*

Αποστολέας Θέμα: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια  (Αναγνώστηκε 4790591 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • “Be yourself; everyone else is already taken.”
    • Προφίλ
Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« Απάντηση #4928 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:26:53 pm »
arth...

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά την έκδοση των Υ.Α. για τις μετατάξεις στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και σε θέσεις διοικητικού προσωπικού στη Διεύθυνση Δ.Ε. και Ι.Ε.Κ. Αιτωλ/νίας και επειδή υπάρχουν ερωτηματικά για τα στοιχεία που περιλαμβάνουν οι παραπάνω αποφάσεις, συστήνουμε στους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς να αναμένουν και να μην βιαστούν να προβούν στη συμπλήρωση και καταχώρηση της σχετικής αίτησής τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Αυτό το έχω δει σε πολλά site αλλά συγγνώμη ρε παιδιά είναι ένα χαρτί χωρίς ονοματεπώνυμο, χωρίς αριθμό πρωτ., χωρίς σφραγίδα.....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2013, 04:33:13 pm από Stelios »
“Always forgive your enemies; nothing annoys them so much.”

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:20:08 »

Αποσυνδεδεμένος perastikos_kav

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4929 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:28:01 pm »
Αρθ εσύ αναφέρεις, όμως οτι θα μετατάξουν υποχρεωτικά όσους δεν κάνανε αίτηση. Κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά, άλλοι κίνδυνοι υπάρχουν. Για όσους κάνανε αίτηση προκύπτει κατά τη γνώμη μου από την παράγραφο 11 του Άρθρου 82 του Ν.4172/2013.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 19, 2013, 04:33:58 pm από perastikos_kav »

Αποσυνδεδεμένος WHITE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4930 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:31:02 pm »
Άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά οι ανακοινώσεις:

Ανακοινώνουμε προς ενημέρωση των εκπαιδευτικών το εγχειρίδιο χρήσης της αίτησης υποχρεωτικής μετάταξης σε Α/θμια και Φορείς και επισημαίνουμε τα εξής:

α. Ως δεύτερο πτυχίο λογίζεται η κτήση αναγνωρισμένου  τίτλου σπουδών απο ΑΕΙ/ΤΕΙ και ΟΧΙ η κατοχή πιστοποιητικών γλωσσομάθειας ( πχ proficiency ) ή πιστοποίησης χρήσης υπολογιστών (πχ ECDL)

β. Για την ταυτοποίηση της αίτησης όπως αυτή προβλέπεται από την σχετική Υ.Α. η ΔΔΕ Αιτ/νίας ανακοινώνει ότι δεν θα χρειαστεί η αυτοπροσώπως υποβολή της. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν, αφού αποθηκεύσουν την αίτηση μετάταξής τους να την αποστείλουν ως συνημμένο έγγραφο μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση χχχχχχχχχχχχχχχ.gr αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό τους στον τίτλο θέματος. Η αποστολή πρέπει να γίνει το αργότερο ως την Παρασκευή 23/08/2013 και ώρα 12.00μμ. Η διαδικασία αυτή θεωρείται έγκυρη διότι η ΔΔΕ Αιτ/νίας έχει πιστοποιήσει τα προσωπικά email των υπαλλήλων της σε προηγούμενη φάση.

Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη ή ενημέρωση η ΔΔΕ Αιτ/νίας θα προβεί σε άμεση ανάρτηση στην ιστοσελίδα της.

Αποσυνδεδεμένος arth

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4931 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:35:02 pm »
@ perastikos_kav 
@ Dr_Michael
και προς όλους

Για άλλη μια φορά επαναλαμβάνω: Είναι προβληματισμός. Γιατί κανείς έως τώρα δεν μας έχει πει με βεβαιότητα αν είναι υποχρεωτικό ή όχι να κάνουμε αίτηση. Οπότε με προβληματίζει αν δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι με ποιό τρόπο θα καλυφθούν οι θέσεις. Κατανοητό;

Παρακαλώ σε ποιόν από τους διαχειριστές του forum μπορώ να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:20:08 »

Αποσυνδεδεμένος kguest

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4932 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:38:54 pm »
2. Εχω μεγαλη ελλειψη δασκαλων, αρα
3. Επεκτεινω τα ΕΑΕΠ ολικα (πανω απο 2500), ομως

Νομίζουμε ότι οι δάσκαλοι το πιο ισχυρό λόμπι στην εκπαίδευση θα αφήσουν να δημιουργούνται θέσεις για καθηγητές ειδικοτήτων και όχι για τους ίδιους.
Μάλλον δεν έχετε εμπειρία από Πρωτοβάθμια και τι πόλεμο έχουμε φάει οι ειδικότητες που πήγαμε(Όχι βέβαια από μεμονωμένα άτομα όπου μπορώ να πω ότι πολλοι δάσκαλοι είναι εξαιρετικοί αλλά από την ιδέα της επέκτασης των ειδικοτήτων στο Δημοτικό. )
Δεν θέλω να κινδυνολογήσω γιατί στην ίδια δύσκολη θέση βρίσκομαι με τους υπόλοιπους αλλά δεν μπορώ και να παραβλέψω ότι όλα είναι θέμα πολιτικών αποφάσεων. Στο τέλος της θητείας τους θα αξιολογηθούν τα ΕΑΕΠ. Αν για παράδειιγμα κάνουν μια αναφορά οι Σχολικοί Σύμβουλοι ότι εμείς δεν έχουμε Παιδαγωγική επάρκεια, τελειώσαμε οι ειδικότητες και μάλιστα οι τεχνικές όπως είναι η δική μας Της Πληροφορικής. Το μάθημα θα μπορεί να υφίσταται αλλά θα το πάρουν οι δάσκαλοι. Δεν είναι δεδομένο ότι το μάθημα το έχουμε κατοχυρωμένο. Προσωπικές σκέψεις βέβαια που στηρίζονται όμως και στην εμπειρία μου από την Πρωτοβάθμια.

