχνίδια!Γιατί το λες αυτό; Απαγορεύεται να διορθωθεί το λάθος; Πρέπει να είσαι βύσμα και "συνάδελφος";
Επίσης, θα δοθεί παράταση και στην περίοδο που μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση; Γιατί από ότι ξέρω λήγει αύριο η προθεσμία. Μην αρχίσω να λέω τώρα για λάθη σε μόρια κάποιων που είχαν βρεθεί στις μεταθέσεις (προς τα πάνω φυσικά) και σε τηλεφώνημα στην υπεύθυνη διεύθυνση αντί η υπάλληλος να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη και να διωχθεί ο "συνάδελφος" για ψευδή υπεύθυνη δήλωση έβγαλε και γλώσσα και απορούσε πως το εντοπίσαμε. Έλεος με αυτά τα βύσματα πια! Τα μάτια ανοικτά συνάδελφοι! Παίζονται πολλά παιχνίδια!
Και επειδή είναι το τελευταίο post στο συγκεκριμένο topic επαναλαμβάνω καλή επιτυχία στα ατομα που παίξανε δίκαια.
- το επίμαχο έγγραφο του υπουργείου εστάλη στις ΔΔΕ αργά χθες το μεσημέρι.
Στη δικιά μου Δ/νση το συγκεκριμένο έγγραφο κοινοποιήθηκε σε όποιον ζήτησε να το δει γιατί δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί κρύφτηκαν ξαφνικά οι προτιμήσεις. Έτσι το ζήτησα κι εγώ.Όσο για τις αντιρρήσεις εννοούσα πως όταν σαν υπάλληλο παίρνεις εντολή να κάνεις κάτι απλά το κάνεις δε μπορείς να εκφέρεις άποψη.
ΔΙΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ. κανένα νέο;; Α καλό ε;;;;
το έγγραφο χαρακτηρίζεται ως "εσωτερική διανομή". Που σημαίνει ότι όποιος ενδιαφέρεται να το αποκτήσει πρέπει να το ζητησει εγγράφως απο την δ/νση διοικητικού της ΔΔΕ του.Δεν είναι ότι πρόκειται για μυστικό του κράτους αλλά η διοίκηση διέπεται απο μία ιεραρχία που ως υπάλληλοι οφείλουμε να ακολουθούμε.