*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4786845 φορές)

0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anapli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #3374 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:08:01 pm »
Στη Δυτική Θεσσαλονίκη ΠΕ11 υπήρχαν και υπεράριθμοι και στην διαθεση του ΠΥΣΔΕ. Στην απόφαση 1 δεν εμφανίζει πλεόνασμα αλλά η πρωτοβάθμια έχει 6 έλλειμμα. Στην απόφαση 2 μετατάσει υποχρεωτικά 6 άτομα στη πρωτοβάθμια Δυτικής! Από που θα τους πάρει;

Το σύνολο των ΠΕ11 στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμφωνεί σε πλεονάσματα και κενά α/θμιας - φορείς.
Προφανώς θα πάνε στη Δυτ. Θεσσαλονίκη από άλλες ΔΔΕ της ίδιας περιφέρειας.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:39:06 »

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3375 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:08:57 pm »
@escozul

Εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία που ακόμα μετά από 10 χρόνια προσπαθώ να πάω σπίτι μου, άρα με συμφέρει να μπορώ να κάνω αίτηση πανελλαδικά. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτός που πήρε μετάθεση πριν 5 χρόνια, δεν γίνεται να βρεθεί πάλι μακριά από το σπίτι του και ίσως πιο μακριά από πριν!

Αποσυνδεδεμένος klay-mobil

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω το καλοκαίρι στην εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3376 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:10:55 pm »
Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά γιατί δεν έχω παρακολουθήσει ιδιαίτερα το θέμα καθώς δε με αφορά προσωπικά;.

Γράφει:Στο ΠΥΣΔΕ του τάδε νομού περισσεύουν 19 ΠΕ06. Το ΠΥΣΠΕ έχει 9 κενά ΠΕ06 και μετατάσσονται υποχρεωτικά 9 αγγλικής.

Τότε γιατί δε δόθηκαν κενά στις μεταθέσεις; Κάποια της πρωτοβάθμιας που ζήτησε μετάθεση στο νομό και δεν έδωσαν κενά,δεν αδικείται κατάφορα;
Τι έγινε με τη γνωμοδότηση του ΝΣΚ;

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3377 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:11:44 pm »
@escozul

Εγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία που ακόμα μετά από 10 χρόνια προσπαθώ να πάω σπίτι μου, άρα με συμφέρει να μπορώ να κάνω αίτηση πανελλαδικά. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτός που πήρε μετάθεση πριν 5 χρόνια, δεν γίνεται να βρεθεί πάλι μακριά από το σπίτι του και ίσως πιο μακριά από πριν!

Οκ... Το οτι δεν σε συμφέρει δεν παύει να το κάνει "μη λογικό"

Δεν ήθελα να σε θίξω αλλά το είδα από διαφόρους εδώ μέσα που τους συμφέρει να σκέφτονται έτσι. Κι εγώ πάντως κινδυνεύω να βρεθώ σε κανένα νησί με τον δικό μου τρόπο σκέψης αλλά όσο και να το σκέφτομαι έτσι μάλλον θα γίνει.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:39:06 »

Αποσυνδεδεμένος neri1940

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3378 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:13:10 pm »
Μιας και ... σεναριολογούμε ακόμη περισσότερο απ' ότι πριν βγει κάτι από το υπουργείο, να πω κι εγώ τι κατάλαβα μετά από 20 τουλάχιστον αναγνώσεις του δελτίου τύπου:
1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )
2. Οι αιτήσεις πρέπει να είναι για τις συγκεκριμένες θέσεις υποδοχής που καταγράφηκαν κι όχι προς άλλες περιοχές στις οποίες δεν έδωσαν θέση
3. Οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον για τα πανηγύρια. Μήπως με τόση ασάφεια ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα - διερευνητικά κινούμενοι;

Αποσυνδεδεμένος tomygun31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3379 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:13:38 pm »
Απ τη στιγμη που έβγαλε πλεονάζοντες και Φυσικού και Φιλολογους γιατι δεν εβγαλε Μαθηματικους;

Οι μαθηματικοί είχαν λιγότερους πλεονάζοντες πανελλαδικά (με βάση εκείνο το excell που βγήκε αρχές ιουλίου)  από ΠΕ02 και ΠΕ04 και θα καλύφθηκαν απο τις συνταξιοδοτήσεις. Στο νομό μου πάντως αυτό έγινε , είχε 13 στη διάθεση και παραιτήθηκαν (σύνταξη) 15.

Αποσυνδεδεμένος moon

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3380 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:15:41 pm »
1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )

Ξαναλέω ότι πριν λίγα λεπτά το σύστημα δούλευε και μπορούσες να επιλέξεις οποιαδήποτε περιοχή και όχι μόνο μέσα στην περιφέρεια. Σε κάθε προτίμηση από τις δύο δήλωνες είτε ΔΔΕ, είτε ΙΕΚ είτε πρωτοβάθμια.

