0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠαράθεσηΟταν κάνατε αιτήσεις πάλι δεν υπήρχαν επίσημα θέσεις - μόνο αριθμοί ανα περιφέρεια. Μετά ανακοινώθηκαν.Εσείς κάνατε αιτήσεις σε νομούς (ΠΥΣΠΕ ουσιαστικά) αν θυμάμαι καλά...και ομως υπηρχαν κανονικοτατα θεσεις.Υπηρχαν προτεινομενα σχολεια.Τα εχει δημοσιευσει ο Μπρατης.και ποσα σχολεια δινουν σε καθε νομο,και ποια σχολεια.Απλα ηταν ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ.Δεν ηταν τα τελικα.Πριν καμποσο καιρο βγηκαν τα τελικα,και ΙΣΩΣ για αυτο το λογο πρεπει να γινει και η τροποποιηση,γιατι αλλαξαν καποια σχολεια οντως.Δεν ειναι ολα τα ιδια δηλαδη με τα προτεινομενα.Και το ξερω πολυ καλα,γιατι στον νομο που εχω βαλει εγω,οντως αλλαξε.ΠαράθεσηΑυτό που με ανησυχεί είναι ότι σύμφωνα με τον Μπράτη, από Δευτέρα θα έχουν και αποσπάσεις απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ οι πρωτοβάθμιοι και η μόνη εκκρεμότητα είναι οι μετατάξεις των 900, όσον αφορά την πρωτοβάθμια.
Οταν κάνατε αιτήσεις πάλι δεν υπήρχαν επίσημα θέσεις - μόνο αριθμοί ανα περιφέρεια. Μετά ανακοινώθηκαν.Εσείς κάνατε αιτήσεις σε νομούς (ΠΥΣΠΕ ουσιαστικά) αν θυμάμαι καλά...
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι σύμφωνα με τον Μπράτη, από Δευτέρα θα έχουν και αποσπάσεις απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ οι πρωτοβάθμιοι και η μόνη εκκρεμότητα είναι οι μετατάξεις των 900, όσον αφορά την πρωτοβάθμια.
Τι ακούστηκε για απολύσεις των πε20; Εμένα μ' ανησυχεί περισσότερο το μέλλον της πληροφορικής στο τεχνολογικό γιατί δε διάβασα να αναφέρεται κάτι για την ειδικότητα στα επαγγελματικά δικαιώματα.
Διευκρινίζουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί της ανωτέρω β περίπτωσης υποβάλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει και αίτηση μετάταξης από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα ακόλουθα:Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕ για την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωσή τους, θα πρέπει να υποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.