0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για τις κενές προς μετάταξη θέσεις στην Πρωτοβάθμια δεν έχει σημασία το όποιο ωρολόγιο πρόγραμμα στη Δευτεροβάθμια. Έχει, βέβαια, σημασία για το τι θα μείνει πίσω, διότι είναι τόσο σαΐνια που βλέπω να δημιουργούν οργανικά κενά στη Δευτεροβάθμια στους κλάδους που θα μεταταχθούν στην Πρωτοβάθμια.
Αυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?
Παράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:31:17 pmΑυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?Ας ελπίσουμε ότι οι μετατάξεις να ναι εθελοντικές γιατί υπάρχουν και κάποιοι (όπως εγώ) που προτιμούν να απολυθούν παρά να πάνε σε δημοτικό..δεν θέλω ρε παιδί μου πώς το λένεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω
Και ποιος σου είπε πως και εμείς στην αθμια, θέλουμε ανθρώπους που να σκέφτονται όπως εσύ;...
Παράθεση από: Garcia4 στις Αυγούστου 07, 2013, 06:47:54 pmΠαράθεση από: giokspy στις Αυγούστου 07, 2013, 06:31:17 pmΑυτο λεω ιδιαιτερα για την πληροφορικη. Τι θα γινει μετα? θα προσαρμοστεί το νεο ωρολογιο προγραμμα σε αυτους που θα μείνουν? η Αβαθμια δηλαδη θα λειτουργεί ρολόι και στη ββαθμια θα γινεται πανικός?Ας ελπίσουμε ότι οι μετατάξεις να ναι εθελοντικές γιατί υπάρχουν και κάποιοι (όπως εγώ) που προτιμούν να απολυθούν παρά να πάνε σε δημοτικό..δεν θέλω ρε παιδί μου πώς το λένεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω
Αυτο παντως το υποχρεωτικό οταν μπορει να γινει εθελοντικά ειναι ανέκδοτο. Εκτος αν πισω αυτο κρύβεται κατι που αγνοουμε