*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4787518 φορές)

0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος vilma2008

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #1974 στις: Ιουλίου 16, 2013, 10:43:05 pm »
Δεν ηθελα να το γραψω τοσο καιρο αλλα δεν εχει πλεον νοημα, αφου οπως φαινεται την ιδεα που εχω εγω, την εχει και το υπεπθ και το διοικητικης μεταρρυθμισης... Ποια ειναι ?
Να μη χαλασει η μαγια των υπεραριθμιων των πε19 20 και των πε05 κ 07.
Αν μεταταξει στην αθμια, δε θα υπαρχουν τοσοι υπεραριθμοι στη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:35:45 »

Αποσυνδεδεμένος rollo_tomassi

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1975 στις: Ιουλίου 16, 2013, 11:33:32 pm »
.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 10:02:05 pm από glory3 »

Αποσυνδεδεμένος vilma2008

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1976 στις: Ιουλίου 16, 2013, 11:37:31 pm »
οκ, νόμιζα πως αναφερόσουν στη β/θμια

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1977 στις: Ιουλίου 17, 2013, 02:11:30 am »
πήρα στα ίδια τηλέφωνα....και μου είπανε πως δεν υπάρχουν εξελίξεις....τους ρώτησα και αν είναι δυνατόν να ακυρωθούν και μου είπαν όλοι πως δεν έχουν ιδέα...
Και να μην είχαν απαντήσει στο τηλέφωνο την ίδια πληροφόρηση θα σου είχαν δώσει!
Δηλαδή ποιός είναι ο "αρμοδιότερος" για να ρωτήσουμε για εξελίξεις;;; Ουφ πια!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:35:45 »

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1978 στις: Ιουλίου 17, 2013, 02:31:18 am »
Νομίζω ότι για τις μετατάξεις πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά.
Από την προκήρυξη των μετατάξεων μέχρι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει τραγικά. Πολλοί δεν έκαναν αίτηση μετάταξης ενώ τώρα φυσικά θα το σκεφτόταν, άλλοι (όπως εγώ) συμπεριλάβαμε μόνο μια περιοχή για μετάταξη, ενώ τώρα σαφώς θα συμπεριλαμβάναμε περισσότερες περιοχές.
Η λογική των συγκεκριμένων μετατάξεων σε αυτή την φάση είναι εξαιρετικά άδικη.
Όσο και αν καταλαβαίνω την θέση των συναδέρφων που ταλαιπωρούνται μακριά από την πατρίδα τους χρόνια και προσπαθούν με μια μετάταξη να πλησιάσουν, δεν βρίσκω λογικό - ειδικά σε μια περίοδο όπου το κράτος προσπαθεί να "νοικοκυρευτεί"- όταν στον νομό μου πλεονάζουν 70 εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να έρχονται άλλοι 10 να καλύψουν με μετάταξη θέσεις που κάλυπταν οι πλεονάζοντες μέχρι τώρα.
Και φυσικά, αυτοί που είναι πλεονάζοντες έχουν και αυτοί το μερίδιό τους σε μακρινές περιοχές, απλά είχαν την "ατυχία" να πάρουν μετάθεση, αλλά όχι οργανική, πριν από κάποια χρόνια και να καταλήξουν με ελάχιστα μόρια σε σχέση με κάποιους συνήθως πολύ νεότερους συναδέρφους.

Συνάδελφε την συζήτηση με το ρουσφετολόι που παίχτηκε και πλεονάζουν τόσοι καθηγητές πληροφορικής μην την ξανανοίξουμε τώρα. Και μιας και μιλάμε για νοικοκύρεμα ας μην επιτρέψουμε πάλι οι ρουσφετοβολεμένοι του κλάδου να ξαναβολεφτούν ΚΑΙ στην πρωτοβάθμια και να καλύψουν κι εκεί όλα τα κενά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Γιατί αν δώσεις προτεραιότητα στους πλεονάζοντες τότε ουσιαστικά παίρνεις έναν άνθρωπο που ποτέ του δεν ταλαιπωρήθηκε, πάντα ήταν σπιτάκι του, προτίμησε να μπει όπως όπως και από το παράθυρο στην περιοχή που τον βόλευε, και αφήνεις απ' έξω έναν άλλο που έχει 100άδες μόρια και περιμένει μπας και ανοίξει καμιά οργανική για να μετατεθεί ξεροσταλιάζοντας κάθε Μάρτιο και τελικά τζίφος... άλλη μια χρονιά σε νησί. Άλλα 9 μόρια στο τσεπάκι αλλά και τι να λένε; Δεν έγινε μετάθεση ούτε στις ειδικές κατηγορίες φέτος!

