0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλει σε διαθεσιμότητα τους 1.300 μέσα από αυτή τη διαδικασία των μετατάξεων. Στη χειρότερη να τους μετατάξει υποχρεωτικά σε άλλα μέρη της Ελλάδος που δε θα καλυφθούν οι θέσεις. Για οποιαδήποτε διαθεσιμότητα πρέπει να γίνει αξιολόγηση ολόκληρου του κλάδου με τα κριτήρια του Μητσοτάκη. Αυτό είναι ξεκάθαρο για εμένα.
Το ζήτημα με τη μοριοδότηση Μητσοτάκη, είναι σαφές: το κριτήριο, είναι το τι γράφει το ΦΕΚ διορισμού. Αν αναγράφεται "Πίνακας ΑΣΕΠ", τα μόρια είναι 30, αν αναγράφεται άλλο πλαίσιο, τα μόρια είναι και πάλι τα αναλογούντα. Μην μπερδεύεστε...
Από τη ΔΔΕ ΑιτωλοακαρνανίαςEπείγουσα ανακοίνωσηΠαρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 20:00Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους.ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
@perastikos_kavΤι εννοείς να πας κάπου που δε θέλεις ; Αν δεν πιάσεις τις επιλογές σου δεν παραμένεις στο ΠΥΣΔΕ που ανήκεις; Ή μήπως εννοείς πως σε επόμενη φάση ενεργοποιούνται οι υποχρεωτικές μεταθέσεις;
@vagelo Μπορείς να εγγυηθείς ότι δε θα συμβεί, εφόσον εσύ θα έχεις "χαρακτηριστεί" ή τέλος πάντων εσύ θα βρίσκεσαι στη λίστα των πλεοναζόντων κι όχι εκείνος; Σκέψου τι συμβαίνει στα σχολεία με τον χαρακτηρισμό υπεράριθμου. Όποιος το επιθυμεί, παίρνει τον χαρακτηρισμό και αποχαιρετά τη θέση του, κι αν υπάρχει κενό και είναι ο μόνος που μπορεί να το καλύψει, θέλει δεν θέλει, μετακινείται. Μακάρι να βγουν και να το ξεκαθαρίσουν, γιατί θέλω να κάνω αίτηση, όπως και στις 900. Μέχρι να το κάνουν όμως, δεν το ρισκάρω. Υ.Γ.: Η "οικειοθελώς αίτηση" αφορά ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΕΣ μετατάξεις, οπότε μην είσαι και τόσο βέβαιη.
Vagelo, εχεις δικιο απο την μια πλευρα για την οργανικη. Απο την αλλη ομως ισως πρεπει να πονηρευτουμε για το γεγονος οτι ο Υπουργος ειπε οτι περασαν οι εποχες που ο εκπαιδευτικος επιανε μια θεση και δεν τον κουναγε κανενας και απο την αλλη οτι σχεδον οι μισες οργανικες στους καθηγητες δεν ανταποκρινονται σε πραγματικο ωραριο πχ στην Ανατ. Αττικη μεχρι περσι εδιναν οργανικες με 3 ωρες, για φετος δεν ξερω...
Αυτό που λες ξ'ερεις πότε θα μπορούσαν να το κάνουν?Αν υποχρεωνονόμασταν όλοι σε αίτηση.Και μην ξεχνάς,δεν κάνω αίτηση επειδή θέλω να χαρακτηριστώ υπεράριθμη.Αλλά επειδή θέλω να μπω σε αυτόν τον αξιολογικό πίνακα,που λένε,για να διεκδικήσω μετάταξη.Άλλο το ένα άλλο το άλλο.Με αυτή τη λιγική κανένας δε θα κάνει αίτηση,γιατί κανένας δε θέλει να μεταταγεί υποχρεωτικά.Κανείς μα κανείς.