*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4781048 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος sensible

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1848 στις: Ιουλίου 11, 2013, 11:02:40 pm »
Παράθεση
Οταν κάνατε αιτήσεις πάλι δεν υπήρχαν επίσημα θέσεις - μόνο αριθμοί ανα περιφέρεια. Μετά ανακοινώθηκαν.
Εσείς κάνατε αιτήσεις σε νομούς (ΠΥΣΠΕ ουσιαστικά) αν θυμάμαι καλά...
και ομως υπηρχαν κανονικοτατα θεσεις.Υπηρχαν προτεινομενα σχολεια.Τα εχει δημοσιευσει ο Μπρατης.και ποσα σχολεια δινουν σε καθε νομο,και ποια σχολεια.Απλα ηταν ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ.Δεν ηταν τα τελικα.Πριν καμποσο καιρο βγηκαν τα τελικα,και ΙΣΩΣ για αυτο το λογο πρεπει να γινει και η τροποποιηση,γιατι αλλαξαν καποια σχολεια οντως.Δεν ειναι ολα τα ιδια δηλαδη με τα προτεινομενα.Και το ξερω πολυ καλα,γιατι στον νομο που εχω βαλει εγω,οντως αλλαξε.

Παράθεση
Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι σύμφωνα με τον Μπράτη, από Δευτέρα θα έχουν και αποσπάσεις απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ οι πρωτοβάθμιοι και η μόνη εκκρεμότητα είναι οι μετατάξεις των 900, όσον αφορά την πρωτοβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:20 »

Αποσυνδεδεμένος ath77

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1849 στις: Ιουλίου 11, 2013, 11:19:13 pm »
Τι είναι όλες αυτές οι φήμες που ακούγονται για απολύσεις των ΠΕ20; Δεν αντέχω άλλο. Όλη αυτή η κινδυνολογία μου έχει τσακίσει τα νεύρα. Και δεν είμαι και ΠΕ20.

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1850 στις: Ιουλίου 11, 2013, 11:40:35 pm »
Πολλά ζητάω?Να μας πουν επιτέλους πότε και εάν έχουν σκοπό να προχωρήσουν το θέμα των μετατάξεων.Υποτίθεται σήμερα συνεδρίαζε το ΚΥΣΔΕ και θα έφερνε και αυτότο θέμα σε συζήτηση.Για το τι θα γίνει.Επικοινώνησε κανείς με κανέναν αιρετό του ΚΥΣΔΕ?Εγώ προσπάθησα,αλλά δεν πήρα απάντηση.Μήπως θα έπρεπε να τους πιέσουμε λιγουλάκι?

Αποσυνδεδεμένος vasia1

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1851 στις: Ιουλίου 11, 2013, 11:44:17 pm »
Τι ακούστηκε για απολύσεις των πε20; Εμένα μ' ανησυχεί περισσότερο το μέλλον της πληροφορικής στο τεχνολογικό γιατί δε διάβασα να αναφέρεται κάτι για την ειδικότητα στα επαγγελματικά δικαιώματα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:40:20 »

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1852 στις: Ιουλίου 11, 2013, 11:51:42 pm »
σε λάθος φόρουμ είστε...

Αποσυνδεδεμένος Garcia4

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1853 στις: Ιουλίου 12, 2013, 12:42:51 am »
Τι ακούστηκε για απολύσεις των πε20; Εμένα μ' ανησυχεί περισσότερο το μέλλον της πληροφορικής στο τεχνολογικό γιατί δε διάβασα να αναφέρεται κάτι για την ειδικότητα στα επαγγελματικά δικαιώματα.

Ποιά επαγγελματικά δικαιώματα? Μην λέμε ό,τι θέλουμε...

Αποσυνδεδεμένος anapli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1854 στις: Ιουλίου 12, 2013, 01:09:17 am »

Και παλιά δεν είχε επαγγελματικά δικαιώματα ο τομέας πληροφορικής.

Υ.Γ. off-topic

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #1855 στις: Ιουλίου 12, 2013, 11:09:10 am »
Αυτο που εχω δει εγω ειναι οτι τουλαχιστον στην Α/θμια ο μπρατης ενημερωνει συνεχεια,σε αντιθεση με τους δικους μας ,που για να δουμε ενημερωση την βλεπουμε με το σταγονομετρο και ΑΝ την δουμε κιολας.
Χτες και σημερα ειχαν γραψει οτι γινεται το ΚΥΣΔΕ.Ε..την ανακοινωση με τι συζητηθηκε θα την δουμε την αλλη βδομαδα προφανως.