Οι Μετατάξεις ορίζεται πως γίνεται. Με μοριοδότηση. Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα (δυσμενών, προϋπηρεσίας, οικογενιακής κατάστασης κ.ο.κ.). Πουθενά δεν υπάρχει κριτήριο που να λέει οτι επειδή υπηρετείς εκεί σε άλλη βαθμίδα έχεις προτεραιότητα... Αν το καλοσκεφτείς είναι εντελώς παράλογο μάλιστα.

Θα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο. Κίνησαν γη και ουρανό για να είναι σπίτι τους έστω και υπεράριθμοι και μπλοκάραν το σύστημα των μεταθέσεων για την επόμενη 20ετία. Δεν παει να μαζεύουμε μόρια στα σύνορα παρέα με αρκούδες; Δεν κινείται ούτε μύγα! Τώρα φοβήθηκαν οτι θα απολυθούν. Πάλι θέλουν να πάρουν τις θέσεις στα κένρα από το παράθυρο και να αφήσουν αυτούς που είμαστε μακρυά να κρυώνουμε εις αεί; Ε, όχι. Φτάνει. Στο κάτω κάτω, σπίτι τους είναι. Ας μείνουν στην βαθμίδα που είναι."

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1979 στις: Ιουλίου 17, 2013, 02:40:12 am »
Συνάδελφε, δεν τους νοιάζει ΤΙΠΟΤΑ από τα παραπάνω... Πολύ φοβάμαι με το Νέο ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ λύκειο θα σκάσει καμιά βάμβα για τους ΠΕ19/20 γι αυτό και ΔΕΝ προχωράνε τις μετατάξεις.. Εξάλλου είναι και η μόνη από τις υπό μετάταξη ειδικότητες που επηρρεάζεται άμεσα από το τι μέλλει γενέσθαι στα τεχνολογικά λύκεια..

Ωραία. Άντε πες ότι καταργούν και την Πληροφορική από ΓΕΛ-ΕΠΑΛ.
Θα την καταργήσουν και από τα Γυμνάσια?
Γιατί και πάλι, από τους 7000, αν θέλουν να απολύσουν τους 5000, χρειάζονται αξιολόγηση...

Σε μένα προσωπικά το να καταργήσεις Πληροφορική και Γυμναστική από οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης είναι σαν να μην έχεις εκπαίδευση... Περισσότερο θα μοιάζει με φύλαξη παίδων για κάποιες ώρες με απασχόληση με ενδιαφέροντα θέματα.
Είναι ακραίο. (Τονίζω: προσωπική άποψη)

Αποσυνδεδεμένος Aκριβή

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19
    • Προφίλ
« Απάντηση #1980 στις: Ιουλίου 17, 2013, 09:23:24 am »
Θα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο.

Καλημέρα αγαπητέ escozul,

προφανώς όταν λες ότι μπήκα από το παράθυρο εννοείς ότι έδωσα ΑΣΕΠ και διορίστηκα χωρίς κανένα μόριο προϋπηρεσίας, πήγα σε δυσπρόσιτο για 2 χρόνια, έκανα αίτηση μετάθεσης και στη συνέχεια παρέμεινα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ για 7 χρόνια.

Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι για τις στρεβλώσεις του συστήματος δεν φταίμε εμείς αλλά το υπουργείο που τις δημιούργησε;  Ως πότε θα χαρακτηρίζουμε συναδέλφους που δεν γνωρίζουμε;

Κατανοώ απόλυτα όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται σε νησιά.  Δεν υπάρχει δίκαιη απόφαση.  Δεν θα χαρώ καθόλου εάν χρειαστεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να πάω σε νησί, αλλά δεν θα κατηγορήσω κάποιο συνάδελφο.   Αποφάσεις του υπουργείου είναι, δεν είναι δικές μας.

Αποσυνδεδεμένος Φωτεινή ΠΕ07

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1981 στις: Ιουλίου 17, 2013, 09:52:56 am »
Θα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο.

