0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: athapris στις Αυγούστου 18, 2013, 07:47:14 pmΤο ζήτημα με τη μοριοδότηση Μητσοτάκη, είναι σαφές: το κριτήριο, είναι το τι γράφει το ΦΕΚ διορισμού. Αν αναγράφεται "Πίνακας ΑΣΕΠ", τα μόρια είναι 30, αν αναγράφεται άλλο πλαίσιο, τα μόρια είναι και πάλι τα αναλογούντα. Μην μπερδεύεστε...Στο "Πίνακας ΑΣΕΠ" περιλαμβάνεται και η προϋπηρεσία (ο διορισμός από πίνακα);
Το ζήτημα με τη μοριοδότηση Μητσοτάκη, είναι σαφές: το κριτήριο, είναι το τι γράφει το ΦΕΚ διορισμού. Αν αναγράφεται "Πίνακας ΑΣΕΠ", τα μόρια είναι 30, αν αναγράφεται άλλο πλαίσιο, τα μόρια είναι και πάλι τα αναλογούντα. Μην μπερδεύεστε...
Παιδιά για να τελείωνουμε με την ιστορία είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ αλλά στο ΦΕΚ διορισμού μου είμαι από πίνακα άρα δεν είμαι από ΑΣΕΠ. Ο Μητσοτάκης έβγαλε συμπληρωματική εγκύκλιο, προφανώς τα στοιχεία του τα έδωσε το ίδιο το ΑΣΕΠ , όπου μιλάει καθαρά για μοριοδότηση διοριστέων του ΑΣΕΠ μετά από συγκεκριμένες προκυρήξεις που έβγαλε το ΑΣΕΠ για διαγωνισμό. Τα στοιχεία θα τα ελέγχει το ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: Kostakis1978 στις Αυγούστου 18, 2013, 06:54:01 pmΚατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλει σε διαθεσιμότητα τους 1.300 μέσα από αυτή τη διαδικασία των μετατάξεων. Στη χειρότερη να τους μετατάξει υποχρεωτικά σε άλλα μέρη της Ελλάδος που δε θα καλυφθούν οι θέσεις. Για οποιαδήποτε διαθεσιμότητα πρέπει να γίνει αξιολόγηση ολόκληρου του κλάδου με τα κριτήρια του Μητσοτάκη. Αυτό είναι ξεκάθαρο για εμένα. το θεμα ειναι: θα αξιολογηθεί όλος ο κλάδος ας πουμε των γυμναστών συμπεριλαμβανομένων και αυτων που πήραν μετάταξη σε Αβαθμια και υπηρεσίες? γιατι εκει μετα θα εχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Οσο για τη μοριοδοτηση χλωμο το βλεπω να αλλάζει απο το 30 διοριστεοι μονο ( με τις τελευταίες διευκρινίσεις δειχνει να βάζει και αυτους που ηταν διοριστεοι αλλα προτίμησαν τον ενιαιο πίνακα) και επετηρηδα 5. Επισης ειναι πιθανον να προσθέσει 3 μορια σε ΤΠΕ β επιπεδο μονο και ασπαιτε και καποιες τροποποιήσεις στη συνάφεια των μεταπτυχιακών.Σε παρακαλώ πες μου που το διάβασες αυτό για του διοριστέους ΑΣΕΠ που τελικά διορίστηκαν με τον ενιαίο γιατί είναι ακριβώς η περίπτωσή μου (όπως και αρκετών άλλων βέβαια) γιατί ενώ ήμαστε διοριστέοι μας τρομοκράτησαν στη ΔΔΕ και κάναμε και αίτηση μέσω του ενιαίου και τελικά διιοριστήκαμε με τον ενιαίο γιατί είχε προτεραιότητα...
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλει σε διαθεσιμότητα τους 1.300 μέσα από αυτή τη διαδικασία των μετατάξεων. Στη χειρότερη να τους μετατάξει υποχρεωτικά σε άλλα μέρη της Ελλάδος που δε θα καλυφθούν οι θέσεις. Για οποιαδήποτε διαθεσιμότητα πρέπει να γίνει αξιολόγηση ολόκληρου του κλάδου με τα κριτήρια του Μητσοτάκη. Αυτό είναι ξεκάθαρο για εμένα.