*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4808346 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1624 στις: Ιουλίου 05, 2013, 12:16:51 am »
Σωστό αυτό που λες.
Αλλά όπως είπες είχες το δικαίωμα να κάνεις αίτηση και εσύ δεν έκανες σωστά;
Τέλος πάντων όπως είπα μπορεί να βγάλει νέα εγκύκλιο, μπορεί να τροποποιήσει την υπάρχουσα και να ξαναδώσει ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών ή μπορεί να ασχοληθεί με αυτούς που έκαναν ήδη αίτηση ή μπορεί να κάνει κάτι που δεν έχει ήδη αναφερθεί. Απλά λέω ότι το πιο πιθανό είναι οι 900 να πιαστούν στην κινητικότητα. εξού και η καθυστέρηση...

ΥΓ. Το σωστότερο για μένα (καθαρά προσωπική άποψη) πάντως είναι οι 900 άμεσα και από κει και πέρα οι υπόλοιποι...δεν ξέρω όμως τι χρονικά περιθώρια έχει...
Έχουμε τόσες μέρες που συζητάμε για μια εγκύκλιο που έχει ήδη βγει, έχουν γίνει αιτήσεις και θα έπρεπε να έχουν βγει και τα αποτελέσματα. Το αυτονόητο θα ήταν να έχουν γίνει οι 900 και τώρα να συζητάμε για τις επιπλέον θέσεις. Πολύ φοβάμαι ότι σε πέντε χρόνια θα συζητάμε αν είναι άδικο που κατήργησε την Πληροφορική από το Δημοτικό και που χάσαμε τις οργανικές μας. Σε αυτή τη χώρα δεν μπορεί κανείς να κάνει προγραμματισμό της ζωής του, πέρα από μία εβδομάδα (και πολύ λέω, βλέπε ΕΡΤ).

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:55:07 »

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1625 στις: Ιουλίου 05, 2013, 12:17:46 am »
Για μετατάξεις μόλησε

Το υπουργείο σύστησε απλά 900 οργανικές στην πρωταβάθμια, σε ποιο σχολείο θα αντιστοιχούν αυτές οι οργανικές είναι άλλο θέμα. Μπορεί αύριο το πρωί το υπουργείο να πει έκανα λάθος και οι οργανικές που συστήνω σε αυτούς τους κλάδους είναι 4.000 και μετά να αντιστοιχούν σε περισσότερα σχολεία και κάθε τύπου. Δεν θα ήταν πιο λογικό να κάνει reset στη διαδικασία; Αν κάποιος μεταταχθεί από τους 900 σε γειτονικό από το νομό που ήταν ο βασικός του στόχος και 1 μήνα μετά γίνουν οι δεύτερες μετατάξεις και στο νομό που ήθελε δοθούν 20-30 θέσεις δεν θα είναι αδικημένος;

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1626 στις: Ιουλίου 05, 2013, 12:22:10 am »
Οι διαθέσεις γίνονται ούτως ή άλλως
Εγώ τη λέξη ΜΕΤΑΤΑΞΗ δεν την είδα σε κανένα δημοσίευμα (εξάλλου όλη την ίδια είδηση αναπαράγουν). Ενδεικτικά παραθέτω:
http://www.alfavita.gr/arthra/5000-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7

Άσε που έτσι που περιγράφεται η συγκεκριμένη διαδικασία απασχόληση σε παιδότοπο μου θυμίζει και όχι μάθημα σε σχολείο.... Αν είναι όμως να σωθούν θέσεις εργασίας ας γίνουμε και παιδική χαρά!