Καλημέρα αγαπητέ escozul,

προφανώς όταν λες ότι μπήκα από το παράθυρο εννοείς ότι έδωσα ΑΣΕΠ και διορίστηκα χωρίς κανένα μόριο προϋπηρεσίας, πήγα σε δυσπρόσιτο για 2 χρόνια, έκανα αίτηση μετάθεσης και στη συνέχεια παρέμεινα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ για 7 χρόνια.

Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι για τις στρεβλώσεις του συστήματος δεν φταίμε εμείς αλλά το υπουργείο που τις δημιούργησε;  Ως πότε θα χαρακτηρίζουμε συναδέλφους που δεν γνωρίζουμε;

Κατανοώ απόλυτα όλους τους συναδέλφους που βρίσκονται σε νησιά.  Δεν υπάρχει δίκαιη απόφαση.  Δεν θα χαρώ καθόλου εάν χρειαστεί να πάρω τη βαλίτσα μου και να πάω σε νησί, αλλά δεν θα κατηγορήσω κάποιο συνάδελφο.   Αποφάσεις του υπουργείου είναι, δεν είναι δικές μας.
Συμφωνω μαζι σου Ακριβη.Αν και εγω ειχα διοριστει απο το ''ΠΑΡΑΘΥΡΟ" δεν θα εδινα ΑΣΕΠ τρεις φορες για να διοριστω στα 40 μου και να ειμαι 6 χρονια στη διαθεση.Και μεταξυ μας αν βαζουμε τωρα ταμπελες θα τρωμε σε λιγο καιρο και τις σαρκες μας.Ποσο το απεχθανομαι αυτο να βγαζουν ''μερικοι μερικοι'' προχειρα και γρηγορα συμπερασματα!Ειναι τοσο μιζερο κατα τη γνωμη μου!Ας σεβαστουμε το τι περασε και ειναι να περασει ο καθενας απο εμας,διοτι θα ερθουν ακομη πιο δυσκολες στιγμες και δεν θα εχουμε τη διαθεση πια να λεμε πως διοριστηκαμε.Θα βρισκομαστε ολοι στην ιδια θεση και θα υποφερουμε ειτε διοριστηκαμε με Ασεπ,ειτε με προϋπηρεσια,ειτε απο το ''ΠΑΡΑΘΥΡΟ.''
Η ελευθερία είναι παιδί της αγάπης.

Αποσυνδεδεμένος elia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ86 - ΠΕ70
    • Προφίλ
« Απάντηση #1982 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:06:34 am »
Οι Μετατάξεις ορίζεται πως γίνεται. Με μοριοδότηση. Τα κριτήρια είναι συγκεκριμένα (δυσμενών, προϋπηρεσίας, οικογενιακής κατάστασης κ.ο.κ.). Πουθενά δεν υπάρχει κριτήριο που να λέει οτι επειδή υπηρετείς εκεί σε άλλη βαθμίδα έχεις προτεραιότητα... Αν το καλοσκεφτείς είναι εντελώς παράλογο μάλιστα.

