0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ηθελα να το γραψω τοσο καιρο αλλα δεν εχει πλεον νοημα, αφου οπως φαινεται την ιδεα που εχω εγω, την εχει και το υπεπθ και το διοικητικης μεταρρυθμισης... Ποια ειναι ?Να μη χαλασει η μαγια των υπεραριθμιων των πε19 20 και των πε05 κ 07.Αν μεταταξει στην αθμια, δε θα υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι στη
σατανικό άλλα όταν ακούς για ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ τότε καταλαβαίνεις ότι μπορεί να βγει αληθινό (γιατί αλλιώς θα μιλούσε για εθελοντικές)
συνάδελφοι, οι αποφάσεις είναι τελείως απρόβλεπτες οπότε νομίζω χάνουμε το χρόνο μας να κάνουμε εικασίες...πχ συνάδελφος μου, η υποδιευθύντρια του σχολείου μου, βρεφονηπιοκόμος με οργανική προφανώς, μια μέρα πριν τις διαθεσιμότητες με παρηγορούσε (είμαι ΠΕ19) για την διαθεσιμότητα που ακουγόταν πως θα βγούμε...τελικά μια μέρα μετά βγήκε αυτή σε διαθεσιμότητα....έτσι και με τις μετατάξεις, δεν θα γίνει τι θεωρεί λογικό ή συμφέρον ο καθένας μας, αλλά τι θα αποφασίσει με τα δικά της κριτήρια η πολιτική ηγεσία...πιστεύω την άλλη εβδομάδα θα φανεί τι θέλουν να κάνουν, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου αυτή την εβδομάδα
Νομίζω ότι για τις μετατάξεις πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά. Από την προκήρυξη των μετατάξεων μέχρι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει τραγικά. Πολλοί δεν έκαναν αίτηση μετάταξης ενώ τώρα φυσικά θα το σκεφτόταν, άλλοι (όπως εγώ) συμπεριλάβαμε μόνο μια περιοχή για μετάταξη, ενώ τώρα σαφώς θα συμπεριλαμβάναμε περισσότερες περιοχές. Η λογική των συγκεκριμένων μετατάξεων σε αυτή την φάση είναι εξαιρετικά άδικη.Όσο και αν καταλαβαίνω την θέση των συναδέρφων που ταλαιπωρούνται μακριά από την πατρίδα τους χρόνια και προσπαθούν με μια μετάταξη να πλησιάσουν, δεν βρίσκω λογικό - ειδικά σε μια περίοδο όπου το κράτος προσπαθεί να "νοικοκυρευτεί"- όταν στον νομό μου πλεονάζουν 70 εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να έρχονται άλλοι 10 να καλύψουν με μετάταξη θέσεις που κάλυπταν οι πλεονάζοντες μέχρι τώρα.Και φυσικά, αυτοί που είναι πλεονάζοντες έχουν και αυτοί το μερίδιό τους σε μακρινές περιοχές, απλά είχαν την "ατυχία" να πάρουν μετάθεση, αλλά όχι οργανική, πριν από κάποια χρόνια και να καταλήξουν με ελάχιστα μόρια σε σχέση με κάποιους συνήθως πολύ νεότερους συναδέρφους.