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1627 στις: Ιουλίου 05, 2013, 12:26:18 am »
elia χωρίς να έχω καμία όρεξη για τσακωμούς, σου αναφέρω συγκεκριμένο παράδειγμα δικό μου. Είμαι σε περιοχή με αρκετά μόρια, έχω 10 χρόνια και παρόλα αυτά πριν λίγα χρόνια ως δια μαγείας βρέθηκαν 2 θέσεις μετάθεσης στην πόλη απ' όπου κατάγομαι όπου δεν υπήρχε κανένα κενό οργανικό τις οποίες κατέλαβαν δύο συνάδελφοι οι οποίοι ήταν διορισμένοι στα πλέον δυσπρόσιτα μέρη αλλά φυσικά αποσπασμένοι στα γραφεία της διεύθυνσης. Σημειωτέον πως δεν ξέρω καν τι χαρτιά χρειάζονται για να αποσπαστεί κάποιος. Έτσι, κι ενώ ήταν νεότεροι κατά 2 χρόνια τις κατέλαβαν. Είναι δυνατόν να μη βγήκαν γι' αυτούς; Πιστεύεις πως πρέπει να στεναχωρηθώ αν βρεθώ μπροστά τους τώρα; Όντως για κάποιους μπορεί να είναι άδικο δε διαφωνώ όμως έστω και τώρα ας εφαρμοστεί για μια φορά ο νόμος. Άδικος ή όχι, δύσκολο να πει κανείς αλλά αυτός είναι.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:55:07 »

Αποσυνδεδεμένος minute10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1628 στις: Ιουλίου 05, 2013, 12:41:58 am »
Θα ήθελα να προσθέσω το προφανές (τουλάχιστον για εμένα):
Πρώτα απ'ολα μιλάμε για μετατάξεις και όχι για βελτιωσεις/μεταθέσεις . Από την στιγμή που υπάρχει η λέξη "μετάταξη" στην εγκυκλιο δεν χωράνε προσωπικές ερμηνίες για το αν στην ουσία δεν είναι μετάταξη αλλά "ανταλλαγή". Αν μιλάγαμε για "ανταλλαγή" , βελτίωση ή μετάθεση θα ανέφερε  αυτή την λέξη η εγκύκλιος.  Τα κρίτήρια της μετάταξης νομίζω ότι καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό από τα μόρια.

Φυσικά, αν υπάρχουν μεγάλα βύσματα μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία και να κάνουν απλά replace την λέξη μετάταξη στην νέα εγκύκλιο.

Επίσης, μετατάξεις ΜΟΝΟ εντός ΠΥΣΔΕ/Περιφέρειας δεν νομίζω να λέγονται μετατάξεις... 

Σχετικά με το δημοσίευμα του alfavita (5.000 καθηγητές μετακινούνται...) η λέξη μετακίνηση είναι πιο κοντα στην λέξη κινητικότητα απ'ότι η λέξη μετάταξη... Ισως χρησιμοποιήθηκε αυτή η λέξη για λόγους εντυπωσιασμού.

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1629 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:06:36 am »
Θα ήθελα να προσθέσω το προφανές (τουλάχιστον για εμένα):
Πρώτα απ'ολα μιλάμε για μετατάξεις και όχι για βελτιωσεις/μεταθέσεις . Από την στιγμή που υπάρχει η λέξη "μετάταξη" στην εγκυκλιο δεν χωράνε προσωπικές ερμηνίες για το αν στην ουσία δεν είναι μετάταξη αλλά "ανταλλαγή". Αν μιλάγαμε για "ανταλλαγή" , βελτίωση ή μετάθεση θα ανέφερε  αυτή την λέξη η εγκύκλιος.  Τα κρίτήρια της μετάταξης νομίζω ότι καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό από τα μόρια.

Φυσικά, αν υπάρχουν μεγάλα βύσματα μπορεί να ακυρωθεί η διαδικασία και να κάνουν απλά replace την λέξη μετάταξη στην νέα εγκύκλιο.

Επίσης, μετατάξεις ΜΟΝΟ εντός ΠΥΣΔΕ/Περιφέρειας δεν νομίζω να λέγονται μετατάξεις... 

Σχετικά με το δημοσίευμα του alfavita (5.000 καθηγητές μετακινούνται...) η λέξη μετακίνηση είναι πιο κοντα στην λέξη κινητικότητα απ'ότι η λέξη μετάταξη... Ισως χρησιμοποιήθηκε αυτή η λέξη για λόγους εντυπωσιασμού.

Για να μην δημιουργηθούν παρανοήσεις, η παράθεσή μου πιο πάνω για τις μετακινήσεις αναφερόταν στους 5000 Εννοείται πως η εγκύκλιος των 900 μιλούσε για μετατάξεις.
Όσο για τις μετακινήσεις εντός περιφέρειας το ανέφερα για αντικρούσω προηγούμενα μηνύματα που μιλούσαν για μετακινήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ (ότι δηλαδή για μετάταξη στην αβθμια θα έπρεπε να προηγηθούν όσοι είναι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ του ίδιου νομού). Επαναλαμβάνω ότι απλά αναπαράγω και αντικρούω προηγούμενα μηνύματα, καθώς η ίδια διαφωνώ με αυτή τη λογική.