Αποσυνδεδεμένος anapli

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3381 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:17:00 pm »
Ψυχραιμία,
το σύστημα από αύριο δέχεται οριστικά αιτήσεις, πιθανόν ακόμα να κάνουν διορθώσεις - ειδικά το βράδυ

Αποσυνδεδεμένος PAMELA27

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3382 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:17:31 pm »
@escozul

Οκ... Το οτι δεν σε συμφέρει δεν παύει να το κάνει "μη λογικό"

Δεν ήθελα να σε θίξω αλλά το είδα από διαφόρους εδώ μέσα που τους συμφέρει να σκέφτονται έτσι. Κι εγώ πάντως κινδυνεύω να βρεθώ σε κανένα νησί με τον δικό μου τρόπο σκέψης αλλά όσο και να το σκέφτομαι έτσι μάλλον θα γίνει.

Να το δουμε κ διαφορετικα βρε παιδια αν το κανει μονο σε περιφερεια εγω στη δικη μου περιφερεια (στο συνολο) εχει 172 πλεοναζοντες κ 62 μολις θεσεις. Στα δωδεκανησα 115 πλεοναζοντες κ 5 θεσεις. Στις υπολοιπες ειναι πανω κατω τα ιδια. Που θα παμε εμεις??? Σπιτια μας???

Κ με ποιο σκεπτικο οταν εγω εχω σε συνολο μοριων πολυ περισσοτερα απο καποιους αλλους???

Αναλογα με την τυχη που διοριστικες αρχικα?? Που ειναι η αξιοκρατια???

Αρα πρεπει να γινουν πανελλαδικα οι αιτησεις!!! τι μορια ειναι αυτα που μετρανε σε επιπεδο περιφερεια πρωτη φορα το ειδα

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3383 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:18:27 pm »
Πανελλαδικά λοιπον περισσεύουν 48 ΠΕ19/20, 923(!!!) ΠΕ11...

Αποσυνδεδεμένος smea31

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3384 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:19:08 pm »
Πιστεύω μέχρι τις 23 θα βγάζουν διευκρινήσεις. Κατά 2ον αν υπάρχουν 2 επιλογές τις οποίες κάποιος δεν θα τις πάρει τότε τι γίνεται απολύεται;
Επίσης αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε πολλές Δ/νσεις π.χ Ημαθία και Θεσνικη οι θέσεις που ζητούν για Πε19-20 είναι περισσότερες από τα κενά.

Αποσυνδεδεμένος john-πε06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3385 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:19:19 pm »

Ξαναλέω ότι πριν λίγα λεπτά το σύστημα δούλευε και μπορούσες να επιλέξεις οποιαδήποτε περιοχή και όχι μόνο μέσα στην περιφέρεια. Σε κάθε προτίμηση από τις δύο δήλωνες είτε ΔΔΕ, είτε ΙΕΚ είτε πρωτοβάθμια.
Το πιο δίκαιο αυτό είναι,να μπορείς να κάνεις αίτηση οπουδήποτε.Δεν κατάλαβα δηλαδή,εγώ που είμαι αποκλεισμένος-όμηρος σε κάθε κ...νήσι,γιατί να μην μπορώ να διεκδικήσω κάτι καλύτερο ενώ αντιθέτως οι διάφοροι βολεμένοι να έχουν πάντα τη κάλυψη για να είναι δίπλα στο σπίτι τους??

Αποσυνδεδεμένος vadi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3386 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:21:20 pm »
Πανελλαδικά λοιπον περισσεύουν 48 ΠΕ19/20, 923(!!!) ΠΕ11...

Μη δίνουμε νούμερα και παράλληλα τροφή στα παπαγαλάκια που θα αρχίσουν πάλι αύριο να λασπολογούν και να φτιάχνουν κλίμα εναντίον μας  ;)
Κανείς δε μπορεί να μάθει ό,τι νομίζει πώς ξέρει ήδη. Επίκτητος

Αποσυνδεδεμένος escozul

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3387 στις: Αυγούστου 13, 2013, 06:24:08 pm »
Πάντως για πρώτη φορά δεν προλαβαίνω τις σελίδες. Πριν μου έβγαλε οτι ενώ έγραφα απάντηση προστέθηκαν 12!!!! νέες απαντήσεις!

Και φυσικά όλα τα λαμπάκια είναι πράσινα! Όλοι μέσα είμαστε!

Και ας ρωτήσω... τι νόημα έχει να κάνεις αίτηση μετάταξης στην ΔΕΥΤΕΡΟ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182561
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 661
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144