Μην ξανακουσω για ακυρωση των 900 μετταξεων.Δεν εχει λογικη αυτο.Και αυτο διοτι ειδατε οτι ΟΛΑ πηγαν πισω.Μολις χτες βγηκαν οι αμοιβαιες μεταθεσεις στην Α/θμια.Στην

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1856 στις: Ιουλίου 12, 2013, 12:09:46 pm »
Τώρα το κατάλαβες ότι έχουμε κοιισμένους αιρετούς?Όντως,μπράβο στον Μπράτη,καθημερινώς ενημερώνει από το fb.Οι δικοί μας είναι ξεφτίλες.Για την πάρτι τους.Γι'αυτό λέω,ας πιέσουμε στέλνοντάς τους e-mail ο καθένας,δεν μπορεί θα αγανακτήσουν κάποια στιγμή και θα ενδιαφερθούν.Όχι βέβαια επειδή ενδιαφέρονται,αλλά για να μην τους ενοχλούμε...

Αποσυνδεδεμένος sofia_80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1857 στις: Ιουλίου 12, 2013, 05:59:59 pm »
Διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα από την εγκύκλιο των αποσπάσεων, που ανακοινώθηκε πριν από λίγο, συμπεραίνουμε ότι οι μετατάξεις των ειδικοτήτων ΠΕ05, ΠΕ07, ΠΕ08, ΠΕ19-20, ΠΕ32 θα γίνουν σύντομα...

"4. ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Αποσυνδεδεμένος www.gr

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1858 στις: Ιουλίου 12, 2013, 06:22:07 pm »
Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕ για την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωσή τους, θα πρέπει να υποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.

Τι εννοεί ο ποιητής?Αν καταλαβαίνω καλά η επικύρωση των πινάκων από το ΚΥΣΠΕ πρέπει να γίνει πριν τις 19.7.2013,γα να προλάβει ο κόσμος να κάνει νέες αιτήσεις απόσπασης!!!Χρονικά δε στέκει...Ή εννοεί για κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον,και όταν αποφασίσουν να προχωρίσουν τις μετατάξεις?

Αποσυνδεδεμένος sofia_80

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1859 στις: Ιουλίου 12, 2013, 06:26:32 pm »
Λογικά εννοεί ότι γι' αυτές τις ειδικότητες θα δοθεί δυνατότητα αίτησης απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, αφού ανακοινωθούν οι μετατάξεις.

Αποσυνδεδεμένος Γατόπαρδος

• Έμπειρο μέλος
  • Εκεί που ήσουν ήμουνα και εκει που είμαι θα έρθεις
    • Προφίλ
« Απάντηση #1860 στις: Ιουλίου 12, 2013, 08:21:33 pm »
Ναι,αυτο καταλαβα και εγω.Ας το αποκρυπτογραφισουμε. :P
Παράθεση
Διευκρινίζουμε ότι όσοι εκπαιδευτικοί της ανωτέρω β περίπτωσης υποβάλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει και αίτηση μετάταξης από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση πρέπει να λάβουν υπόψη τους τα ακόλουθα:
Μετά την επικύρωση των πινάκων των υπό μετάταξη εκπαιδευτικών από το ΚΥΣΠΕ για την οποία θα υπάρξει από την υπηρεσία μας σχετική ενημέρωσή τους, θα πρέπει να υποβάλουν, εφόσον επιθυμούν, άμεσα νέα αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Αναφερεται δηλαδη σε αυτους που θα υποβαλουν αιτηση αποσπασης απο ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ,δηλαδη πχ απο την λακωνια στην αθηνα,και έχουν υποβάλει και αίτηση μετάταξης από τη δευτεροβάθμια στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση ,αν παρουν την μεταταξη θα πρεπει να υποβαλλουν εφοσον το επιθυμουν νεα αιτηση αποσπασης απο ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Ετσι οπως φαινεται,κοντοζυγωνει η ωρα παιδια.Αμαν αχγωθηκα.. ;D
Αν και πραγματικα μηπως ηταν μουφα ολο αυτο με τις τροποιποιησεις;Δεν θα επρεπε να εχει βγει ηδη εκεινη η ρημαδα η εγκυκλιος;Μακαρι να ειναι μουφα,η να το μετανιωσαν δεν ξερω...μακαρι να παμε κανονικα στις ,μεταταξεις να τελειωνουμε.

Αποσυνδεδεμένος athan123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θέλω να πιάσω το Τζόκερ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #1861 στις: Ιουλίου 12, 2013, 08:39:18 pm »
Άντε ρε παιδιά ας πάρουμε τους αιρετού τηλέφωνο να μάθουμε τι γίνεται. Την μια ημέρα απομακρύνονται οι μετατάξεις και την άλλη
επανέρχονται... Τέτοια αλλαγή συναισθημάτων

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182547
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144