0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
arth...ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
2. Εχω μεγαλη ελλειψη δασκαλων, αρα3. Επεκτεινω τα ΕΑΕΠ ολικα (πανω απο 2500), ομωςΝομίζουμε ότι οι δάσκαλοι το πιο ισχυρό λόμπι στην εκπαίδευση θα αφήσουν να δημιουργούνται θέσεις για καθηγητές ειδικοτήτων και όχι για τους ίδιους.Μάλλον δεν έχετε εμπειρία από Πρωτοβάθμια και τι πόλεμο έχουμε φάει οι ειδικότητες που πήγαμε(Όχι βέβαια από μεμονωμένα άτομα όπου μπορώ να πω ότι πολλοι δάσκαλοι είναι εξαιρετικοί αλλά από την ιδέα της επέκτασης των ειδικοτήτων στο Δημοτικό. )Δεν θέλω να κινδυνολογήσω γιατί στην ίδια δύσκολη θέση βρίσκομαι με τους υπόλοιπους αλλά δεν μπορώ και να παραβλέψω ότι όλα είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων. Στο τέλος της θητείας τους θα αξιολογηθούν τα ΕΑΕΠ. Αν για παράδειιγμα κάνουν μια αναφορά οι Σχολικοί Σύμβουλοι ότι εμείς δεν έχουμε Παιδαγωγική επάρκεια, τελειώσαμε οι ειδικότητες και μάλιστα οι τεχνικές όπως είναι η δική μας Της Πληροφορικής. Το μάθημα θα μπορεί να υφίσταται αλλά θα το πάρουν οι δάσκαλοι. Δεν είναι δεδομένο ότι το μάθημα το έχουμε κατοχυρωμένο. Προσωπικές σκέψεις βέβαια που στηρίζονται όμως και στην εμπειρία μου από την Πρωτοβάθμια.
Προβληματισμός αν η αίτηση είναι υποχρεωτική: Η "εγκύκλιος" δεν λέει ποιοι είναι πλεονάζοντες (έτσι κι αλλιώς εδώ υπάρχει ασάφεια). Αν λοιπόν είναι υποχρεωτική θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς του κλάδου σε εκείνη την περιοχή. Δε με σώζει δηλαδή ούτε το έχω οργανική ούτε το έβγαλε 5 πλεονάζοντες και εγώ σε μόρια έχω 10 πίσω μου. Θα έπρεπε λοιπόν να λέει ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί του κλάδου να κάνουν αίτηση. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος...
Παράθεση από: ΙΓΝΑΤΙΟΣ στις Αυγούστου 19, 2013, 04:42:58 pmΠροβληματισμός αν η αίτηση είναι υποχρεωτική: Η "εγκύκλιος" δεν λέει ποιοι είναι πλεονάζοντες (έτσι κι αλλιώς εδώ υπάρχει ασάφεια). Αν λοιπόν είναι υποχρεωτική θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς του κλάδου σε εκείνη την περιοχή. Δε με σώζει δηλαδή ούτε το έχω οργανική ούτε το έβγαλε 5 πλεονάζοντες και εγώ σε μόρια έχω 10 πίσω μου. Θα έπρεπε λοιπόν να λέει ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί του κλάδου να κάνουν αίτηση. Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος...Σου λέει υποχρεωτικά θα μεταταχθούν κάποιοι. Δεν λέει σε κανέναν να κάνει αίτηση.