0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@p-pΑν δεν κάνω λάθος για να γίνεις Δ/ντης πρέπει να διδάσκεις μερικά χρόνια στην οικεία βαθμίδα. Νομίζω άνω των 2 ετώνΟι Δντες θα κριθούν σε 2 χρόνια από σήμερα περίπου...αυτό και για την αβθμια και για την δβθμια. Μερικές "μετακινήσεις" ίσως να μην είναι και τόσο αθώες...
p-p συμφωνώ απόλυτα... Ρουλέτα κι όπου κάτσει η μπίλια...Τίθεται κι άλλο ζήτημα... Εάν μετά δοθούν οι 5000 μετατάξεις, δε θα υπάρχει θέμα? Για τον ίδιο λόγο να υπάρχουν 2 διαφορετικοί εγκύκλιοι? Μήπως τελικά την καθυστερούν αυτή των 960, για να βγάλουν ΜΙΑ συνολική?
Συμπέρασμα: Με τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε ήσυχοι. Είμαι ΠΕ19, σήμερα λοιπόν πήγα στο Υπουργείο Παιδείας στη συγκέντρωση της ΟΛΜΕ. Ξέρετε τι άκουσα από μια συνάδελφο (δεν ξέρω ποιου κλάδου) που τέθηκε σε διαθεσιμότητα;"Μα αφού λέγανε για τους 'πληροφορικάριους' και τους γυμναστές τι έγινε τελικά... (έλεγε κάτι άλλα που δεν τα άκουσα όλα). (και συνέχισε λέγοντας) Εκεί που ήμουνα στον καναπέ και χαλάρωνα με πήρε η ... (συνάδελφος προφανώς ) και νόμιζα οτι μου έκανε πλάκα..κτλ"Συνεπώς μήπως πρέπει να σηκωθούμε από τον καναπέ;;;
Ενώ ας πούμε δεν μπορούν να καταργήσουν μόνο τους ΠΕ19 ή τους ΠΕ20 όπου και να είναι;Επίσης τα ΕΑΕΠ δεν χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ. Οι προσλήψεις κάποιων ειδικοτήτων καθώς και κάποιων δασκάλων (αν δεν κάνω λάθος) χρηματοδοτούντανα από το ΕΣΠΑ ώστε να μην δίνει όλα τα λεφτά στο κράτος.Επίσης αν δεν έχετε καταλάβει κάτι το θέμα δεν είναι η γωνιά του πικραμένου εκπαιδευτικού πληροφορικής αλλά των ειδικοτήτων που μπορούν να πάρουν μετάταξη από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια.Τέλος αν συνεχίζεται να γράφετε χωρίς στοιχεία και να λέει ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του ίσως στο τέλος να αποδειχθεί ότι όντως κάποιες ειδικότητες μπορεί και να μην χρειάζονται στην Εκπαίδευση συνολικά πιθανόν λόγω χαμηλού IQ. Ευτυχώς που οι υπόλοιποι στην ειδικότητα έχουν πιο ανεβασμένο και τις σκαπουλάρουν μερικοί μερικοί.ΥΓ. Υπόψη δεν ανήκω στις συγκεκριμένες ειδικότητες αλλά δεν μπορώ τον κάθε πικραμένο κατατονικό που για να μαζέψει ψήφους αλλάζει nicknames και ουσιαστικά καταστροφολογεί. Το καταλάβαμε η χαρά σας είναι ο πόνος του άλλου για να του δώσετε παρηγοριά...και το κακό είναι ότι οι σημαίες και τα πανό δεν φαίνονται από την οθόνη των άλλων...
Συναδελφοι στο non paper διαβασα για μεταταξεις 4933 εκπαιδευτικών Γυμναστων Πληροφορικης κτλ απο