Αποσυνδεδεμένος minute10

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1630 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:02:00 pm »
...(ότι δηλαδή για μετάταξη στην αβθμια θα έπρεπε να προηγηθούν όσοι είναι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ του ίδιου νομού)....
Αν δεν υπήρχε η λέξη "μετάταξη" θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τοπικά κριτήρια η διαδικασία αυτή.  Όσο υπάρχει η λέξη "μετάταξη" πρέπει να μπει όλη η Ελλάδα στο ίδιο "τσουβαλι" και με κάποιον αντικειμένικο τρόπο ( που αν δεν είναι με μόρια μαλλον δεν θα είναι και αντικειμενικός) να γινει η κατανομή.
Φυσικά, για να φύγει η λέξη "μετάταξη" θα πρέπει να γίνει πλήρη ενοποίηση Α +

guestteacher

• Επισκέπτης
« Απάντηση #1631 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:13:47 pm »
Λοιπόν καλό είναι να καταλαβαίνουμε και τι διαβάζουμε...

Οι 5000 αφορούν ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. Μόνιμες μεταβολές προσωπικού για τουλάχιστον 5 χρόνια.
Μετακίνηση γράφεται από τις εφημερίδες γιατί ο εκτός Δημοσίου (μήπως και ο εντός;) δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά της μετακίνησης, μετάθεσης, μετάταξης.
Υπάρχουν ξεκάθαρα σε διάφορα site για Δ.Υ. τι είναι το καθένα και πως γίνεται.
Από κει και πέρα ΜΑΛΛΟΝ δεν έχετε αντιληφθεί κάποια πράγματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν συζητιόταν το αν θα είναι κάποιος 10 λεπτά ή δύο ώρες ή 8 ώρες από το σπίτι του ΑΛΛΑ αν θα είναι στο δημοσιο ή όχι. Επίσης δεν έχετε αντιληφθεί και κάτι. Αν κάποιος δεν κάνει όπως θα κριθεί βάσει κριτηρίων ¨καλά" την δουλειά του θα πηγαίνει μόνιμα στο σπίτι του μέσω αξιολόγησης.
Από κει και πέρα ΕΥΤΥΧΩΣ που βγήκε η εγκύκλιος των μαζικών μετατάξεων. Διότι μέχρι τώρα γίνονταν μετατάξεις κα εμείς βλέπαμε ΜΟΝΟ τα ονόματα. Δεν λέω ότι δεν εφαρμόζονταν κριτήρια απλά δεν τα ξέρω. Λοιπόν τα κριτήρια των μετατάξεων είναι τα μόρια. Σε όποιον δεν αρέσει ας κάνει καταγγελία στο Υπ. Παιδείας. Και για να το πω πιο ξεκάθαρα ότι κάποιοι πήρατε μετάθεση την οφείλετε ΚΑΙ στα βύσματα που ήταν κάτω από εσάς. Αλλιώς δεν θα παίρνατε και τόσο καιρό θα είσασταν μακριά από το σπίτι σας....
Ακόμα και οι μεταθέσεις και οι καταλήψεις οργανικών σε σχολεία γινόταν με αυτόν τον τρόπο. Αν εγώ ήμουν από μακριά με περισσότερα μόρια και έπαιρνα μετάθεση και κάποιος ήταν στην διάθεση εκεί που έπαιρνα μετάθεση ΠΑΛΙ εγώ προηγούμουν στην κατάληψη οργανικού κενού σε σχολείο....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2013, 01:19:02 pm από guestteacher »