Θα το πω έτσι: "Παλιά δεν φοβόντουσαν οτι θα απολυθουν, οπότε μπήκαν από το παράθυρο. Κίνησαν γη και ουρανό για να είναι σπίτι τους έστω και υπεράριθμοι και μπλοκάραν το σύστημα των μεταθέσεων για την επόμενη 20ετία. Δεν παει να μαζεύουμε μόρια στα σύνορα παρέα με αρκούδες; Δεν κινείται ούτε μύγα! Τώρα φοβήθηκαν οτι θα απολυθούν. Πάλι θέλουν να πάρουν τις θέσεις στα κένρα από το παράθυρο και να αφήσουν αυτούς που είμαστε μακρυά να κρυώνουμε εις αεί; Ε, όχι. Φτάνει. Στο κάτω κάτω, σπίτι τους είναι. Ας μείνουν στην βαθμίδα που είναι."
Δηλαδή εσύ αυτομάτως επειδή κάποιος είναι σε μεγάλη πόλη τον έβγαλες ότι διορίστηλε από το παράθυρο, πήρε μετάθεση με ρουσφετολογικό τρόπο και ότι κίνησε γη και ουρανό για να μείνεις εσύ για πάντα στην επαρχία! Το ότι έδωσε ΑΣΕΠ και πέτυχε πριν από εσένα ή με μαγλύτερο βαθμό από εσένα και γι' αυτό είχε καλύτερη τοποθέτηση, ή ότι διορίστηκε με οποιοδήποτε άλλο αξιοκρατικό τρόπο πριν από εσένα, δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό;;; Και τώρα θες να φύγουν αυτοί να πάνε με τις αρκούδες και να κρυώνουν αυτοί ες αει!
Θα σου απαντήσω ότι όταν διοριζόσουν ήξερες ότι έμπαινες σε ένα κορεσμένο κλάδο (το ήξερες αφού τα τελευταία χρόνια οι προσλήψεις γίνονταν με το σταγονόμετρο), ήξερες ότι έμπαινες σε έναν κλάδο όπου δεν θα υπάρχουν για πολλά χρόνια συνταξιοδοτήσεις, συνεπώς πήρες τα ρίσκα σου να μείνεις για χρόνια παρέα με τις αρκούδες. Το να αποφασίσουμε να εκτοπίσουμε αρχαιότερους συναδέρφους με κριτήριο τα μόρια που λες είναι άδικο, μην βλέπεις μόνο το δικό σου συμφέρον! Εκτός αν αποφασίσουμε ότι θα είμαστε σαν τους στρατιωτικούς και θα μοιράζουμε ανά δύο-τρία χρόνια τις αρκούδες, και θα ζούμε νομαδική ζωή όλοι μας. Αλήθεια το θες αυτό;

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1983 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:20:17 am »
Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους, οι μετατάξεις γίνονται με τα μόρια. Όπως με μόρια πήρε κάποιος μετάθεση, έτσι με μόρια θα γίνουν και οι μετατάξεις. Όλα τα άλλα είναι απλά παράνομα. Άσχετο αν πολλοί τα απέκτησαν με τον εύκολο τρόπο (βλέπε αποσπάσεις στα γραφεία), αυτό είναι το κριτήριο. Τώρα το αν κάποιος είναι στη διάθεση στο ΠΥΣΔΕ του, ας το ψάξει από εκεί ποιος ευθύνεται που έδινε αβέρτα κενά ενώ δεν υπήρχαν ώρες. Αν ήταν έτσι ας μην δεχόταν τη μετάθεση να γυρνούσε πάλι πίσω από κει που ήρθε, αλλά τότε δεν είδα να διαμαρτύρεται κανείς. Μια χαρά βολευότανε και στη διάθεση, τώρα είναι αργά.
@elia
Οπότε κι εσύ elia ήξερες όταν έπαιρνες μετάθεση ότι δεν θα πάρεις οργανική ποτέ, οπότε κι εσύ πήρες τα ρίσκα σου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2013, 10:23:11 am από dragadroun »

Αποσυνδεδεμένος EgwEimai

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1984 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:24:01 am »
Νομίζω ότι για τις μετατάξεις πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά.
Από την προκήρυξη των μετατάξεων μέχρι τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει τραγικά. Πολλοί δεν έκαναν αίτηση μετάταξης ενώ τώρα φυσικά θα το σκεφτόταν, άλλοι (όπως εγώ) συμπεριλάβαμε μόνο μια περιοχή για μετάταξη, ενώ τώρα σαφώς θα συμπεριλαμβάναμε περισσότερες περιοχές.
Η λογική των συγκεκριμένων μετατάξεων σε αυτή την φάση είναι εξαιρετικά άδικη.
Όσο και αν καταλαβαίνω την θέση των συναδέρφων που ταλαιπωρούνται μακριά από την πατρίδα τους χρόνια και προσπαθούν με μια μετάταξη να πλησιάσουν, δεν βρίσκω λογικό - ειδικά σε μια περίοδο όπου το κράτος προσπαθεί να "νοικοκυρευτεί"- όταν στον νομό μου πλεονάζουν 70 εκπαιδευτικοί Πληροφορικής να έρχονται άλλοι 10 να καλύψουν με μετάταξη θέσεις που κάλυπταν οι πλεονάζοντες μέχρι τώρα.
Και φυσικά, αυτοί που είναι πλεονάζοντες έχουν και αυτοί το μερίδιό τους σε μακρινές περιοχές, απλά είχαν την "ατυχία" να πάρουν μετάθεση, αλλά όχι οργανική, πριν από κάποια χρόνια και να καταλήξουν με ελάχιστα μόρια σε σχέση με κάποιους συνήθως πολύ νεότερους συναδέρφους.

