0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στη Δυτική Θεσσαλονίκη ΠΕ11 υπήρχαν και υπεράριθμοι και στην διαθεση του ΠΥΣΔΕ. Στην απόφαση 1 δεν εμφανίζει πλεόνασμα αλλά η πρωτοβάθμια έχει 6 έλλειμμα. Στην απόφαση 2 μετατάσει υποχρεωτικά 6 άτομα στη πρωτοβάθμια Δυτικής! Από που θα τους πάρει;
@escozulΕγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία που ακόμα μετά από 10 χρόνια προσπαθώ να πάω σπίτι μου, άρα με συμφέρει να μπορώ να κάνω αίτηση πανελλαδικά. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτός που πήρε μετάθεση πριν 5 χρόνια, δεν γίνεται να βρεθεί πάλι μακριά από το σπίτι του και ίσως πιο μακριά από πριν!
Απ τη στιγμη που έβγαλε πλεονάζοντες και Φυσικού και Φιλολογους γιατι δεν εβγαλε Μαθηματικους;
1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )
Παράθεση από: moon στις Αυγούστου 13, 2013, 06:08:57 pm@escozulΕγώ δυστυχώς ανήκω στην κατηγορία που ακόμα μετά από 10 χρόνια προσπαθώ να πάω σπίτι μου, άρα με συμφέρει να μπορώ να κάνω αίτηση πανελλαδικά. Καταλαβαίνω όμως ότι αυτός που πήρε μετάθεση πριν 5 χρόνια, δεν γίνεται να βρεθεί πάλι μακριά από το σπίτι του και ίσως πιο μακριά από πριν!Οκ... Το οτι δεν σε συμφέρει δεν παύει να το κάνει "μη λογικό"Δεν ήθελα να σε θίξω αλλά το είδα από διαφόρους εδώ μέσα που τους συμφέρει να σκέφτονται έτσι. Κι εγώ πάντως κινδυνεύω να βρεθώ σε κανένα νησί με τον δικό μου τρόπο σκέψης αλλά όσο και να το σκέφτομαι έτσι μάλλον θα γίνει.
Παράθεση από: neri1940 στις Αυγούστου 13, 2013, 06:13:10 pm1. Αιτήσεις μπορούν να κάνουν οποιοιδήποτε κι από οπουδήποτε αν ανήκουν σε κατηγορίες, κλάδους και ειδικότητες συναφείς με τις θέσεις που προβλέπονται για σχολεία ή φορείς (το ό,τι καταγράφεται το πλεονάζον προσωπικό δε συσχετίζεται πουθενα στο δτ με περιορισμό στο ποιοι κάνουν αίτηση). Ακόμα αναρωτιέμαι αν μπορούν να δηλώσουν θέσεις μόνο εντός της Περιφέρειας ή πανελλαδικά (μάλλον εννοούν το 1ο με αυτό το "ανά Περιφέρεια εκπ/σης" εκτός αν εννοεί ότι ο αριθμός των μετατάξεων από μια περιφέρεια δε θα υπερβαίνει αυτόν που φαίνεται ως πλεονάζον προσωπικό )Ξαναλέω ότι πριν λίγα λεπτά το σύστημα δούλευε και μπορούσες να επιλέξεις οποιαδήποτε περιοχή και όχι μόνο μέσα στην περιφέρεια. Σε κάθε προτίμηση από τις δύο δήλωνες είτε ΔΔΕ, είτε ΙΕΚ είτε πρωτοβάθμια.
Πανελλαδικά λοιπον περισσεύουν 48 ΠΕ19/20, 923(!!!) ΠΕ11...