Αποσυνδεδεμένος nikitas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση. Εκείνη όμως;
    • Προφίλ
« Απάντηση #1632 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:15:08 pm »
...(ότι δηλαδή για μετάταξη στην αβθμια θα έπρεπε να προηγηθούν όσοι είναι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ του ίδιου νομού)....
Αν δεν υπήρχε η λέξη "μετάταξη" θα μπορούσε να υλοποιηθεί με τοπικά κριτήρια η διαδικασία αυτή.  Όσο υπάρχει η λέξη "μετάταξη" πρέπει να μπει όλη η Ελλάδα στο ίδιο "τσουβαλι" και με κάποιον αντικειμένικο τρόπο ( που αν δεν είναι με μόρια μαλλον δεν θα είναι και αντικειμενικός) να γινει η κατανομή.
Φυσικά, για να φύγει η λέξη "μετάταξη" θα πρέπει να γίνει πλήρη ενοποίηση Α +
Henry V
We few, we happy few, we band of brothers;
For he to-day that sheds his blood with me
Shall be my brother!
William Shakespeare

Αποσυνδεδεμένος pankol

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1633 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:26:58 pm »
Λοιπόν καλό είναι να καταλαβαίνουμε και τι διαβάζουμε...

Οι 5000 αφορούν ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ. Μόνιμες μεταβολές προσωπικού για τουλάχιστον 5 χρόνια.
Μετακίνηση γράφεται από τις εφημερίδες γιατί ο εκτός Δημοσίου (μήπως και ο εντός;) δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά της μετακίνησης, μετάθεσης, μετάταξης.
Υπάρχουν ξεκάθαρα σε διάφορα site για Δ.Υ. τι είναι το καθένα και πως γίνεται.
Από κει και πέρα ΜΑΛΛΟΝ δεν έχετε αντιληφθεί κάποια πράγματα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν συζητιόταν το αν θα είναι κάποιος 10 λεπτά ή δύο ώρες ή 8 ώρες από το σπίτι του ΑΛΛΑ αν θα είναι στο δημοσιο ή όχι. Επίσης δεν έχετε αντιληφθεί και κάτι. Αν κάποιος δεν κάνει όπως θα κριθεί βάσει κριτηρίων ¨καλά" την δουλειά του θα πηγαίνει μόνιμα στο σπίτι του μέσω αξιολόγησης.
Από κει και πέρα ΕΥΤΥΧΩΣ που βγήκε η εγκύκλιος των μαζικών μετατάξεων. Διότι μέχρι τώρα γίνονταν μετατάξεις κα εμείς βλέπαμε ΜΟΝΟ τα ονόματα. Δεν λέω ότι δεν εφαρμόζονταν κριτήρια απλά δεν τα ξέρω. Λοιπόν τα κριτήρια των μετατάξεων είναι τα μόρια. Σε όποιον δεν αρέσει ας κάνει καταγγελία στο Υπ. Παιδείας. Και για να το πω πιο ξεκάθαρα ότι κάποιοι πήρατε μετάθεση την οφείλετε ΚΑΙ στα βύσματα που ήταν κάτω από εσάς. Αλλιώς δεν θα παίρνατε και τόσο καιρό θα είσασταν μακριά από το σπίτι σας....
Ακόμα και οι μεταθέσεις και οι καταλήψεις οργανικών σε σχολεία γινόταν με αυτόν τον τρόπο. Αν εγώ ήμουν από μακριά με περισσότερα μόρια και έπαιρνα μετάθεση και κάποιος ήταν στην διάθεση εκεί που έπαιρνα μετάθεση ΠΑΛΙ εγώ προηγούμουν στην κατάληψη οργανικού κενού σε σχολείο....

:)

εγώ όταν ήρθα στην Αθήνα δεν μπορώ να φανταστώ τι βύσμα είχε λιγότερα μόρια!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 05, 2013, 01:28:54 pm από pankol »

Αποσυνδεδεμένος mariacurie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1634 στις: Ιουλίου 05, 2013, 01:44:07 pm »
Δυστυχώς αυτό έγινε με τον κλάδο της Πληροφορικής , στα αστικά κέντρα κύρίως Αθήνα. Έφεραν πολύ κόσμο γύρω στα 100 άτομα στην περιοχή μου μέσα σε 2 χρόνια. Όλοι μας με ελάχιστα μόρια και χωρίς προοπτική οργανικής. Τώρα η τράπουλα ξαναμοιράζεται. Γιατί διαφορετικά ήταν το τοπίο και ο ανταγωνισμός που είχες πριν 10 χρόνια και διαφορετικά τώρα.