Συνάδελφε την συζήτηση με το ρουσφετολόι που παίχτηκε και πλεονάζουν τόσοι καθηγητές πληροφορικής μην την ξανανοίξουμε τώρα. Και μιας και μιλάμε για νοικοκύρεμα ας μην επιτρέψουμε πάλι οι ρουσφετοβολεμένοι του κλάδου να ξαναβολεφτούν ΚΑΙ στην πρωτοβάθμια και να καλύψουν κι εκεί όλα τα κενά στα μεγάλα αστικά κέντρα. Γιατί αν δώσεις προτεραιότητα στους πλεονάζοντες τότε ουσιαστικά παίρνεις έναν άνθρωπο που ποτέ του δεν ταλαιπωρήθηκε, πάντα ήταν σπιτάκι του, προτίμησε να μπει όπως όπως και από το παράθυρο στην περιοχή που τον βόλευε, και αφήνεις απ' έξω έναν άλλο που έχει 100άδες μόρια και περιμένει μπας και ανοίξει καμιά οργανική για να μετατεθεί ξεροσταλιάζοντας κάθε Μάρτιο και τελικά τζίφος... άλλη μια χρονιά σε νησί. Άλλα 9 μόρια στο τσεπάκι αλλά και τι να λένε; Δεν έγινε μετάθεση ούτε στις ειδικές κατηγορίες φέτος!

Είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται αλλά, υποθέτω ότι μπορώ να αναφέρω -μιας και μπλέχτηκα σε αυτό το φόρουμ-ότι ήμουν στους 300 πρώτους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ του 2002 χωρίς προϋπηρεσία ( να μην πω την θέση μου ακριβώς και αποκτήσω ξαφνικά και ονοματεπώνυμο) .ΠΕ19 με μεταπτυχιακό. Διορίστηκα το 2003. Από το 2007 ανέλπιστη μετάθεση στην πόλη μου και χωρίς οργανική από τότε. Ο νεαρός που πήρε την θέση μου στην τελευταία μου οργανική έχει τώρα κοντά 20 μόρια πάνω από εμένα και προηγείται στις μετατάξεις. Είμαι παντρεμένη με 2 παιδιά. Τα τελευταία 2 χρόνια διδάσκω στην πρωτοβάθμια.
Δεν κατηγορώ κανέναν. Καταλαβαίνω την αλήθεια του καθενός.
Χορτάσαμε επισκέψεις τις σχετικές με την εκπαίδευση σελίδες που πουλάνε μόνο φούμαρα για να τσιμπάμε. Τους έχω βαρεθεί όλους.
Φέτος το καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα το θυμάμαι την επόμενη φορά που θα ψηφίσω.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1985 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:26:52 am »
Παρακαλώ, μην αλλάζετε τον τίτλο του θέματος. Θα διαγράφονται τα μηνύματα.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος dragadroun

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1986 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:32:26 am »
Η όλη κατάσταση μου θυμίζει πολιορκία αρχαίας πόλης. Οι έχοντες οργανική στην πόλη είναι αυτοί που είναι μέσα στα τείχη της πόλης, αυτοί που είναι στη διάθεση είναι αυτοί που είναι έξω από τα τείχη και οι άλλοι δεν τους αφήνουν να μπουν μέσα για να γλιτώσουν από την επίθεση των βαρβάρων (όσοι έρχονται αγριεμένοι και με μάτι που γυαλίζει από τα δριμύγκλαβα για να καταλάβουν την πόλη). Και φυσικά ο Δίας (Αρβανιτόπουλος) να στέκεται στο θρόνο του στο γειτονικό ύψωμα και να χαζεύει χαρούμενος τη μάχη. Ωραίο σκηνικό μας έχουν στήσει οι κυβερνώντες. Σαν ταινία του Hollywood είναι. Το διαίρει και βασίλευε σε όλο του το μεγαλείο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 17, 2013, 10:38:01 am από dragadroun »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Συνδρομητής
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #1987 στις: Ιουλίου 17, 2013, 10:56:47 am »
                                   στη μαχη παιρνουν μέρος:
ΙΔΑΧ
μόνιμοι λόγω κλεισίματος ιδιωτικού σχολείου