Πολύ σημαντικές οι παρατηρήσεις σου.. ειδικά στο κομμάτι που αφορά την αξιολόγηση των ΕΑΕΠ
και το μάθημα της πληροφορικής.

Αποσυνδεδεμένος greedo

• Ιστορικό μέλος
  • Han shot first...
    • Προφίλ
« Απάντηση #4933 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:39:33 pm »
 @ arth ο προβληματισμός σου είναι απόλυτα κατανοητός και η κοινή λογική λέει οτι αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις από αυτούς που θα δηλώσουν, οι υπόλοιπες θα καλυφθούν από τους άλλους, αλλά ξεκινώντας από τα λιγότερα μόρια! Το θέμα είναι οτι το υπουργείο έχει δείξει τελευταία οτι δεν τα πάει και τόσο καλά με την λογική....

Αποσυνδεδεμένος arth

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #4934 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:41:10 pm »
@ Greedo

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος pankol

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4935 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:41:29 pm »

καλό... (από το alfavita)

Αποσυνδεδεμένος mariacurie

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4936 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:41:36 pm »
Νομίζω αν μας πει ότι είναι υποχρεωτικό , τότε θα πρέπει να ακολουθήσει τα κριτήρια του Μητσοτάκη, το οποίο δεν θέλει με τίποτα να το κάνει. Η όλη διαδικασία στηρίζεται στο άρθρο 82 παρ 11. Εκεί λεει ότι μπορεις μονο προαιρετικά να κάνεις αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4937 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:42:58 pm »
Προβληματισμός αν η αίτηση είναι υποχρεωτική: Η "εγκύκλιος" δεν λέει ποιοι είναι πλεονάζοντες (έτσι κι αλλιώς εδώ υπάρχει ασάφεια). Αν λοιπόν είναι υποχρεωτική θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς του κλάδου σε εκείνη την περιοχή. Δε με σώζει δηλαδή ούτε το έχω οργανική ούτε το έβγαλε 5 πλεονάζοντες και εγώ σε μόρια έχω 10 πίσω μου. Θα έπρεπε λοιπόν να λέει ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί του κλάδου να κάνουν αίτηση.

Παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Αποσυνδεδεμένος eirini23

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4938 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:49:03 pm »
Προβληματισμός αν η αίτηση είναι υποχρεωτική: Η "εγκύκλιος" δεν λέει ποιοι είναι πλεονάζοντες (έτσι κι αλλιώς εδώ υπάρχει ασάφεια). Αν λοιπόν είναι υποχρεωτική θα πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς του κλάδου σε εκείνη την περιοχή. Δε με σώζει δηλαδή ούτε το έχω οργανική ούτε το έβγαλε 5 πλεονάζοντες και εγώ σε μόρια έχω 10 πίσω μου. Θα έπρεπε λοιπόν να λέει ΟΛΟΙ οι εκπαιδευτικοί του κλάδου να κάνουν αίτηση.

Σου λέει υποχρεωτικά θα μεταταχθούν κάποιοι. Δεν λέει σε κανέναν να κάνει αίτηση.

Αποσυνδεδεμένος ΙΓΝΑΤΙΟΣ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4939 στις: Αυγούστου 19, 2013, 04:53:08 pm »

Σου λέει υποχρεωτικά θα μεταταχθούν κάποιοι. Δεν λέει σε κανέναν να κάνει αίτηση.

Σωστά αλλά υποχρεωτικά κάποιοι ή υποχρεωτικά όσοι (αριθμητικά) αναφέρονται....
Μην ξεχνάμε και εκείνο το "να προσεγγίζει τον αριθμό" που ίσως είναι το κλειδί....

Αποσυνδεδεμένος christos_chr

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #4940 στις: Αυγούστου 19, 2013, 05:02:58 pm »
Όσοι βγάλατε εισιτήρια ακυρώστε τα.
Η ταυτοπροσωπεία μπορεί να γίνει στην πλησιέστερη διεύθυνση εκπαίδευσης!

Αποσυνδεδεμένος 2013

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4941 στις: Αυγούστου 19, 2013, 05:04:34 pm »

-- τα μόρια για κάθε έτος έγιναν 2,5 από το 2011

-- τελικά, η λύση του μυστηρίου είναι  στο κέρδος που θα αποκομίσουν από τις Μετατάξεις που δεν αποκομίζουν με τις ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ. (κάποια ενδεχόμενα έχουν ειπωθεί ήδη παραπάνω)

-- μήπως με κάποιο εξώδικο παίρναμε καμιά απάντηση ή με κάποια νομική κίνηση (δυστυχώς δεν είμαι νομικός)? Πάντως με κάθε λογική και συνδικαλιστική κίνηση, μεχρι στιγμής   καμία διασαφήνιση. Και τα ερωτήματά μας προκύπτουν σαν την Λερναία Ύδρα. Θα παρανοήσουμε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182572
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)