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1635 στις: Ιουλίου 05, 2013, 05:57:12 pm »
elia χωρίς να έχω καμία όρεξη για τσακωμούς, σου αναφέρω συγκεκριμένο παράδειγμα δικό μου. Είμαι σε περιοχή με αρκετά μόρια, έχω 10 χρόνια και παρόλα αυτά πριν λίγα χρόνια ως δια μαγείας βρέθηκαν 2 θέσεις μετάθεσης στην πόλη απ' όπου κατάγομαι όπου δεν υπήρχε κανένα κενό οργανικό τις οποίες κατέλαβαν δύο συνάδελφοι οι οποίοι ήταν διορισμένοι στα πλέον δυσπρόσιτα μέρη αλλά φυσικά αποσπασμένοι στα γραφεία της διεύθυνσης. Σημειωτέον πως δεν ξέρω καν τι χαρτιά χρειάζονται για να αποσπαστεί κάποιος. Έτσι, κι ενώ ήταν νεότεροι κατά 2 χρόνια τις κατέλαβαν. Είναι δυνατόν να μη βγήκαν γι' αυτούς; Πιστεύεις πως πρέπει να στεναχωρηθώ αν βρεθώ μπροστά τους τώρα; Όντως για κάποιους μπορεί να είναι άδικο δε διαφωνώ όμως έστω και τώρα ας εφαρμοστεί για μια φορά ο νόμος. Άδικος ή όχι, δύσκολο να πει κανείς αλλά αυτός είναι.
Μα αυτοί που περιγράφεις θα πάρουν και μετάταξη πριν από εσένα, αφού μάζεψαν περισσότερα μόρια. Τα βύσματα όπως οι φελλοί πάντα βρίσκουν τρόπο να επιπλέουν. Το να λες όμως όσους πήραν μετάθεση βύσματα είναι άδικο. Και το να θες να εκδιωχθούν εμμέσως από τις πόλεις οι παλιοί είναι και αυτό άδικο.

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1636 στις: Ιουλίου 05, 2013, 07:24:56 pm »
Αν τα πράγματα κυλήσουν ομαλά δε θα προηγηθούν γιατί απλά δεν έκαναν αίτηση. Ο τρόπος για να τη γλυτώσουν οι φελλοί όπως λες είναι να ξαναγίνουν αιτήσεις απ' την αρχή. Τώρα με τα νέα δεδομένα θα κάνουν σίγουρα. Δεν είπα να εκδιωχθεί κανείς.  Το τι είναι ηθικό είναι δύσκολο να το πούμε. Γιατί για παράδειγμα όπως στο στρατό να μην μετακινούνται όλοι; Δεν το πιστεύω, ένα παράδειγμα λέω αλλά κάποιος μπορεί να το θεωρήσει σωστό. Όπως και σε πολλές περιπτώσεις λοιπόν κάποιοι μπορεί να σταθούν τυχεροί και κάποιοι να την πατήσουν. Πολλοί που είναι στον τόπο τους πήραν και μετάθεση λόγω τύχης αφού τα πυσδε έβγαζαν κενά όπως να 'ναι και πολλές φορές με βάση τους φελλούς. Το θέμα είναι αφού υπάρχει νόμος να εφαρμοστεί.

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1637 στις: Ιουλίου 05, 2013, 09:19:49 pm »
Μα αυτοί που περιγράφεις θα πάρουν και μετάταξη πριν από εσένα, αφού μάζεψαν περισσότερα μόρια. Τα βύσματα όπως οι φελλοί πάντα βρίσκουν τρόπο να επιπλέουν. Το να λες όμως όσους πήραν μετάθεση βύσματα είναι άδικο. Και το να θες να εκδιωχθούν εμμέσως από τις πόλεις οι παλιοί είναι και αυτό άδικο.

Παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά πιστεύω ότι αυτή η εγκύκλιος μετατάξεων δεν θα εφαρμοστεί ποτέ...έχει ξεπεραστεί από την πραγματικότητα έχουν προκύψει άλλα δεδομένα...προσωπική μου άποψη είναι ότι αν γίνει μετάταξη αυτή θα είναι υποχρεωτική και θα αφορά εκπαιδευτικούς με "συγκεκριμένα" χαρακτηριστικά (π.χ διάθεση ΠΥΣΔΕ, παιδαγωγική κατάρτιση, κτλ)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182807
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 753
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)